משחקי שישי

anfield1

Member
שיקאגו-אוקלהומה:
אוקלהומה רותחת כרגע.
היה כבר 18 ושיקאגו חזרה מזה אבל אז שוב אוקלהומה יוצרת פער ומנצחת בבק טו בק פעמיים בחוץ.
ג'יילן וויליאמס הזה זה בלתי ייאמן שהוא רוקי, משחק עם כל כך הרבה שכל, לא כופה זריקות, משחרר את הכדור והולך לסל בדיוק בזמנים הנכונים. פשוט משחק מצוין שלו.
אני רואה להבדיל את לאווין הולך ראש בקיר 10 פעמים ואני מבין שאולי זה עניין של אימון, אני חושב שהמאמן של אוקלהומה אנדר רייטד רציני, הוא מכווין את הצעירים האלה בצורה הנכונה ביותר.
גידי ממשיך את השיפור שלו, ב20 משחקים האחרונים הוא מצוין. ניקה המון איבודים מיותרים וזריקות מיותרות ועכשיו כשהוא חם גם זריקות קשות נכנסות לו.
השניים האלה נבחרו 12 ו6 בדראפטים האחרונים, אני תוהה בre-draft איפה הם היו נבחרים. פרסטי כבר הוכיח אינספור פעמים שלבחור שחקנים הוא יודע.
הפעם גם בייזלי הופיע, המשחק הכי טוב שלו העונה. בכלל, לקבוצה הזאת יש הרבה מאוד שחקנים סבירים ומעלה. שחקנים שבקבוצה אחרת היו מקבלים יותר דקות. היום למשל אייזאה ג'ו בכלל היה חולה, ופוקושבסקי ו JRE עוד פצועים. אז יש המון בחירות דראפט וגם לא מעט נכסים מעניינים לתת בטרייד עתידי.
שמעתי איזה פודקסט על אוקלהומה, מישהו בשם ביל סימונס בטח אתם מכירים יש לו איזה 6 מיליון עוקבים בטוויטר אמר שאוקלהומה השתפרה מאוד מאז שפוקושבסקי נפצע כי הוא זה שמאפשר להם לעשות טנקינג כי הוא שחקן חלש מאוד. אני לא מסכים לגמרי כי הוא השתפר מאוד השנה אבל כנראה שהוא רך מדי ל5 ועדיף אפילו לשחק עם שחקנים נמוכים שם מאשר איתו.

משחק הבא אצל ברוקלין בראשון.

Krit123

Well-known member
אוקלהומה רותחת כרגע.
אם להוסיף שמן למדורה, עד כה התמודדתם עם הלו"ז השלישי הכי קשה, משמע החצי השני של העונה אמור להטיב עמכם (על הנייר כן). 2 משחקים בלבד מפרידים בין המקום ה-6 הנכסף למקום ה-13 (הולי שיט), אז צפוי להיות ממש חרבו דרבו.
בינתיים המאמן שלכם דוגל ברוטציה סופר רחבה ובניגוד לקליפרס - זה עובד. לא יודע אם הוא מייעד מראש שחקנים למצ'אפים מסוימים אבל עושה רושם שהם סבבה עם זה שאחת ל- הם ישבו בצד לכמה מפגשים.

anfield1

Member
אם להוסיף שמן למדורה, עד כה התמודדתם עם הלו"ז השלישי הכי קשה, משמע החצי השני של העונה אמור להטיב עמכם (על הנייר כן). 2 משחקים בלבד מפרידים בין המקום ה-6 הנכסף למקום ה-13 (הולי שיט), אז צפוי להיות ממש חרבו דרבו.
בינתיים המאמן שלכם דוגל ברוטציה סופר רחבה ובניגוד לקליפרס - זה עובד. לא יודע אם הוא מייעד מראש שחקנים למצ'אפים מסוימים אבל עושה רושם שהם סבבה עם זה שאחת ל- הם ישבו בצד לכמה מפגשים.
כן...כמובן שיש את הגרעין שמשחק כל משחק אבל בצוות שעוזר יש פנים משתנות. אני אישית מעדיף את בייזלי על מוסקאלה, את ג'ו על ווטרס, את וויגינס על אומורואי. למשל. אבל הכל משתנה וגם אין עמדות חד משמעיות. יכולים לשחק עם סנטר נמוך הרבה מאוד דקות.
השאלה שהכי מטרידה אותי בזמן שגידי וג'יילן וויליאמס גדלים ככה זה איך נאריך חוזים לשניהם יחד עם SGA וצ'אט. מקדים את המאוחר כמובן אבל גם מוכה טראומה מהסיטואציה שהייתה עם דוראנט-ווסטברוק-הארדן-איבקה.

Krit123

Well-known member
ניצחון על הקליפרס הפך למובן מאליו(?), הפעם ללא יוקיץ' שקיבל מנוחה בעקבות פציעה קלה בפרק כף היד (מלווה אותו מפתיחת העונה). נשארנו נאמנים לשיטה בהעדרו, הכדור זז ואף אחד לא באמת ניסה להכריח, הגברנו את הקצב. פורטר היה אגרסיבי מבדרך כלל (22-4-3), מקווה שימצא המשכיות. ג'מאל (24-8-4) שיחק 39 דקות למרות שסובב את הקרסול פעם נוספת, קצת מפחיד. גורדון היה מעולה עם 17-5-5 במעט זריקות.

הקליפרס לא מחוברים לכלום (הפסד 7 ב-8 האחרונים, רחוקים משחק וחצי מאוקלהומה). אני לא בטוח שלקוואי יש בקנה 48 דקות בהילוך האתלטי המוכר, הפעם פתח חזק ונחלש בהמשך. לקראת הסיום מאלון שלף התאמה בתזמון מפליא, ביתרון שנע סביב 8-10 פנינו לאזורית 3-2 (או 1-2-2) שדחקה את הקליפס לסוף שעון הזריקות ולמעשה נטרלה אפשרות של קאמבק.
וול מועדף על פני רג'י ג'קסון, וואלה לא ברור לי למה. היו דקות בהן הנוכחות שלו אפשרה לנו להעמיס על צד אחד של המגרש ולגנוב ממנו עזרה. יש שחקנים שטובים בלייצר מבטים ויש יחידי סגולה שמייצרים הנעת כדור, הוא כמעט תמיד היה שייך לקבוצה הראשונה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס עם שלושה הפסדים רצופים מאז הפציעה של דרוזן וזה בעיקר מראה כמה החוזה של לאבין היה מיותר ומוגזם.
סקורר מהטובים בליגה, אף אחד לא יקח את זה ממנו אבל מה חוץ מזה?
הגנה רופסת, ניהול משחק מתחת לבינוני ובעיקר חוסר יכולת לסחוף אחריו שחקנים אחרים.
לאבין יכול להיות מספר 2 נהדר בכל קונטנדרית אבל הוא רחוק מלהיות אלפא.

Rapgamer

Well-known member
הבולס עם שלושה הפסדים רצופים מאז הפציעה של דרוזן וזה בעיקר מראה כמה החוזה של לאבין היה מיותר ומוגזם.
סקורר מהטובים בליגה, אף אחד לא יקח את זה ממנו אבל מה חוץ מזה?
הגנה רופסת, ניהול משחק מתחת לבינוני ובעיקר חוסר יכולת לסחוף אחריו שחקנים אחרים.
לאבין יכול להיות מספר 2 נהדר בכל קונטנדרית אבל הוא רחוק מלהיות אלפא.
בוא כבר נבאס אותך עד הסוף... אני לא חושב שלאבין סקורר מהטובים בליגה. פליימייקינג זה אמנם אלמנט אחר אבל בלי שאתה יודע מה לעשות עם הכדור כשמגיעה עליך עזרה, זה הופך אותך לכלי התקפי הרבה פחות מסוכן וכפועל יוצא כסקורר שיחסית אפשר לעצור (עם עזרה).
לכן אני חושב שלאבין הוא סקורר טוב מאוד שאפשר להכיל יחסית בקלות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בוא כבר נבאס אותך עד הסוף... אני לא חושב שלאבין סקורר מהטובים בליגה. פליימייקינג זה אמנם אלמנט אחר אבל בלי שאתה יודע מה לעשות עם הכדור כשמגיעה עליך עזרה, זה הופך אותך לכלי התקפי הרבה פחות מסוכן וכפועל יוצא כסקורר שיחסית אפשר לעצור (עם עזרה).
לכן אני חושב שלאבין הוא סקורר טוב מאוד שאפשר להכיל יחסית בקלות.
למה שתבאס אותי?
אני לא חושב כמוך, זכותך לחשוב אחרת.

למעלה