משחקי שישי

anfield1

Member
אוקלהומה-ניו אורלינס:
הפסד כואב, חבל מאוד, היה אפשר להיות משחק אחד מהפלייאין.
מחצית 1 היה כבר פיגור 20 אבל מחצית 2 מעולה הובילה את המשחק להארכה.
בסיום המשחק ובסיום ההארכה אקסקיושן גרוע עם איבודים וזריקות הזויות ונגמר בהפסד. חבל.
שיי על ערב שיא בקריירה עם 44 ולא מקבל את הכדור כמו שצריך במאני טיים, עושים עליו דאבל והכדור כבר לא חוזר אליו, חייבים ליצור מהלכים שהכדור יחזור אליו אחרי הדאבל. בסוף מי שלקחו את הזריקות החשובות ביותר אלה לא שחקנים שאתה רוצה שיקחו אותן.
גידי היה טוב מאוד, חלק מהמסירות שלו זה בלתי נתפס. פוטנציאל ענק לשחקן הזה.
מאן חזר לקבל דקות אחרי הופעות של 35 ו40 נקודות ב G LEAGUE, לא ראיתי שינוי משמעותי, מעדיף דקות לג'ו עדיין.
פוקושבסקי השתפר מאוד העונה, מעניין אותי לראות שילוב שלו ושל צ'אט בצבע בעונה הבאה, יש פוטנציאל לשילוב מעניין מאוד. אני מרגיש עם השחקן הזה שאם הוא יהיה ה HELPER בהגנה הוא יכול להיות משמעותי אבל כשהוא ה PRIME DEFENDER זה הרבה יותר טריקי.
משחק הבא ספרס בשלישי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תגיד
אתה לא חושב שהקבוצה הזאת עושה טעות שהיא בכלל מנצחת?
אחרי שאיבדו את הולגרמן ועם ה 1500 בחירות שיש להם, הם היו צריכים לעשות טאקינג של החיים.
בעיקרון אני נגד הגישה אבל במקרה של אוקלהומה, זה פשוט מתבקש.

Rapgamer

Well-known member
הם כבר עשו שנתיים טנקינג, ככה השיגו את גידי והולמגרן.
זה לא שאוקלהומה עושה מהלכי win now או משהו. אבל כשהגרעין הצעיר שלך מתקדם, קצת קשה להכשיל אותו בכוח.
הם עדיין קבוצה של מאזן שלילי ויקבלו בחירת דראפט טובה נוספת. לך תדע, אולי ישביתו את שיי בשלב מסוים בחצי השני של העונה. עכשיו זה עוד מוקדם בשביל זה.

anfield1

Member
גם צריך לזכור שזה לא מרקט גדול.
בסופו של דבר יגיעו לנקודה שיש יותר מדי נכסים ואין איך להאריך להם חוזה.
לעניות דעתי מעבר לשיי, גידי וג'יילן וויליאמס הם כבר 2 שחקנים של חוזה לא קטן בכלל. צ'אט גם אמור להיות כזה, זאת תהיה אכזבה אם לא.
תוסיפו את דורט ואולי שחקן נוסף, טרה מאן? פוקושבסקי? שיהיו גם כן לא ממש זולים.
האם נשאר פה מקום לעוד בחירת דראפט ממש גבוהה, פרוספקט משוגע?
כלכלית לא נראה לי.

להגיד לכם שלא התבאסתי בתחילת העונה שהיו נצחונות? התבאסתי כי פינטזתי על ויקטור שיצטרף לכל זה.
אבל כמה אפשר להפסיד? שיי שחקן מטורף, כבר איתו קשה להפסיד. סביבו יש צעירים לא רעים בכלל, הקבוצה לא רעה.

ונקודה אחרונה, אני ממש לא חושב שישביתו את שיי.
חשוב לקבוצה לפתח קצת מנטליות של נצחונות.
חשוב לשיי כשחקן לנצח משחקים, להוביל נצחונות במשחקים צמודים.
בסופו של דבר הקבוצה שואפת להיות תחרותית כבר בעונה הבאה, וזה יהיה קל יותר למימוש אחרי עונה סבירה מאשר עוד עונה איומה.

למעלה