משחקי שלישי

anfield1

Member
לייקרס-אוקלהומה:
שידור שכולו סביב לברון ג'יימס, לא פשוט.
אוקלהומה ניצחה פה משחק בבק טו בק, בחוץ נגד יריבה ישירה ביום שלברון הגיע לחגיגות. כל הכבוד.
המשחק הזה היה פריוויו למה שתראו עוד הרבה שנים, SGA+ג'יילן וויליאמס+גידי שולטים בקצב.
ג'יילן וויליאמס היה גדול ממש, אולי המשחק הגדול שלו בקריירה. 6 חטיפות ו25 נקודות.
מרוצה מאוד מג'יילין וויליאמס, שחקן שנבחר בסיבוב ה2 ומתגלה פה בתור עוד בול פגיעה של פרסטי. יש לו יד לשלוש וחצי מרחק שתענוג לראות. רואים שהוא עובד על זה גם כי בתחילת העונה זה לא נראה קשור לכלום. לא ייאמן שהוא נתן 7 אסיסטים היום.
מדמיין חמישייה של גידי-SGA-ג'יילן וויליאמס-צ'אט-ג'יילין וויליאמס...פוטנציאל מדהים.

קצת מנוחה ומשחק הבא אצל פורטלנד בשישי.

Rapgamer

Well-known member
ניצחון מעולה שלכם, באמת. מקרב אתכם לפליי אין ומרחיק משם את הלייקרס. לא פשוט בכלל לשחק עם הפסטיבל הזה מסביב. אם בפתיחה נהניתם מיום קליעה מוצלח בהמשך השכלתם לתרגם את זה לכדורסל טוב של תנועה וחיתוכים, משחק קבוצתי, ממש by the book. גם 12 חטיפת היו מפתח בריצות שלכם כולל 12-0 ברבע האחרון, עם שיי על הספסל, שהכריעה את המשחק.
קצת על שיי- שחקן כיפי לצפייה. אין אף אחד בליגה שמכסה את הסקילסט והסייז שלו. מסכים איתך שאם צ'אט יממש את ההבטחה אתם תהפכו לכוח משמעותי במערב.

anfield1

Member
כן מת על זה שעושים חיתוכים ומשחררים את הכדור מיד ליד.
אני מרגיש שהרבה מההצלחה הנוכחית מגיעה בזכות המאמן שמגדל שחקנים בצורה הנכונה. יש באוקלהומה הרבה שחקנים שמשחקים כדורסל נכון.

אל תשכח את דורט שלא שיחק והוא שחקן חשוב מאוד, בטח בהגנה. בסטרץ' הזה שהוא חסר סבלנו מאוד בהגנה.
גם JRE חסר אבל ג'יילין וויליאמס כל כך השתפר שזה מרגיש שאין סיבה להחליף את הדקות ביניהם. הייתי דוחף את JRE לרוטציה על חשבון מוסקאלה.

Krit123

Well-known member
היופי בג'וש גידי הוא שהוא מחפש לשחרר את הכדור מהר, ופועל מאזורים שמעודדים חיתוכים ותנועה ללא כדור. מהבחינה הזאת הפליימייקינג שלו מזכיר לי יותר את יוקיץ' מאשר האסכולה של הארדן/לוקה.
ג'יילן וויליאמס ממש הכלאה בין קווין פורטר ג'וניור ל-OG אננובי, סגנון מיוחד.

מילה על קאם תומאס הלוהט (40+ כבר שלושה משחקים ברצף) - סקורר טבעי שסקאוטרים היססו לגביו, בוא נאמר שבקולג' הדבר היחיד שהוא חיפש לשמור זה את הכדור ביד. עם זאת, אני מאמין שיצא לי להגיד עליו שבהינתן דקות משחק, הוא הראשון ממחזור הדראפט שיחצה את רף ה-40 נק'. לא לזה להתכוונתי. מעניין איך הנטס ינהלו את הרול שלו בהמשך. אגב, הרוקי של דאלאס עושה דברים בסגנון כשזורקים לו חבל להשתולל. הקושי היום לשמור על shot creators, כבר אי אפשר להסביר אותו.

למעלה