משחקי שני בלילה

מי שיורה לעצמו ברגל זה כרמלו בסך הכל

שימצא את עצמו עוד שנתיים שחקן מחליף או שיהיה "כוכב" באיזה חור כמו פיניקס/שיקגו/ הנמושה הבאה שתהיה עוד שנתיים

Anfield

New member
הבעיה של אוקלהומה היא לא כרמלו אלא הרבה יותר עמוקה

קודם כל כרמלו לדעתי , גם העונה, באחוזים טובים בCATCH AND SHOOT. אני מרוצה מהזריקות האלה שלו.
הזריקות off the dribble או אחרי ה200 הטעיות שהוא עושה ואז זורק, אלה כבר באחוזים נמוכים ואיתם יש לי בעיה.
אם אתם חושבים שאם הבאתם שוטר במקומו שיפרתם את אוקלהומה אתם טועים.
במשחקים האחרונים הוא לקח צעד אחורה, זורק פחות זריקות מיותרות.
עד שווסטברוק לא יחזור להיות ווסטברוק אין לנו סיכוי לשום דבר. הוא חייב לקלוע את המיד רנג'ים, הוא חייב להיות מסוגל להיכנס פנימה ולמצוא את ג'ורג' וכרמלו פנויים ב3.
זה בהתקפה.
בהגנה אנחנו לפעמים בושה וחרפה, כבר כתבו על זה פה הרבה, אני מסכים שווסטברוק רע בהגנה ובאופן כללי יש אצלנו גם כל משחק כמה מהלכים של בלבולים בסוויצ'ים.
אני מבין שהנטייה היא לקפוץ על כרמלו, אבל יש פה בעיה עמוקה יותר שלעניות דעתי לא תיפתר כבר. הסגל הזה יתפרק בקיץ אחרי עונה של מקום 7-10 ואי עלייה לפלייאוף או הדחה בסיבוב 1.

הבעיה של אוקלהומה שהם שמו שני שחקנים

שמשחקים הירו בול וISO כל הקריירה באותה קבוצה.
זה כמו שאתה מכין עוגה, יש לך את כל המצרכים אבל אם אתה שם יותר מדיי סוכר אז העוגה יוצאת עם טעם חרא. ובבקשה שאף אחד לא יבלבל לי תמוח עם ה10 אסיסטים של ווסטברוק למשחק, אני לא קונה את זה.
שני שחקנים משלימים שיודעים את מקומם על המגרש במקום כרמלו וכל העסק היה יכול להיראות יותר טוב

Cade Foster

New member
מסכים, אף אחד לא ייגע בכרמלו כרגע

ערך הטרייד שלו לא ברצפה אלא מתחת לאדמה. הוא יעלה 13 מיליון דולר לחצי עונה שנשארה לו בחוזה, הוא לא שומר, הוא תוקע את ההתקפה ומשחק כדורסל לא יעיל ובסבירות גבוהה הוא מסרטן את הקבוצה. אולי איזו ברוקלין הייתה מנסה, אבל יש לו סעיף וטו והוא מן הסתם לא יילך לקבוצות מהסוג הזה. הסיכוי שיקבל בייאאוט יותר גבוה מהסיכוי שימצאו לו טרייד.

למעלה