משחקי שני בלילה

אינדי רצה 0-20 על שיקאגו ברבע הרביעי....והפסידה

משחק מאוד מוזר באינדיאנפוליס, שיקאגו הובילה די בבטחה במשך כל המשחק, ירדו לרבע הרביעי ביתרון נוח של 16 הפרש...
ואז הספסל של אינדיאנה התחיל לאט לאט לנגוס בהפרש, עד לריצה של 0-20
&nbsp
אבל סל של גאסול עצר את הסחף, ג'ימי באטלר בסדרת פעולות גדולות ניצח לשיקאגו את המשחק
עם כי אני חייב להודות שהספסל של אינדי עשה שטויות בסוף, אני לא מאשים אותו, זה לא החברה שבדרך כלל מסיימים משחקים
ווטסון, מיילס וקופלנד הם חבר'ה פרועים מדי לסוף משחק, מצד שני, הם אלה שהביאו את המשחק להיות צמוד, כך שאני מבין למה בסופו של דבר כן הגיע להם לשחק עד הסוף.
&nbsp
אז אינדי מתרחקת מהפלייאוף, עם כי יש לה מספיק זמן לתקן, ולדעתי היא בהחלט יכולה להשתחל לשם.
&nbsp
שיקאגו מצידה עם ניצחון שביעי רצוף, ונראית כרגע כמו הקבוצה החזקה במזרח
2 משחקים מאחורי טורונטו, לא מן הנמנע שת'יבודו יהיה המאמן של המזרח באולסטאר(מתי הדד-ליין באמת שקובע מי מאמן?)

somone1411

New member
מיאמי היא סיפור מדהים

מפסידים לכל נמושה ועוד בבית. פשוט פתטים.
&nbsp
בדבר אחד אני מסכים עם ניו לברון וזה שמייק בראון וספולסטרה הם כלום ושום דבר.

NETANELD

New member
סיפור מאכזב מבחינתי ,לא מדהים

הפסדים כל כך מיותרים,למרות שהם שיחקו מעט מאד משחקים עם וויד ובוש ביחד, בוש חזק הלילה ועדיין הפסידו.
אורלנדו,מילווקי,יוטה וכמובן פילדלפיה אלו רק חלק מהקבוצות (הרבות) שניצחו אותנו בבית העונה.
חבל,כי למרות שאנחנו בנחיתות בעמדת הרכז ובעיקר בעמדת הסנטר אני חושב שאם מיאמי יגיעו בכושר לפלייאוף אף קבוצה לא תרצה לפגוש אותם בסיבוב הראשון.

Puskas

New member
בעיקרון יש להם מאזן שלילי גם וייד ובוש ביחד

אבל אני בכל זאת מניח שאם הם היו משחקים את כל המשחקים השנה ביחד אז להיט היו לפחות עוד 2 ניצחונות ומאזן של 16-16 שזה עולם אחר וניראה הרבה יותר טוב ממאזן שלילי.

BeniTaz

New member
משחק שני גרוע מאוד לג'וש סמית'

ומשחק שני מתוך שלוש שסמית' שותף והם מפסידים. ושניים ברצף שהם מפסידים כשהוא בחמישיה. אפשר לומר שהוא פתח ברגל שמאל ונראה ממש לא מחובר ובכושר רע. הוא שוב מנסה לעשות דברים לבד.. במשחק הזה 1-6 מהשדה ו-4 איבודים ב-24 דק. יוסטון הצליחה לעשות קאמבק ברבע הרביעי וכמעט לנצח כשהוא סופסל ולא שותף.
לא מבין למה יוסטון היתה צריכה את זה. ההגעה שלו פגעה בהתקדמות של מוטיונאס.
&nbsp

Ori L88

New member
גם קרדיט לוושינגטון

הם נראים מצויין. אני מציב אותם כקבוצה השנייה בטיבה במזרח.
ג'ון וול זה סופרסטאר בהתהוות. וברדלי ביל שחקן מעולה.
פירס עם המנהיגות הקלאץ' והניסיון זה נכס מעולה.
הקו הקידמי טוב התקפית בתנאי שננה ישאר בריא. מבחינה הגנתית לא להיט , אבל סה"כ סביר.
יש להם לוח משחקים רצחני בכמה שבועות הקרובים (דאלאס,אוקלהומה , סאן אנטוניו וזה רק ההתחלה) נראה מה הם שווים
כל עוד הבולס בריאים הם הפייבורטים הברורים שלי לצאת מהמזרח , הם עמוקים מאוד , מאומנים היטב ובעלי ניסיון.
&nbsp

מסכים ואפילו יותר מזה, אני חושב שגם בולס לא 100% בריאים

כלומר בלי רוז עדיין פייבוריטים לצאת מהמזרח. וושינגטון וטורונטו מבחינתי הם השתיים הבאות בתור וכמובן שיש את קליבלנד בתיאוריה אבל כרגע לא נראה שהם בדרך לשם. חמישית אטלנטה וזה סוגר את האפשרויות.

זה היה (ועדיין בעיני) הימור שווה לקחת

בלי ג'וש סמית' יוסטון היא רק אחת מ-8 ואפילו לא אחת הבולטות שבהן. היית בוחר בה לנצח סדרה מול גולדן? OKC? ס"א? קליפרס? ממפיס? פורטלנד? דאלאס? כנראה שהתשובה שלך לחלק מהקבוצות היא כן ולחלק לא אבל בגדול אתה מסכים שהסיכוי שלה לצאת מהמערב די נמוך. עם ג'וש סמית' תיאורטית יש תקרה יותר גבוהה אם הוא יתאפס על עצמו ויחזור למשהו שדומה למה שנתן בעונות הטובות באטלנטה זה בוסט מטורף ובמחיר מינימום? אני הייתי הולך על זה.

למעלה