משחקי שלישי

anfield1

Member
אוקלהומה-גולדן סטייט:
ניצחון גדול, קודם כל כי אני לא זוכר ניצחון על גולדן סטייט הרבה שנים...לפחות 3-4.
דבר שני זה היה ניצחון בלי ג'יילן וויליאמס ובלי קנריץ' וויליאמס.
גידי עם טריפל דאבל ומשחק ענק שלו, 17 אסיסטים. יהלום.
סאריץ' הוא שחקן התקפי לא רע בכלל, יותר טוב ממוסקאלה. בהגנה הם אותו הזבל.
שחקנים כושלים כמו מאן וJRE ממשיכים לא לקבל דקות. מרוצה מהדקות שמקבלים ווטרס וויגינס במקומם, פשוט יותר טובים.
רוצה לציין גם את ג'יילין וויליאמס שהוא יופי של בחירה לתחילת סיבוב 2. לוקח מלא צ'ארג'ים כל הזמן ומסתבר שהוא קלעי 3 וחצי מרחק לא רע בכלל.

משחק הבא זה כבר הלילה אצל פיניקס...כבר קורא שSGA וג'יילן ווליאמס לא ישחקו. הפסד בטוח...

נערך לאחרונה ב:

Krit123

Well-known member
תפסתי מחצית שנייה, קר השאיר את סטף לדקות ארוכות והיה שם סטרץ' שחשבתי שתפלו בו על חוסר ניסיון, לא לקחתי בחשבון שהווריורס בדיחה במשחקי חוץ. המאזן בית-חוץ שלהם הפוך כמעט לחלוטין (27-7 לעומת 7-25), רק הספרס והרוקטס קטפו פחות ניצחונות און דה רואד. לא יודע אם יש תקדים לדבר הזה, לא מדבר אפילו ביחס לקונטדרית/אלופה, אלא באופן כללי.

סאריץ' משלים יפה את גידי בהוקי אסיסטים, מפתחים סינגריה של הנעת כדור/תזוזה. הזכיר לי במעט את גרסת הפורוורד שלו מפילי. שחקן שדי התבזבז במהלך הקריירה למען האמת.
בפינה של דנבר מעריכים מאוד את התרומה שלכם, מסתבר שדאלאס מחזיקה בטייברייק, אז הווריורס נשארים במקום השישי. אפשר להוסיף שממפיס הפסידו ללייקרס, אך כאן מדובר בdouble edge sword. אמנם מגביר את הסיכוי שהסאנס יעקפו את הגריז, רק שהקפיץ את הלייקרס לצד הנכון של הפלייאין בשלב זה. לא רוצה לפגוש אותם בסיבוב הראשון, אם כי הייתי לוקח בהנחה שגולדן ופיניקס יסיימו 3-6.

anfield1

Member
סאריץ' למעשה מחליף את הדקות של מוסקאלה.
אני אוהב את הסטייל שלו, הוא משתלב הרבה יותר טוב בPNR.
הגנתית הוא רך מאוד, כמו מוסקאלה.
אני חושב שעמדת הסנטר בעונה הבאה תהיה של צ'אט+ג'יילין וויליאמס אז ממש מתקשה להאמין שסאריץ' ימשיך מעבר לעונה הנוכחית בקבוצה למרות היכולת הטובה.

למעלה