משחקי שני בלילה

לווסטברוק היה חסר ריבאונד אחד לטריפל דאבל...

במחצית

&nbsp
הבחור פסיכי לגמרי...

rapgamer4ever

New member
חבל שהוא פספס, טריפל דאבל במחצית זה הישג מדהים

בעצם "מדהים" זה אנדרסטייטמנט.
&nbsp
אגב יש מצב שאנס קנטר המועמד המוביל לתואר השחקן השישי? הלילה 26-7 ב-22 דקות בלבד, איזו יעילות מדהימה.

Anfield

New member
יכול להיות האקס פקטור של אוקלהומה אם היה למועדון הזה טיפת

שכל.
מדברים בלי סוף על ההגנה שלו, קודם כל אני משוכנע שהיא השתפרה (לעניות דעתי), דבר שני במאני טיים ממילא אנחנו מדברים על פוזשנים שנעצרים כל הזמן בטיים אאוטים, אז כשאתה תוקף תעלה איתו וכשאתה מגן אל תעלה איתו.
הדקות שלו גם לא חייבות להיות על חשבון אדאמס, הוא כבר עלה לא מעט פעמים בתור PF ליד אדאמס. לצערי הוא נשאר תקוע על ה20 דקות למשחק לא משנה איך הוא משחק, לדעתי הוא בדיוק השחקן שיכול לשנות איך שהפוזשנים החשובים בסיומי משחק של אוקלהומה נראים.

fatnoam

Active member
ההגנה זה תירוץ דפוק

דבר ראשון, בתור שחקן שלא שומר בעצמו, אני חייב לומר ששחקני התקפה מחוננים מחפים על התפקוד הלקוי ההגנתי שלהם. השאלה היא עד כמה קאנטר טוב בהתקפה. לדעתי הוא די טוב, אבל לא טוב ברמת ג׳יימס הארדן בהתקפה, שיצדיק חיפוי. כמו כן, על גבוהים הרבה יותר קשה לחפות בהגנה, בניגוד לגארדים.
&nbsp
בגדול, בגלל שהתקפת אוקלהומה היא בעיקר ווסטברוק + דוראנט, קשה להצדיק קיומו של שחקן שלא שומר. זה ההגיון הבריא שמנחה את רוב המבקרים של קאנטר. אני חושב שזו שטות גמורה, כי אנחנו רואים בדקות האחרונות איך התשישות (מאחריות על הנטל ההתקפי במשך כל המשחק) משפיעה על קבלת ההחלטות ועל הסיומת של שני המגה סטארים.
&nbsp
בזמנו, הלייקרס לקחו אליפות עם רוטציה של שלושה גבוהים - ביינום, גאסול ואודום. אף אחד מהנ״ל לא אפקטיבי בהגנה כמו אדאמס ואיבקה. כולם יותר טובים מקאנטר. זה רק אומר, שכל הרכב על קאנטר ואיבקה/אדאמס אמור להיות הגנתי מספיק.
&nbsp
יש 96 דקות גבוהים במשחק. איבקה משחק 32, אדאמס 24, קאנטר 20. זה אומר ש-20 דקות אוקלהומה משחקת עם קוליסון או מקגארי או עם דוראנט ב-4. למשחק. זה נראה לי די הרבה בממוצע. יש קבוצות שמצדיקות סמול בול, יש משחקים שקוליסון הוא אופציה טובה, אבל זה לא אמור להיות 20 דקות בממוצע.
הלייקרס של עונת האליפות שיחקה את גאסול 37 דקות, אודום 31 וביינום 30 למשחק. זה יוצא יותר מ-96! וזה כי זה מחשיב פציעות וכאלה. משמע, מבחינת פיל ג׳קסון, אין רגע נתון שהגבוהים הטובים שלו לא על המגרש. גם בעונה אחרי זה, גאסול 37ף אודום 32, ביינום 27.
&nbsp
זה גם תלוי בגבוהים, שלא ייכנסו לפאול טראבל. שלא ינגרו מהקו. זה גם תלוי בתקופה. יש היום קבוצות נמוכות שמצריכות הרכבים נמוכים. אבל בתכל׳ס, אין שום סיבה שדונובן לא ישחק את הגבוהים שלו יותר. אוקלהומה הנוכחית זו קבוצה שיש לה בעיה חמורה בעמדה 2, ולכן היא חייבת לפצות על זה מאיפשהו. הנטל על דוראנט וראסל גדול מדי במילא, הגבוהים חייבים to step up. דונובן לא נוטע את הביטחון בקאנטר.
&nbsp
חילופי הגנה התקפה אגב שהצעת, אני מאוד מסכים עם זה. ואני אגיד לך עוד משהו, משחקים במאני טיים מול קבוצה מסוימת, נניח פורטלנד, וקאנטר שומר על אל פארוק אמינו, אז כן, מצידי שקאנטר יישאר על המגרש. שפורטלנד ינסו לנצח אותי בבידודים של אל פארוק אמינו מאשר של לילארד או מקולום. שיביאו את קאנטר לפיק אנד רול, אין בעיה. אני פאקינג אוקייסי, הקבוצה הכי ארוכה ואתלטית בליגה. שיעשו דאבל אפים, רוטציות, ויתנו בראש. משמע גם אם לא עושים חילופי הגנה התקפה, אפשר להתמודד מצויין.
&nbsp
אבל אין מה לעשות, עד שלא יתנו לאמן קבוצת NBA אנשים לא ילמדו. ימשיכו להריץ סטים דבילים ולהתפלא שמפסידים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ורק דבר אחרון על קאנטר - קאנטר אוהב את הכדור ואת הסל וקצת פחות את המסירה. קאנטר אוהב להשיג את המספרים שלו, והצלחה קבוצתית פחות מדברת אליו (וזה לא אני אומר, זה טרבור בוקר אומר שישב איתו בחדר הלבשה במשך כמה שנים ״He got his stats and he got the L as always״). אם הוא רוצה עוד דקות, הוא צריך גם לשנות גישה.
אמנם ביליתי פוסט בלהצדיק ולתמוך בו, אבל הוא גם צריך לעבוד בשביל להיות שווה את הדקות האלה.

Anfield

New member
יפה כתבת

היה נחמד לקרוא.
לגבי שווה את הדקות האלה, אני חושב שאוקלהומה צריכה מחשבה יצירתית וטיפול דחוף באקסיקיושן של סוף משחק צמוד. לא יודע לאן תלך אם לא לקאנטר.
יש עוד משהו שמפריע לי, איבקה סיים לא מזמן משחק עם 2 נקודות ו0 ריבאונדים. אני לא יודע מאיפה הוא מקבל את הזכות להתלהב שעה אחרי חסימה שלו כשהוא נעלם למשחקים שלמים ככה, זה פשוט בושה. שקאנטר לא יקבל חלק מהדקות שלו?
דבר נוסף, כולם משבחים את ווסטברוק על זה שהוא מוסר יותר וכו'. יש לו המון מסירות במשחק לאיבקה שנמצא איפשהוא בין העונשין לשלוש וזורק חופשי משם. הזריקות האלה להערכתי נכנסות באחוז נמוך יותר מאשר אם ווסטברוק היה הולך לסל בעצמו גם על שמירה צמודה. זה נחמד שרוצים לרווח את המשחק בהתקפה אבל נשאלת השאלה באיזה שלב משחקים על זה כבר יותר מדי.
אז כן, לקאנטר מגיעות עוד דקות, הוא בעצמו צריך להשתפר? ברור, הוא לא סופר סטאר אבל הקבוצה צריכה כמה טוויקים כדי לשפר את הסיכויים לקחת את ספרס וגולדן סטייט בסדרה וזה כבר השלב בו צריך לקחת את ההימורים.
אני דווקא אוהב מאוד את אוקלהומה כשהיא עם קאנטר ואדאמס יחד על הפרקט, זה איום גבוהים שלא רואים הרבה בליגה. חבל לי שמכל אוסף המלל שאנחנו רושמים פה, בסוף חוזרים לשלשה על שמירה במאני טיים.

NETANELD

New member
ג'ו ג'ונסון מאז המעבר למיאמי

15.8 נק' , 3 ריב' ,3 אס' 56% מהשדה 58% מהשלוש ו 86% מהעונשין, מיאמי במאזן 2-7 מאז הצטרפותו.
גניבת העונה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מפתיע במיוחד

יש הבדל גדול בין לשחק שמתבוססת בתחתית כשלאף אחד אין באמת חשק לשחק ובין לשחק בקבוצת פלייאוף עם סיכוי להשיג משהו בעונה הזאת.
קבוצה חדשה, אנרגיות חדשות וככה זה גם נראה על המגרש.
&nbsp
לדעתי אם בוש אכן יחזור לפלייאוף, ההיט הם הקבוצה עם הסיכוי הגבוה ביותר להפתיע במזרח.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
מפתיע מאוד. חשבתי שהוא גמור

מצד שני אני רואה שהוא בן 34, צעיר יותר ממה שהיה לי נדמה.
מיאמי במאזן 7-2 מול לו"ז קל ביותר אבל אפשר להצביע על מומנטום חיובי שלהם מאז האולסטאר. הם הגבירו את קצב המשחק ונתנו את המפתחות לדראגיץ'. בינתיים זה עובד יפה למרות חסרונו של כריס בוש.

fatnoam

Active member
הוא משחק מצויין וגם מתאים למארג הקבוצתי

חוץ מווייטסייד ו-ווינסלו, כולם שם ותיקים, וג׳ונסון מתאים מצויין. הוא גם קלעי הרבה יותר טוב מווייד וזה מתאים הרבה יותר לצד דראגיץ׳.
&nbsp
&nbsp

Roeiii1

New member
קליבלנד עם עוד הפסד מביך

הפעם הפסד 9 הפרש בחוץ מול יוטה,ששיחקה בלי גורדון היוורד(אינגלס העגלה שיחק 37 דק')

לברון 23 לאב 12 קיירי 15 וכל השאר ספרות בודדות

Anfield

New member
אז כמו שכבר נרשם, אוקלהומה וווסטברוק התפוצצו על פורטלנד

פורטלנד הובילה 22-16 ואז הייתה ריצה של 18-0 ומאותה נקודה במשחק זה כבר היה 20-40 הפרש ליתר המשחק.
ווסטברוק היה מצויין ונח משך כל הרבע האחרון כמובן.
קאנטר גמר אותם בצבע.
פיין חזר לקבל דקות רוטצייה ואני מקווה שזה לא זמני בלבד.
היה נחמד לראות את ווייטרס בחליפה על הספסל, מקווה שזה אומר שהוא יהיה עם הקבוצה במשחקים הבאים.
עכשיו יש סבב במזרח, מתחיל עם בוסטון מחר. כרגע הפער הוא הפסד אחד מהקליפרס כשנשארו 15-16 משחקים.

NETANELD

New member
אל דאגה חבר, המקום השלישי שלכם אפשר לומר

תסתכל על הלו"ז של הקליפרס לשבועיים הקרובים ותיהיה רגוע.

Anfield

New member
חח אולי

אני רואה שכבר 2 משחקים הבדל עכשיו אחרי ההפסד שלהם לספרס.

למעלה