משחקי שני בלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי שני בלילה

שיקאגו- בוסטון.
יוסטון- פליקנס: הקבוצה החמה בליגה פותחת ברצף משחקים ביתיים. הפליקנס בבק טו בק ינסו להחזיק מעמד.
ממפיס- מיאמי.
אוקלהומה- שארלוט: ג'ורג' בספק למשחק.
גולדן- פורטלנד: לילארד נוטה להתפוצץ (ולהפסיד) מול הווריורס. אולי בלי קרי לבלייזרס יש סיכוי.
קליפרס- טורונטו: הראפטורס מההפתעות השקטות של העונה ניצחו 6 רצוף, נראה שהם בדרך לעוד יתרון ביתיות בסיבוב הראשון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קיירי לא משחק, הבולס מביסים את בסלטיקס

ניצחון שלישי רצוף

רחל 78

New member
השאלה מתי ווסטברוק יקבל את הבעיטה (לא יקרה)

די כבר עם הפרסה הזאת ....

דונבון לא אשם
דורנט לא אשם
ויקטור וסבוניס מאינדיאנה לא אשמים
פול גורג לא אשם

החטא ועונשו (גניבת הקבוצה מסיאטל )

דוראנט ו-ווסטברוק היו קונטנדרים

הקבוצה הנוכחית פח כרגע. ברור שלווסטברוק חלק מהאשמה וגם לזה שאיבאקה כבר לא שם וג'ורג' ומלו פשוט לא ברמה של דוראנט יש קשר אבל בכל זאת הם אמורים להיראות יותר טוב.

Anfield

New member
אני גם חלמתי פעם

ואז נתנו את דוראנט.
אין מה לחלום יותר, צ'אנס הבא יהיה עוד 20-30 שנה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה זה נתנו את דוראנט?

אתה מציג את זה כאילו שהיתה להם ברירה

Anfield

New member
אני חושב שהיה צריך לעשות הכל כדי שיישאר

הוא שחקן שמשפיע יותר מדי בשני צידי המגרש. אתה סופג את העזיבה שלו בהתקפה ובהגנה וההשפעה של זה היא קיצונית. on top of all that, קיבלת פאקינג כלום עליו...
האם עשו כל מה שצריך? לא יודע. הוא רומז פלוס מינוס שהוא עזב בגלל ווסטברוק? הייתי מעביר את ווסטברוק כדי שהוא יישאר.
ביום שהוא הלך הפרנצ'ייז הזה איבד רלוונטיות. הניסיון של פרסטי הקיץ הוא סוג של נס שהגיע משום מקום, כשהנס הזה בדרך לפספוס גם כן אנחנו בדרך הבטוחה חזרה לאנונימיות, עדיף אם יחזור הפרנצ'ייז לסיאטל וזהו.

Anfield

New member
עוד הפסד מביך לאוסף

עד מתי לפני שיעופו ראשים?
רוברסון בחוץ, הרכב של ווסטברוק-אברינס-ג'ורג'-כרמלו-אדאמס לא מצליח לרוץ בהתקפה אז מה נשאר?
בפעם ה300 העונה אני רואה את היריבה משחקת כדורסל ואותנו משחקים כלום.
למה אצל היריבה אני יכול לראות כל כך הרבה מהלכים שמובילים לזריקות חופשיות ואצלנו אין כאלה דברים כמעט? תעשו כבר שינוי, זה סתם בדרך לשום מקום חוץ מלגזול ממני שעות שינה לחינם.

Anfield

New member
אגב עוד אחד מעוזבי OKC פורח, ג'רמי לאמב...

לא ידעתי שנהיה ממנו שחקן של 16 למשחק.
&nbsp
משחק הבא אנחנו באינדיאנה אפשר לקבל בראש מאולדיפו.

fatnoam

Active member
הבעיה במשחק היתה הגנתית

שארלוט קלעו 116, והם קבוצה של נגרים.
&nbsp
ניצחון חוץ שני בלבד העונה של שארלוט, מראה עוד על החולשה של אוקייסי.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
באמת מביך

מה ההסבר שלך לירידה ביכולת של ראסל לייצר מבטים פנויים לשאר?

Anfield

New member
קודם כל קל יותר לשמור על ווסטברוק העונה, הוא פשוט לא קולע את

המיד רנג'ים. אין סיבה לשמור אותו צמוד.
בדרייבים שלו לסל הוא היה מצויין וסיים באחוזים גבוהים (לא בדקתי, אבל די בטוח בזה), במיד רנג' הוא איום ונורא...שומרים כבר נותנים לו את הצעד פער וזה הרסני כי הוא גם לוקח יותר ג'אמפרים כי לא שומרים עליו וגם יתקשה יותר ביצירת הדרייב.
המבטים שהוא יוצר בד"כ באים אחרי דרייב, אם יהיו פחות דרייבים יהיו פחות מבטים.
נוסף לכך, אדאמס קצת פחות טוב בתפיסת הכדורים שווסטברוק משאיר לו ב3-4 משחקים האחרונים, מה שפעם היה 2 קלות הופך לאיבודים.

הוא לוקח 35% מהזריקות שלו בטבעת לעומת 30% שנה שעברה

וקולע ב-60% בניגוד ל-57% שנה שעברה. כלומר הוא עדיין נכנס הרבה לטבעת ומסיים באחוזים טובים (לא מעולים). מכל שאר הטווחים האחוזים שלו צנחו משמעותית באיזה 10% מהשדה.

billc

New member
אני חושב שאתה צריך לכתוב לנו שיר טורכי על אוקלהומה

אני חושב שקואץ' ניק צודק

אבל ממה שהוא אומר על ההתקפה נשמע שהמאמן אשם.
אני בטוח ב100% ששום מאמן אחר לא יצליח לשנות את משחק הISO של כרמלו, פשוט זה מה שהוא רגיל כבר מאה שנה. לדעתי כדאי להם לחפש טרייד על מלו

Cade Foster

New member
דווקא הוא די מנקה את דונובן מאשמה

שים לב ב5:30 שהוא טוען שהוא לא מכיר אף מאמן שמריץ התקפה שמתחילה עם מסירה של הפוינט גארד וציפיה שלו לקבל את הכדור בחזרה ושראסל עשה את זה הרבה לפני שדונובן הגיע.

כבר היינו בסרט הזה. אם היה אפשר לקבל משהו על מלו אז הניקס

היו עושים את הטרייד ההוא ולא מתפשרים על קאנטר ומקדרמוט. פאק, כנראה שאפילו האופצייה של מלו על ריאן אנדרסון כבר לא רלוונטית...

למעלה