משחקי שלישי

anfield1

Member
אוקלהומה-סקרמנטו:
העונה מושמדת לאוקלהומה מאז פגרת האול סטאר, 4 הפסדים מ4 משחקים. הפסד אכזרי אצל יוטה בנקודה בהארכה ומאז 3 הפסדים בלי שיי שהחיים בלעדיו קשים מאוד.
גידי נכנס לבעיית עבירות מוקדם וגם כשחזר הסריח את הפרקט, הוא חזר גרוע מהפגרה. מזכיר את תחילת העונה שלו. אחריה הוא נראה מעולה ועכשיו הוא חוזר להסריח, חבל.
ג'יילן וויליאמס השחקן מספר 2 של הקבוצה כרגע, הוא נראה פשוט מעולה. בתקופה האחרונה הוא מקבל יותר פוזשנים מהעמדה של הרכז, החדירות שלו מעולות ויש לו פיניש נהדר. יהלום של שחקן.
סאריץ' נראה טוב במשחק הזה ספציפית, סקרמנטו רכים בצבע, הוא הצליח לקלוע+פאול הרבה פעמים בזכות הגנה נירפת של סקרמנטו.

משחק הבא כבר הלילה נגד הלייקרס, נקווה ששיי יחזור אבל לא נראה ככה, מסתבר שיש לו גם קורונה נוסף לפציעה. הפסד בלילה ואפשר ללכת לים, להגדיל סיכויים על WAMBY.

Rapgamer

Well-known member
מחזור משחקים מושלם של מינסוטה
ניצחון שלנו אצל הקליפרס והפסדים של כל היריבות שלנו.
נתחיל מהמשחק מול הקליפרס- בחיי שמדובר באחת הקבוצות הטיפשות בליגה, אם לא ה-. בחירת זריקות נוראית עם אינספור לונג 2 בתחילת שעון, המון איבודים מחויבים ובלתי מחויבים, ווסטברוק כאילו לא למד שום דבר מהתקופה בלייקרס חזר להיות השחקן הנוראי שלוקח ג'אמפרים לא קשורים לחיים. זה היה משחק הגנתי טוב ומתואם של מינסוטה, קוואי היה off רוב הזמן, ועדיין מדהים שקבוצה כל כך מוכשרת כמו הקליפרס מגיעה לתפוקה התקפית כזאת דלה.
גובר ונאז ריד ניצחו את הסנטרים היריבים במצ'אפ הישיר והיו מספיק דומיננטיים כדי למנוע מטיי לו להפריז בדקות הרכבי סמול. ואני כל כך אוהבמשחקי two way משובחים של ג'יידן מקדניאלס.

נעבור ליריבות- גולדן עשתה turnaround של 40 נקודות אצלה בבית, מפיגור 23 במחצית הראשונה השמידה את פורטלנד במחצית השנייה. לאולם הביתי של גולדן יש אנרגיה מטורפת וזה אפילו כשהם משחקים בלי סטף, הכל מתחיל מכמה פוזשנים הגנתיים טובים והרחש עולה ומתגבר, פתאום ג'ורדן פול מתחמם ולוני תופס כל ריב' התקפה וקליי שמחטיא כל המשחק קולע זריקות מפגרות שאפילו לא נוגעות בטבעת. בכל זאת אני לא זוכר מתי גרין חטף כזה פוסטר בחיים שלו-
אני רואה בפורטלנד יריבה ישירה של מינסוטה יותר מאשר גולדן שתסיים מעלינו כמעט בודאות.

יוטה הפסידה בבית לספרס שקטעו רצף 16 הפסדים. לא יודע אם הג'אז בסוג של low key טנקינג, אני רק יודע שראיתי המון THT ופחות או יותר הגעתי למסקנה שלולא היה משחק בלייקרס יש מצב שכבר היה נפלט מהליגה.

דאלאס הפסידה בבית באופן מפתיע לאינדיאנה. זה ההפסד ה5 מ6 האחרונים. לא רק שהטרייד על קיירי שידר פאניקה והם ויתרו על יותר מדי, יש מצב שאפילו בטווח המיידי הם מפסידים בטרייד הזה. קיירי כרגיל עם יכולת פושרת ביותר ומשחקים מדהימים לפרקים שמתחזקים את האשליה שמדובר בסופרסטאר.
אינדיאנה כבר הובילה בדו ספרתי ברבע האחרון אבל דוקא כשהחמישייה חזרה הם הפסיקו לשחק כדורסל והתחילו לשחק את השעון, נתנו למאבס 3 הזדמנויות לעלות ליתרון אבל הם פספסו את כולן.

אוקלהומה כאמור בלי שיי מפסידה משחקים שהיו יכולים להיות winnable וגם היא ספק בכוונה ספק בטעות בדרך ללוטרי.

אחרונים חביבים הלייקרס שנכנעו לכמעט טריפל דאבל 40 נקודות של ג'ה.

המזרח תופס צורה
נתחיל ממילווקי- יאניס חזר, הם מאריכים את רצף הניצחונות שלהם ל15 וגם עברו את בוסטון בראשות הליגה, למי שפספס. הלילה הם אמורים לעבור את אורלנדו (למרות שלא אתפלא אם ייעקצו) והמשחק ה17 ברצף יהיה בבית מול פילדלפיה- חם אש.

וושינגטון חילצו ניצחון חשוב מול אטלנטה. דני סגר את המשחק ושמר היטב על דז'ונטה, בראדלי ביל היה בלתי עציר בקלאץ' וסיים עם 17 סלי שדה, רובם מחצי מרחק. הוויזארדס ממשיכים להיאחז במקום העשירי בקונפרנס.
במשחק המקביל טורונטו ניצחה את שיקאגו ובכך הרחיקה אותם הלאה מתמונת הפליי אין. הפיזיות של הראפטורס עשתה את ההבדל, לקחו 19 ריב' מתחת לסל של שיקאגו (29 ריב' הגנה של הבולס), סקוטי בארנס עם 4 חסימות כולן ברבע האחרון. זו לא עונה מבריקה של הראפטורס אבל הם בכל זאת מחוללים איזשהו שינוי, במאזן 8-2 בעשרת האחרונים, יש מצב שזה יספיק כדי לקבל בראש מאחת הגדולות בסיבוב הראשון.
אני לא יודע מה קורה בשיקאגו, דרוזן שסחב אותם על הגב בעונה שעברה קצת מרים ידיים בתקופה האחרונה. ב7 המשחקים האחרונים שלהם הוא עבר את רף ה20 נקודות רק פעם אחת, הלילה הצליח לקחת 0 ריבאונדים ב35 דקות על המגרש, האבחנה הרפואית שלי היא broken penis.

למעלה