משחקי שישי

anfield1

Member
פורטלנד-אוקלהומה:
ניצחון גדול של אוקלהומה, רבע אחרון עצום של הקבוצה. ממליץ לראות מה ג'יילן וויליאמס עשה שם בסטרץ' שגמר את פורטלנד.
SGA היה בלתי ניתן לעצירה, נאלצו לזרוק עליו דאבל ואז חטפו שלשות מאנשים אחרים. 44 נקודות עם 13-16 מהשדה, איפה רואים דבר כזה מגארד תגידו לי.
דורט חזר על מגבלת דקות, שיחק 20 דקות ועזר מאוד, אני חושב שהוא די אנדר רייטד כי אני לא באמת החשבתי אותו לחתיכה חשובה בפאזל אבל בתקופה הזאת שהוא היה בחוץ ההגנה שלנו נראתה חלשה משמעותית מלפני כן. טוב שחזר ומקווה שבמשחק הבא כבר יוכל לתת 30+ דקות.
נצחונות חוץ גדולים אצל לייקרס ופורטלנד שמים אותנו מעל שתיהן מרחק קצר מאוד מפלייאין. כל זה כשהטריידים שעשינו כפו עלינו דקות של אומורואי ו-ווטרס, הרי היה עדיף שישחקו מוסקאלה ובייזלי.
משחק הבא ניו אורלינס בשני.

Rapgamer

Well-known member
מסכים, ניצחון קריטי שלכם על יריבה ישירה. קבוצות כמו אוקלהומה, פורטלנד ומינסוטה הן אלו שיקבעו את הרף התחתון לפליי אין, זה שהלייקרס יצטרכו לתפוס.

יוטה ממשיכה לשלוף ניצחונות משום מקום... ריצת 14-1 שלהם בטורונטו ברבע האחרון גנבה את המשחק. טורונטו פשוט משחקת בלי גארדים, הזוי איך שהרוטציה שלהם נראית.

קליבלנד מנצחת בניו אורלינס. אוון מובלי לתחושתי עשה קפיצת מדרגה בתקופה האחרונה, הוא יותר אגרסיבי וממלא תפקיד מרכזי יותר במשחק ההתקפה של קליבלנד. חשבתי שיש סיכוי שיעשו עוד מהלך בטרייד דדליין כדי לחזק את עמדה 3, מישהו ממצעד הפורוורדים של ברוקלין. אולי בצדק קליבלנד מעדיפים לחכות עוד שנה, לראות לאן מתפתח אוקורו ולהחליט בהתאם.

מינסוטה מקבלת בראש אצל ממפיס, אדוארדס שנבחר לראשונה לאולסטאר השיב עם משחק נפילה של 17 נקודות באחוזים נמוכים, 0 זריקות עונשין. מקווה שזה יצא מהסיסטם ויחזור ליכולת הטובה.

דאלאס בלי לוקה מנצחת בסקראמנטו והתקרבו למרחק של משחק אחד מהמקום השלישי. זה היה צריך לקרות מתישהו. מצחיק לראות את קיירי on his best behaviour, רשם שיא עונתי של 10 אסיסטים. כמובן שבינתיים שעון הטרלול מתקתק. רוטציית הדקות של דאלאס בסנטר כדלקמן: מקגי עם 19 מהספסל, דוויט פאוול עם 16 מהחמישייה, ווד עם 12 דקות בלבד. לא יודע מה קורה שם.

הקליפרס בלי קוואי הפסידו בבית למילווקי. השחקנים שהגיעו בטרייד דדליין הפעם עודדו מהספסל. הגדיל לעשות פול ג'ורג' עם 23 זריקות מהשדה ו0 מהעונשין, נורמן פאוול היה הרבה יותר מסוכן ממנו.
מילווקי מנצחת 10 ברציפות, משחק הבא שלהם ראש בראש מול בוסטון. אמור להיות אחד ממשחקי העונה, אני רק מקווה שכמה שיותר מהפצועים בסלטיקס יחזרו לקראת המשחק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בהקשר של הניצחון של אוקלהומה על פורטלנד והטרייד דד ליין...
תהרגו אותי אם אני מבין למה פורטלנד ויתרו על ג'וש הארט ועוד בשביל קאם רדיש.
שחקן סופר יעיל ולדעתי פורטלנד עוד יבכו על הטרייד הזה.

Rapgamer

Well-known member
הם די הלכו לכיוון של לחסוך עלויות מתחת לרדאר.
גארי פייטון הועבר, ג'וש הארט שונמך.

למעלה