משחקי שני NBA: הימורים ודיון לשינוי הפינה...

WorldCenter

New member
שלי

ממפיס-דאלאס: דאלאס הורנטס- נאגטס: מהמר על הפתעה קמבימן ואייברסון לוקחים נצחון נאגטס. קליפרס-שארלוט: שארלוט. יוטה-ספרס: ספרס.

tal901

New member
אחלה רעיון.

ממפיס-דאלאס: דאלאס. הורנטס- נאגטס: הורנטס. קליפרס-שארלוט: שארלוט. יוטה-ספרס: ספרס. ניראה אם הלב מצליח בהימורים יותר מהשכל...

tal901

New member
3 מ-4, אבל...

לא חוכמה לנחש 75% כשיש 4 מישחקים. יאללה שירביצו ערב נורמלי!!!

ThEgReEnKiNg

New member
אני בעד הרעיון!

ואהבתי את התוספת שנדע מי קבוצת הבית ומי קבוצת החוץ (מקודם הייתי צריך לרוץ לאתר הNBA כדי לדעת)
. ממפיס מארחים את דאלאס-אומנם משחק חוץ למאבס אבל הם ניצחו בנצחון משכנע את הנאגטס , נוביצקי מתחיל להתעורר , לא רואה סיבה ללכת נגדם , מאבריקס. ניו אורילניס מארחים את דנבר-יש סיכוי קל שכרמלו ישחק , אבל גם אם הוא ישחק הוא לא יהיה במיטבו , עם כרמלו לדעתי לנאגטס יש מה להציע נגד ניו אורליניס בלעדיו זה יהיה קשה , ניצחון ביתי של ההורנטס (המאצ'אפ בין טייסון צ'אנדלר למרכוס קמבי מעניין רק אותי? ). קליפרס מארחים את הבובקטס-שמעו , אי אפשר ללכת רק עם הביתיות הבובקטס ינצחו. יוטה מארחת את הספרס-הממ , משחק מעניין שתי הקבוצות ב BACK TO BACK אם אינני טועה , יוטה בתקופה פנטסטית מבחינתם סאן אנטוניו נראים מאוד חלש , מצד שני קשה לי לראות את סאן אנטוניו מפסידה 2 ברצף , בנוסף לא חושב שיש לקו הקידמי של הג'אז מה להציע נגד טים דאנקן , אני אלך דווקא נגד הזרם ונגד הכושר הנוכחי של הקבוצות , סאן אנטוניו מנצחת.

Or Amit

New member
שלי

דנבר, דאלאס, קליפרס (פלטון ככה"נ לא ישחק הערב), יוטה

אני בעד

דאלאס - למרות שהאריס בספק בלי גאסול אין סיכוי למרות מאזן החוץ של דאלאס ניו אורלינס - כריס פול בלתי ניתן לעצירה לא רואה את דנבר עושים משהו עם או בלי מלו שארלוט - אני אוהב את שארלוט אני אלך עליהם ... סאן אנטוניו - בדרך כלל הספרס מתחילים לשחק כדורסל במסע הרודיאו שלהם - היום זו אחלה הזדמנות להוכיח

בטח, למה לא

אבל אני אישית לא אוכל להמר כל יום... לגבי הלילה: ממפיס-דאלאס. יכול להיות שדאלאס תהיה בלי האריס. עדיין היא תנצח. דאלאס. הורנטס- נאגטס. הנאגטס בלי מלו לא טובים מספיק בהתקפה. הורנטס. קליפרס-שארלוט. נצחון חוץ יפה של שארלוט. יוטה-ספרס. הספרס משלימים יום גדול לקבוצות החוץ שאותו יהרסו רק ההורנטס. ובקיצור- דאלאס; הורנטס; שארלוט; ספרס.

האריס בחוץ לשבועיים וחצי

מכה קשה לקבוצת הפנטזי שלי .... גם רד כנראה ינוח שבוע

עם הרגש

דאלאס יותר טובה דנוור תפתיע, כי הצרעות יהיו באופוריה קליפרס בבית, קאסל חוזר ספארס יתאוששו בחוץ נ.ב. כבר נרכשו כרטיסים לאנדיוני, להתראות ביציע של האולטראז

cache

New member
תזכורת:על כל מהמר לרשום מספר נחושים נכון

כדי הקל על אופן הספירה.

cache

New member
נו-אורלינס שוב מנצחת ב-24 הפרש!!!

לא יאומן, בתוך שלושה ימים הצרעות מביסים את הספרס (בחוץ!!!) ואת הנאגטס (בבית) בהפרש מצטבר של 48 נקודות!!! האם זה הזמן להתחיל להתייחס לקבוצה? אין ספק שאם היה לה מסורת, או אם לקבוצה היו קוראים לו אנג'לס או בוסטון היינו מתברים עליהם קצת יותר. חובת ההוכחה כנראה תמיד תהיה עליהם ונצטרך לחכות לרגעי האמת, אבל עד אז נשאר לנו רק לשבת, להינות ולהתפנק מהקבוצה החביבה הזו. יום טוב ההנהלה

אין ספק שמדובר בקבוצה טובה אבל יש בעיות

הסיבה שההורנטס לא הגיעו אפילו לפלייאוף בשנה שעברה הייתה פציעות. פול שיחק רק 64 משחקים, צ'אנדלר 73, ווסט 52, ופג'ה רק 13. ובגלל זה אי אפשר לדעת מה יקרה איתם השנה. פציעה של כל אחד מהארבעה שלמעלה, תפגע בהורנטס בצורה אנושה, כיוון שככל שתהפוך את הסגל, אין מי שיחליף אותם. אילי והילטון לא מתקרבים לרמה של צ'אנדלר, וגם לווסט אין מחליף ברמה. המחליף היחיד הוא בובי ג'קסון, וגם הוא פצוע, ובכל מקרה לא יכול לסחוב אותם על כתפיו כמו שעושה פול. ובדיוק בגלל הסיבה הזו עדיין מוקדם להכתיר אותם. עד עכשיו הם הצליחו להישאר בריאים, ולסחוב את הקבוצה, כאשר פול בכושר MVP, ווסט לדעתי אחד הPF הטובים בליגה, וגם צ'נאדלר נותן אחלה עונה. פג'ה חזר לספק נקודות. וזה מספיק, אפילו שאין ספסל. וגם אם יצלחו את העונה בלי פציעות, אני לא חוזה להם פלייאוף מוצלח. קודם כל תוריד את פג'ה, ששומע פלייאוף ולא מסוגל לקלוע גם אם משלמים לו (ומשלמים לו). ובכלל, קבוצות מעלות את הרמה שלהם בפלייאוף, ואני לא רואה את ההורנטס יכולים לשחק יותר טוב ממה שהם משחקים עכשיו.

cache

New member
זאת בדיוק הטענה שלי (וקצת על הסלטיקס)...

נשים את נושא הפציעות בצד לרגע, נניח באמת שהעונה עוברת חלק, ללא פציעות. נניח אפילו, רק לרגע, למרות שאני מאמין שזה קשה לי ולך ולשאר שההורנטס מסיימים ראשונים את העונה הסדירה (במערב), או אפילו לא ראשונים, שניים או שלישים, בכל זאת איש לא יאמין בהם, איש לא ייתן להם סיכוי. חובת ההוכחה על קבוצה כזו היא תמידית. בעוד שאם שהפיסטונס או אפילו המאבריקס היו מנצחים ביומיים את הספרס והנגטס ב-48 הפרש והיו מוליכים את האיזורים שלהם היינו מדברים וחושבים מעט אחרת. כמובן שהכל ספיקולציות, הרי הליגה האמיתית מתחיל אחרי האולסטאר, בעצם ניתן לומר שהליגה האמיתית מתחילה בפלייאוף. פג'ה ופלייאוף אכן לא עובדים ביחד, אולי השנה היא העת לכפר על עוונות העבר. ואם כבר בפלייאוף עסקינן נקודה למחשבה: שלושת כוכביה של הסלטיקס (גארנט, פירס, אלן) מעולם לא היו בגמר הפלייאוף, פרט לפירס שנתן סידרה אחת גדולה (מול הנטס) אף אחד מהם לא רק שלא הגיע לגמר, גם לא צבר ניסיון אדיר של ניצחונות בפלייאוף, להיפך כך את גארנט, הרזומה שלו מלא בכישלונות. אני לא אומר שהוא הסיבה, אני רק אומר שייתכן יתהיה השפעה לכך בעתיד, מי יודע איזה צלקות יצופו כשיגיע רגע האמת. לאני ודעתי, פירס, לא גארנט ולא אלןף, אלא פירס יהיה זה שיסחוב על כתפיו את הסלטיקס בפלייאוף, הוא היחידי שיש לו את האופי לעשות את זה.

וכריס פול ריבאונד אחד מהטריפל דאבל של חייו...

כמה חבל. פול סיים עם 23 נק' 17 אס' 9 ריב' 2 חט' וחסימה. ריבאונד נוסף היה נותן לו את הטריפל דאבל המדהים ביותר השנה עד עכשיו וכמובן את הטריפל דאבל של חייו עד עכשיו. פול הוביל עוד 5 שחקנים בדאבל פיגרס. כאשר צ'נדלר רושם דאבל דאבל מכובד של 10 נק' ו16 ריב'. אילי היה רחוק ריבאונד אחד מדאבל דאבל הפוך של 16 נק' ו10 ריב' וגם ווסט היה רחוק ריבאונד אחד מדאבל דאבל עם 13 נק' ו9 ריב' עוד מישהו שלא היה רחוק מדאבל דאבל הוא פרגו שסיים עם 13 נק' ו7 אס'. סך הכל 52 ריבאונד ו32 אסיסטים לניו אורלינס,מדהים. אגב שימו לב מה היה קורה אם פול,ווסט,ואילי היו מורידים עוד ריבאונד כל אחד. פרגו היה מוסר עוד 3 אסיסטים ובוואן היה קולע עוד 2 נקודות. ניו אורלינס הייתה מסיימת עם שחקן בטריפל דאבל,ועוד 4 שחקנים עם דאבל דאבל. וסך הכל 7 שחקנים בדאבל פיגרס. לא נתפס...

אני בעד להתחיל את זה מה1.2

אם כבר מתחילים משחק חדש עם מנצח חודשי ואנחנו ב29 לא עדיף כבר לחכות יומיים ולהתחיל מה1.2? שלושת הימים הבאים יהיו ניסכוי כלים ובסופם יוכתר המיני מנצח של חודש ינואר
וככה אתה גם נותן צ'אנס יותר טוב לאנשים שלא יצא להם להתחבר יום יומיים. תודיע בראשית ההודעה שהמשחק מתחיל ב1.2 ועד אז כבר כולם יספיקו לראות
בהצלחה!

cache

New member
שוב, כעיקרון עניין האחוזים מבטל את החשש

של מי שפיספס יום או יומיים או יותר ושל מי שאיחר להיכנס למשחק. אחד החששות שלי שכשנתחיל את המשחק המון מהמרים חדשים ירתעו להיכנס ולהמר כי כביכול אין להם סיכוי לנצח משום שהם נכנסו מאוחר למשחק, אבל הספירה על פי האחוזים מבטלת את הבעיה הזו, אתה יכול להיכנס באיחור של שבוא או לדלג על ימי הימורים ועדיין לזכות (בתנאי שתעמוד במינימום מסויים של הימורים). בכל אופן, לי לא משנה עם להתחיל היום, אתמול, מחר או בראשון לפברואר. 'תמיד אני' הסכים לזפור את הקולות ולעשות את החישובים, מבחינתי יש לפנות אליו, אם הוא התחיל לספור אז... ציפור לחשה לי שהוא לא יתחיל במשחק עד שיהיה לו ערב מושלם של פגיעות.

Nתחילים היום, כבר הכנתי טבלה

היום יהיה לי 9 מ-9...NOT השבוע הראשון מקוצר אמנם, רק שישה ימים, ניחא אם נתחיל מחר, מחרתיים או אח"כ אז איבדנו שבוע בעצם שבוע העבודה שלנו מיום שני ליום ראשון, כמו באמריקה הימים הקרובים ייחשבו כבר לטובת פברואר שהוא הרי חודש קצרצר! צריך להתחיל מתישהו, ניתנה התראה כבר אתמול, אז - מתחילים היום!

למעלה