משחקי שישי

anfield1

Member
לייקרס-אוקלהומה:
שוב כמו אתמול, זה לא הרגיש לי כאילו לקבוצה יש אנרגיות למשחק כזה. או שזה פשוט חוסר יכולת להיות אנרגטי כמו הקבוצה הביתית.
SGA נראה פצוע, הדיבור איתו היה שלא ישחק B2B בגלל הפציעה בבטן. שיחק ונראה חלש.
לא אהבתי את המשחק שלנו בכלל, המון שלשות, פחות דרייבים. מניח שזה כרגע גדול על הקבוצה הזאת לעלות ל2 משחקי חוץ שהם כמו פלייאוף בB2B.
בפלוס היחיד הייתי מציין את JRE שמאז הפציעה שלו נראה כמו שחקן G-League אבל במשחק הזה הוא נראה לא רע. עדיין הייתי מעדיף דקות של סאריץ' אבל לא משנה.
אחרי 2 ההפסדים האלה צריך להתאושש אצל פורטלנד בראשון בלילה, מקווה שלילארד יבוא רגוע ולא להתפוצץ עלינו.

Rapgamer

Well-known member
לייקרס- אוקלהומה היה משחק ברמה גבוהה. בסוף העייפות של הבק טו בק באה לידי ביטוי, יחד עם הופעה פנטסטית של דיוויס מול הקו הקדמי המוגבל שלכם.
הלייקרס באמת טובים. כל העונה אמרו ש"רק אם יעשו ריצה הם עדיין במרחק נגיעה ממקום 6". וואלה זה סופסוף קורה, ועם לברון בחוץ. חזרו לראשונה העונה למאזן 50% ועם לו"ז נוח בהמשך, אפשר לסמן אותם בעיפרון כקבוצה שתהיה בפלייאוף כנראה.

היו משחקים חזקים הלילה. גולדן הייתה בפיגור דו ספרתי ברבע האחרון מול הסיקסרס (חסרי הארדן). כפי שקורה לעיתים קרובות אצלם בבית ריצה ברבע האחרון הכריעה את המשחק. ההתקפה הייתה המנוע של הריצה הפעם, ג'ורדן פול התפוצץ בתחילת הרבע וסטף סגר את הסיפור. אמביד ממשיך ביכולת MVP worthy אבל הצוות המסייע אכזב הפעם, שמירות כפולות עליו הובילו להחטאות של היתר וכשירד לנוח הסיקסרס הובסו ב21 הפרש ב10 דקות.
עושה רושם שפילי בדרך למקום השלישי במזרח ואולי למסלול הפלייאוף הקשה ביותר האפשרי (מיאמי בסיבוב ראשון, בוסטון בשני, מילווקי בשלישי).

סקראמנטו רצו בבית ברבע השלישי והשיגו ניצחון מול פיניקס. הסאנס עם הפסד שלישי ברצף מאבדת את המקום הרביעי. לכאורה זה לא גרוע לעבור לבראקט הנגדי ממקום 6 אלא שהמערב כל כך צפוף שהם כבר בסכנה ליפול חזרה לפליי אין ולך תדע מה יקרה שם.

עוד משחק חשוב שעבר מתחת לרדאר- דאלאס עם לוקה וקיירי הפסידה בבית לשארלוט! וספגו שריקות בוז מהקהל. איבדו משחק מגה חשוב שהוריד אותם כרגע למקום ה11. הפליי אין מתגבש לכדי מירוץ של 11 קבוצות בזמן שהנהלת יוטה עושה כל מאמץ להפסיד.
אני חושב שדאלאס עדיין במצב טוב יותר מהפליקנס שמדורגים בינתיים מעליהם אבל גם לעלות לפליי אין ממקום 9-10 זה אומר שהסיכויים נגדך. הטרייד על קיירי מתפוצץ להם בפנים מהר משחשבנו.

למעלה