משחקי שלישי בלילה

משחקי שלישי בלילה

לילה גדול של 11 משחקים, הרבה מהם קריטיים מאוד לגבי הפלייאוף

המשחק הכי מעניין שמתקיים כרגע הוא בממפיס
שתי קבוצות שנלחמות על הפלייאוף בשיניים
אחת רודפת ואחת נרדפת

הפסד ככל הנראה יסיים לכל אחת מהן את חלום הפלייאוף
ניצחון עבור שיקאגו בסך הכל ישאיר אותו בחיים
אבל ניצחון של ממפיס, יבטיח לה ב90% פלייאוף...

OrEl74

Well-known member
מנהל
קבוצה פח!!!

27 שנה שאני אוהד של הבולס
הבוקר זאת הפעם הראשונה שאני מתבייש בזה ולא בגלל ההפסד לממפיס אלה בגלל כל החצי השני של העונה שהיה מביך ומביש לכל הנוגעים בדבר, מההנהלה ועד אחרון השחקנים.

ביזיון אחד גדול!

*פוסט של אוהד זועם.

king iverson

New member
יש אצלי הרגשה מסוימת שהבולס הפסידו כל must win העונה

כשההפסד לקבוצה המפוררת של ממפיס הוא עוד ביזיון.

rkoron

New member
רק הבוקר?

מה עם כל התבוסות המשפילות שהיו בגלל השחקנים הפצועים?
אפילו ניו אורלינס לא מושפלת כשהם משחקים עם שחקני יורוליג... כל הדברים האלה ממש עיצבנו ותסכלו אותי.
בנוסף, להפסיד ב-20 לקבוצות כמו אורלנדו וניו יורק כשאתה בסכנה קריטית ללא להיות בפלייאוף? זה דבר על גבול ההזוי.
&nbsp
אין מה לעשות, לבולס לא מגיע השנה להיות בפלייאוף...אני כבר בחרתי את בוסטון כקבוצה שאעודד בפלייאוף.

fatnoam

Active member
ניו אורלינס הפסידו הבוקר לפילדלפיה

ככה שהם פחות או יותר הדוגמא הכי גרועה שיכולת לתת :)

picki23

New member
גולדן חוזרת למימדים של קבוצה טובה נורמלית

נראים מאד אנושיים ופגיעים (אולי כי הם איבדו עניין).

כרגע הם מפסידים למינסוטה בבית בהארכה ואי אפשר שלא להעריך את מינסוטה. נראים כמו הטירוף הבא

king iverson

New member
גולדן בעטה בדלי

2 הפסדים בשלושת משחקי הבית האחרונים, בלי מנוחה של דקה לכוכבים.
בסוף גם לא יהיה שיא, גם לא מנוחה וגם הבטחון ירד.
&nbsp
היה עדיף לתת למחליפים לשחק

והספרס ממשיכים לרדוף

נראה שהספרס התחילו במשחק השחמט מהרגע שחטפו על הראש מהווריורס.
מצד אחד נשארים מספיק קרוב, כך שהווריורס לא יכולים להוריד את הרגל מהגז במירוץ להשיג את הביתיות.
מצד שני, הספרס נותנים מנוחה לחמישה שחקנים כל משחק, כבר כמה שבועות.
כל שחקן מקבל כמה משחקים רצופים של מנוחה.

rapgamer4ever

New member
טאונס פשוט שחקן אדיר

כמה שחקנים בליגה מסוגלים לעשות נקודות על בוגט בפוסט, לקלוע מבחוץ, להגן על הצבע ולעשות סוויץ' על סטף קרי?
הוא גם מוסר מעולה. מאז האולסטאר טאונס הוא אחד הביג מן הכי טובים בליגה.

לדעתך יש לכם חומר לקונטנדרית?

יש שם חבורה של צעירים שנבחרו גבוה בדראפט: טאונס, וויגינס, בנט (לא באמת נחשב כאן), יש צעירים מבטיחים (מוחמד ולאבין, לא הבנתי מאיפה מוחמד בא אתמול עם 35?) ויש להם כנראה שחקנים שאפשר להעביר בטרייד אם צריך (רוביו, וברח לי זמן של הגבוה).
&nbsp
אתה רואה אותם עושים גמר מירב תוך שלוש שנים?

rapgamer4ever

New member
חומר השחקנים קיים

התקפית יש לנו שחקנים מוכשרים שיוצרים, מסיימים או גם וגם. הבעיה העיקרית שלנו הייתה קליעה משלוש אבל מאז האולסטאר התמונה השתפרה בהרבה: וויגינס ורוביו קולעים שלשה למשחק באחוזים יפים ולאבין מתפוצץ עם 2.3 שלשות ב-44%. יחד עם העובדה שטאונס הוא money מהלונג 2 והטווח שלו עוד יתרחב, אני חושב שגרף השיפור הטבעי יפתור את בעיית הקליעה שהייתה קיימת לאורך רוב העונה.

הגנתית המצב פחות טוב אבל זה טבעי בקבוצה כל-כך צעירה. אנחנו נופלים כל משחק בדברים כמו תקשורת בהגנה או ששחקנים מאבדים את השחקן שלהם אוף דה בול, במיוחד וויגינס ולאבין. רוביו וטאונס הם שחקני הגנה טובים, דיאנג נותן עבודה שחורה ולוויגינס יש את הכלים להפוך לשחקן הגנה מוביל.

בקיצור אני חושב שהחתיכות הכי חשובות כבר נמצאות, השאלה היא איך מתקדמים מפה. צריך לגבש תוכנית משחק (השתנתה לאחרונה), הרוטציה משתנה כל העונה והכי חשוב- לפתח את החבר'ה הצעירים. לדעת לקדם אותם, לתת להם ללמוד מטעויות ולהכווין אותם. במילים אחרות אנחנו צריכים צוות אימון שיודע מה הוא עושה, כאן אנחנו לוקים בחסר כי סם מיצ'ל מאמן לא טוב ואין מאחוריו דמות שיודעת ליצור מסורת של ניצחונות.

גמר מערב תוך 3 שנים נשמע כמו הישג אפשרי וזה יקרה מעצמו במידה ויתקיימו התנאים שדיברתי עליהם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
המועמד היחיד לתואר רוקי השנה

אבל אני חייב לציין שאני מאוד מאוכזב מהשפעת השחקנים הרוקיז על הקבוצות שלהם.
לא ראינו העונה אף קבוצה שעושה קפיצת מדרגה כלשהי בזכות הרוקי שהיא בחרה, אפילו לא את מינסוטה למרות העונה הנפלאה של טאונס ולמרות 10 ניצחונות יותר מבעונה שעברה.
לפני שאתם שוחטים אותי אני אציין שמינסוטה בעיניי היא קבוצת העתיד והרבה בזכות טאונס ודווקא בגלל זה ניתן היה לצפות מהם לעונה טובה יותר מעונה של 26 ניצחונות (כרגע, העונה עוד לא הסתיימה
)
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
רוקיז כמעט אף פעם לא משפרים את הקבוצה באופן מיידי

אני חושב שלמעלה מעשור לא ראינו רוקי שמשפר דרסטית את הקבוצה שלו בעונה הראשונה.
לטאונס יש מדדי פלוס/מינוס טובים ואני חושב שמינסוטה משחקת כרגע כדורסל ששווה יותר מ-26 ניצחונות. למרות שהרבה חלקים בפאזל לא עובדים כמו שצריך (=26 ניצחונות) אני מזהה מגמה חיובית וזה הכי חשוב כרגע.

billc

New member
לברון ג׳ימס בעונה הראשונה 35 נצ לא נכנסו לפלייאוף

עונה שניה 42 נצחונות , אבל עדיין לא נכנסו לפלייאוף,

לא צריך להחמיר איתם יותר מידי, מה שכן אם המזל של מיני, הם יקבל שוב בחירה גבוה

באסה כפולה, גם ממפיס בפלייאוף, וגם שיקאגו לא...

לא שזה נראה לי כזה תענוג לפגוש את קליבלנד ולקבל סוויפ כואב, אבל בכל זאת
&nbsp
אבל האמת שאני יותר מתבאס על ממפיס, הקבוצה הזאת פשוט לא ראויה להיות בפלייאוף
אנחנו בדרך לזרוק סדרת רבע גמר שהייתה יכולה להיות מלהיבה...לפח
&nbsp
לגולדן אגב מוטיבציה כפולה עכשיו לנצח את ממפיס פעמיים, אם הם מצליחים לדרדר אותם למקום ה8, הם אשכרה מקבלים סיבוב מנוחה מתנה בדרך לחצי...

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ברור לי איך מה שכתבת מסתדר לך...

אתה כותב בעצמך "אם הם מצליחים לדרדר אותם למקום ה8" משמע, זאת לא כזה פשוט כי אחרת היה ברור לך שהם מנצחים בשני המשחקים האלה ללא מאמץ.
אז איך משימה לא פשוטה בעונה הרגילה הופכת לטיול קליל במהלך הפלייאוף?
&nbsp
&nbsp

Reutk

Active member
דווקא מאוד פשוט.

אם קל לדרדר אותם זה אומר שכדאי לפגוש אותם, ואם קשה זה אומר שלא. בקיצור אין לג"ס מה להפסיד פה
.

למעלה