משחקי שלישי בלילה

משחקי שלישי בלילה

ירידת מתח רצינית אחרי אתמול בלילה

רק משחק אחד איכותי באמת(דנבר-אוקלהומה)

שאר המשחקים די פח, למרות שמיאמי-מילווקי יכול להתפתח להיות משחק מעניין כשמיאמי חסרה את דראגיץ' ומילווקי יחסית בסגל מלא(חסרה רק את מאיו)

חסן עם 1-7-10 אחרי רבע ראשון

חצי מהנקודות של מיאמי, חצי מהריבאונדים שלה, וכל החסימות שלה ברבע הזה
&nbsp
פשוט מדהים מה שנהיה מהשחקן הזה
מה שכן, מונרו הוא ממש לא הטיפוס שיכול להגביל אותו...

Cade Foster

New member
שימו לב לג'ו יאנג - פוטנציאל לאייזאה תומאס חדש

(אני מדבר על תומאס של בוסטון כמובן, לא הבאד בוי). קשה לראות אותו מקבל מווגל דקות כשתהיה לו ברירה (כרגע 2 מתוך שלושת מובילי הכדור שלו בחוץ) בגלל שהוא ננסי ולא מסוגל להתמודד הגנתית עם אף אחד בערך, אבל הוא מאוד זריז, מאוד תזזיתי ומקבל החלטות נהדר, כיף לראות אותו.
&nbsp
שתי קבוצות מדכאות אבל באינדיאנה לפחות יש כמה צעירים מעניינים שמקבלים הזדמנות ולוקחים אותה בשתי ידיים.

rapgamer4ever

New member
אני נהנה לצפות באינדיאנה

אבל להגנתי זה במינון נמוך בהרבה ממך, ולרוב מול קבוצות אטרקטיביות.
אייזיאה תומאס הוא וואחד shot maker. הזריקות שהוא לוקח הן ברובן קשות והוא בכל זאת קולע באחוזים יפים.

Cade Foster

New member
אני נהנה בעיקר מהחמישייה השנייה

בעיקר מטרנר, יאנג ורובינסון. מגיע להם לקבל יותר דקות גם בלי שחצי סגל חסר.
&nbsp
כשפול ג'ורג' על הספסל הקבוצה כמובן פחות מסוכנת אבל הרבה יותר ניתנת לצפייה והרבה פחות מבולגנת. עצוב לומר את זה אבל הגעתי למצב שאני מתבאס לראות אותו חוזר לפרקט.

Anfield

New member
ניצחון בעיקר בזכות אופנסיב ריבאונד

אני רואה בסט' שזה נגמר 16-12 באופנסיב ריבאונדס אבל האמת שהייתה הרגשה של פער גדול מזה. קאנטר ממש התעלל בהם בדקות ששיחק ובגלל זה קיבל יותר דקות מבד"כ.
הוא קלע או לקח ריבאונדים, חלקם ממש אבודים.
ווסטברוק בתקופה מצויינת, חבל שלפנות בוקר בחר לזרוק כל כך הרבה שלשות, אין לו את זה מהטווח הזה ואלה פוזשנים מיותרים.
פיין סיים עם 0 מ9, אאוץ'. כן היה אקטיבי כהרגלו בהגנה ובהנעת הכדור בהתקפה.
מורו נעלם לי מהרוטצייה כבר משחק 2 או 3 ברצף ואני לא רואה דיווח על פציעה.
משחק הבא מול שארלוט כבר הלילה.

למעלה