זאת בדיוק הטענה שלי (וקצת על הסלטיקס)...
נשים את נושא הפציעות בצד לרגע, נניח באמת שהעונה עוברת חלק, ללא פציעות. נניח אפילו, רק לרגע, למרות שאני מאמין שזה קשה לי ולך ולשאר שההורנטס מסיימים ראשונים את העונה הסדירה (במערב), או אפילו לא ראשונים, שניים או שלישים, בכל זאת איש לא יאמין בהם, איש לא ייתן להם סיכוי. חובת ההוכחה על קבוצה כזו היא תמידית. בעוד שאם שהפיסטונס או אפילו המאבריקס היו מנצחים ביומיים את הספרס והנגטס ב-48 הפרש והיו מוליכים את האיזורים שלהם היינו מדברים וחושבים מעט אחרת. כמובן שהכל ספיקולציות, הרי הליגה האמיתית מתחיל אחרי האולסטאר, בעצם ניתן לומר שהליגה האמיתית מתחילה בפלייאוף. פג'ה ופלייאוף אכן לא עובדים ביחד, אולי השנה היא העת לכפר על עוונות העבר. ואם כבר בפלייאוף עסקינן נקודה למחשבה: שלושת כוכביה של הסלטיקס (גארנט, פירס, אלן) מעולם לא היו בגמר הפלייאוף, פרט לפירס שנתן סידרה אחת גדולה (מול הנטס) אף אחד מהם לא רק שלא הגיע לגמר, גם לא צבר ניסיון אדיר של ניצחונות בפלייאוף, להיפך כך את גארנט, הרזומה שלו מלא בכישלונות. אני לא אומר שהוא הסיבה, אני רק אומר שייתכן יתהיה השפעה לכך בעתיד, מי יודע איזה צלקות יצופו כשיגיע רגע האמת. לאני ודעתי, פירס, לא גארנט ולא אלןף, אלא פירס יהיה זה שיסחוב על כתפיו את הסלטיקס בפלייאוף, הוא היחידי שיש לו את האופי לעשות את זה.