משחקי שישי

anfield1

Member
אוקלהומה-קליבלנד:
אוקלהומה בלי דורט (וצ'אט ופוקושבסקי וJRE), קליבלנד בלי מיצ'ל.
ניצחון גדול, הרבה בזכות רבע 4 גדול של קנריץ' וויליאמס עם ההאסל שלו, חטיפה וריבאונדים ושלשות בזמן הנכון.
SGA היה גדול כרגיל, חלק מהמהלכים שלו זה פשוט מדהים לצפיה, מי עוד יודע ככה להיות כל כך CRAFTY עם הכדור וגם לסיים ברשת אני לא יודע תגידו לי אתם. באוקלהומה/סיאטל לא ראיתי שחקן כזה זה בטוח.
שני רוקים שאני מרוצה מהם הם ג'יילן וויליאמס שנראה כמו בול פגיעה ושווה הרבה יותר מבחירה 12 וג'יילין וויליאמס שיחסית לבחירה בסיבוב 2 נותן הגנה סבירה ויודע גם לקלוע מחצי מרחק ושלוש.
רוקי שאני פחות מרוצה ממנו זה דיינג שנבחר 11, הוא נראה כמו פרוייקט וייקח זמן עד שייתן משהו. מבין את הראש כי הוא ארוך ויודע לזוז עם הכדור אבל בשלב הזה הדקות שלו הן בעייתיות לקבוצה. הוא לוקח אותן משחקנים יותר טובים כמו וויגינס.
משחק הבא נגד גולדן סטייט בשני.

Rapgamer

Well-known member
אינדיאנה- מילווקי: הבאקס חווים התפוצצויות בהתקפה לאחרונה, עשו season high השבוע עם 83 נקודות במחצית הראשונה מול דטרויט ועכשיו שברו את זה עם 85 במחצית הראשונה מול אינדי. היו להם כמה שינויים ברוטציה לאחרונה-
1. קונתון וגרייסון אלן פותחים במקביל.
2. מידלטון חזר, עולה מהספסל בינתיים.
3. בובי פורטיס פצוע, מה שמאלץ את בודנהולצר לשחק יותר עם יאניס בC.
יאניס עם 41 נקודות במשחק קליעה חלש, החטיא המון מהעונשין עד כדי שגרר האקינג ברבע האחרון. גם עשה את זה-

מינסוטה- ממפיס: הגריזליס בלי אדאמס מאבדים את האדג' בריבאונד ובלי ביין מאבדים את הסקורר השני באיכותו, רושמים הפסד חמישי ברציפות! שהגיע אחרי רצף ניצחונות דו ספרתי.
מינסוטה מוצאת את הזהות שלה בתקופה האחרונה- הפרונטקורט ההגנתי של מקדניאלס- סלואו מו- גוברט מהיותר ארוכים בליגה, הוא מקשה על יריבות לסיים באיזור הצבע ומספיק טוב בintangibles כדי לגרום לזה לעבוד בהתקפה. אדוארדס בתקופה טובה, מופיע בכל משחק, מעלה הילוך במחצית השנייה ותורם מסביב לסקורינג. אני תוהה האם וכיצד זה יעבוד כשטאונס יחזור.
סלואו מו בrevenge game מול האקסית, קלע 23 ואפילו רשם היילייט כשחטף את הכדור למוראנט ומסר מאחורי הראש לדאנק של מקדניאלס, חבל שלא הועלה ליוטיוב.

גולדן- טורונטו: משחק בו הווריורס מסרו 40 אסיסטים, היה צמוד רוב המשחק בעקבות עליונות של טורונטו בריבאונד ומשחק טוב של ואן פליט אבל לקראת הסיום גולדן הצליחה לברוח. זה היה ממשחקי השואוטיים של גולדן, מהלכים כמו זה-
צריך לציין לחיוב את דיוינצ'נזו שממשיך להיות פלוס אדיר של גולדן מהספסל ולקחת חלק בריצות שלה, מוסיף להם הרבה בשני צדי המגרש. בנוסף קאמינגה שפחות עקבי אבל אתה אף פעם לא יודע איזה שפן ישלוף לך, הפעם קלע 4 שלשות בכמה דקות ברבע השלישי. מראה ניצוצות של שחקן מיוחד כשהדברים יתחברו לו בעתיד.

למעלה