משחקי שלישי בלילה

m 1 k e

New member
מג'יק - בובקאטס

אז מה, יהיה לנו סוף סוף סוויפ בפלאיאוף הזה?!

webber44

New member
אני מהמר שכן

אין להם איזה וויד שיכול להתעלות בכמה רמות ולקחת את המשחק על עצמו. אבל יהיה צמוד זה בטוח.

m 1 k e

New member
ואוו אני כ"כ מאוכזב מהווארד..

מכונה הגנתית, אבל ואוו.. איזה פלופ בפלאייאוף עד עכשיו. אורלנדו היא ההימור שלי לאלופה השנה אבל רעבק דוויט...תתחיל לעבוד!!

eran113

New member
הווארד עוד יתן הרבה

אם תזכר גם שנה שעברה הווארד התחיל את הפלייאוף "בצליעה" ואפילו הורחק ממשחק אחד. אני מאמין שככל והסדרות יהיו יותר קשום הוא יקח את עצמו בידיים ויהיה יותר אחראי. לגבי אליפות - הלוואי ואתה צודק.

m 1 k e

New member
אין ספק שיתן

הבעיה היא מה יקרה מול הקבוצות שאשכרה ינצלו את זה שהוא יושב בחוץ

m 1 k e

New member
מילווקי - אטלנטה

אני לא עוקב אחרי המשחק, אבל נראה שיש לנו שיוויון נוסף!

OrEl74

Well-known member
מנהל
מילווקי מנצחים ומשווים 111:104 את הסידרה

בעיניי זאת הפתעה לא קטנה, הייתי בטוח שזאת הסידרה הכי חד צדדית במזרח. דלפינו קלע 6 מ-8 מחוץ לקשת וסיים עם 22 נק', סלמונס המצויין סיים גם עם 22 נק' וג'נינגס נתן אחלה משחק עם 23 נק' ו-6 אס'. הבאקס סיימו עם 55% קבוצתי מהשדה. ג'ו ג'ו קלע 29 והוסיף 9 אס', קרופורד עלה מהספסל ונתן 21, ג'וש סמית שם 20 ו-9 ריב'.

OrEl74

Well-known member
מנהל
המג'יק מנצחים 99:90 ומשלימים סוויפ

הווארד שוב יצא בשש עבירות ושיחק רק 23 דקות אבל הפסיק להוריד 13 ריב' ולתת 2 חסימות ורק 6 נק'. ווינס סיים עם 21, נלסון נרגע מהמשחק הקודם וסיים עם 18 אבל באחוזים גרועים כשהוא קולע רק 4 מ-12 מהשדה. טיירוס תומאס נתן יופי של משחק עבור הבובקטס וסיים עם 21 נק' ו-9 ריב'. ג'קסון היה חושך ונתן רק 8 נק'. מזל טוב לאורלנדו!

somone141

New member
אם הווארד

שוב קולע פחות מ-10, כמו במשחק הקודם, בכלל נותן סידרה כזו בינונית, והמג'יק עושים סוויפ קליל, זה מראה כמה הבובים שווים לתחת. קבוצה שבמערב חושבת על מקום גבוה בדראפט, קבוצה שהכוכב שלה הוא אחד האוברייטדים הכי גדולים שראיתי (ג'קסון), שקולע באחוזים מחרידים כל הקריירה שלו, אבל עדיין זוכה לקרדיט לא מובן. ג'רלרד וואלאס סטופר נהדר, אבל לא שחקן התקפה גדול, לא היה מעולם.. וכל היתר, להוציא פלטון, לא שחקנים לפלייאוף. לארי בראון גם עשה הרבה שגיאות בסידרה הזו, אולי הוא כבר מעבר לשיא. לא בושה. האיש עשה קריירה מדהימה. 20 מיליון דולר לוקחים להם דיאו וצ'נדלר לעונה. לא ייאמן. הרבה עבודה למייקל. קרדיט כן מגיע לג'מיר נלסון על סידרה נהדרת, ממש החזיק אותם כשוינס והווארד לא היו בעניינים, וזה קרה כבר. אם הוא ימשיך לשחק ברמה כזו, יחד עם 2 הכוכבים+רשארד לואיס+הספסל הכי טוב בליגה מבחינתי = אין לה מתחרים במזרח. הבעיה הכי גדולה של ואן גנדי היא הווארד.... מקו העונשין! במקום להשתפר מהעונה שעברה הוא ניהיה גרוע יותר. המג'יק גברו על הקאבס אשתקד לא מעט בזכות קליעות עונשין חשובות שלו בקלאץ', כן זה קרה, אבל הכל היה פשוט יותר אם הווארד היה קלע סביר מהקו, כי האיש הלך המון לקו, המון. לא מבין מה הבנאדם עשה בקיץ, במקום לעבוד על זה. שחקן של 15 מיליון דולר בעונה.. הייתי גורר אותו עם רצועה למגרש האימונים כדי לעבוד על זה כל יום. זה יכול לדפוק את אורלנדו בשלבים הגבוהים.

Puskas

New member
הווארד היה זבל בסדרה הזו

חסימות ורב' הכל סבבה אבל קורה התקפית? סמרטוט..ועוד מול קבוצה שזרקה עליו את נאזי וצ'נדלר עם רגל אחת..מה נסגר איתו? סיבוב הבא יחכו לו אטלנטה ושם יחכו לו המטרייה של הורפורד וסמית'+זזה מהספסל..מה יהיה אז?

Oxycodone

New member
אם הם יעברו בכלל...

בנתיים הצבי הזועם עקצו אותם פעמיים......

י ו א ב

New member
ופיניקס מובילים 3-2 על פורטלנד

חלוקה מאוזנת בפיניקס ואילו בפורטלנד, ברנדון רוי שוב משחק (19 דקות הפעם) ולא תורם כמעט כלום... לא עדיף כבר שיחלים בשקט?

למעלה