משחקי שלישי בלילה

הנקודות של תמיד ../images/Emo13.gif

הלייקרס ניסו להיבנות על פרצי ריצות במשחק הזה, וזה כמעט עבד קובי בשלב מסוים החליט לקחת את המשחק על עצמו, בשלב מוקדם מדי. גם זה כמעט עבד, אבל היו לו כמה זריקות מטורפות לגמרי לעומת כמה כניסות יפות לסל בהמשך קובי מסר לאחרים, אבל הם על פי רוב לא מצאו את הטבעת כולל אירבולים משלוש. משהו לא היה הרמוני במשחק של הלייקרס בהתקפה, כשנדמה היה שפורטלנד מאבדת את הראש באיבודים ואי יכולת לעצור את הלייקרס, והם רק מחכים שהשניות יעברו (טעות קלאסית של קבוצה צעירה) - רוי לקח את הכדור ובמקום שוב לבזבז זמן הלך חזק לסל וקלע סל עם עבירה בתוך הדקה האחרונה. זה הסל שהכריע את המשחק פישר היה חסר, אבל זה תירוץ חלש. לא היה מי שיעזור לקובי, שבעצמו לא ידע אם הוא רוצה שיעזרו לו. לפחות הקהל הנאמן של פורטלנד, אחד הטובים בליגה, קיבל את המנה השנתית של BEAT LA שלו
עולה לי לראש שלשה של ראשיד בשניה האחרונה, לפני כמה שנים בנצחון על הלייקרס בסיום העונה הרגילה. מה שלא מנע סוויפ מהלייקרס בפלייאוף... יוטה אכן נושפת בעורף, הענינים הולכים ומסתבכים

Molchansky

New member
זה באמת מתסכל

יש את המשחקים האלה שאתה רואה שאף אחד לא מחובר לאף אחד בלייקרס ואז הם מפסידים ואז הם יכולים להראות במשחק אחרי כאילו הם נולדו מחוברים. ובימים כאלה אני לא יודע אם להאשים את קובי שלא מתעקש לעזור לכולם להתחבר. נו מילא, עוד לא נפלו מהמקום השלישי כרגע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולדן ודנבר מחממות מנועים לקראת המפגש בינהן

גולדן משתוללת עם 77 נק' במחצית הראשונה אבל גם מאפשרת לסקרמנטו לקלוע 66. בארון עם 20 נק' ו-8 אס' ובהתחשב בכך שיש עוד 24 דקות סביר להניח שהוא בדרך למשחק מפלצתי. דנבר מצידה מטיילת מול הקליפרס 63:47 במחצית. כרמלו עם 22, אייברסון עם 16.

OrEl74

Well-known member
מנהל
140:132 לגולדן על סקרמנטו (בלי הארכות)

לא יודע אם הם יהיו בפלייאוף אבל אין ספק שעם הגנה כזאת הרבה לא יהיה להם מה למכור שם. כנ"ל לגבי דנבר שמנצחת את הקליפרס 117:99.

OrEl74

Well-known member
מנהל
2 שידורים מעולים ביומיים הקרובים

מחר (חמישי) לפנות בוקר ב-4:30 סן אנטוניו פוגשת את פיניקס (שידור ישיר ב-ESPN). ובין חמישי לשישי בשעה 3:00 ספורט 5 ישדר את המפגש בין גולדן סטייט לדנבר למאבק שעלול להכריע מי תעלה לפלייאוף ומי יאלצו לקנות שקית פיסטוקים ולראת בבית. אחלה שידורים

Molchansky

New member
אמממ...

לא יודע עד כמה סן-אנטוניו נגד פיניקס זה מעניין
פיניקס השנה נראות כמו הצרות שלי (והצרות שלי לא נראות טוב) וסן אנטוניו בתקופה לא מי יודע מה (למרות שהם מנצחים ולמרות שהמשחק האחרון שלהם היה לא רע). אבל גולדן סטייט נגד דנבר בהחלט נשע טוב ומשחק שאני מצפה לראות

למעלה