משחקי שישי

Rapgamer

Well-known member
ברוקלין- אינדיאנה:
משחק לא מלהיב. אינדיאנה בחסרונו של ברוגדון (נוסף על לאברט וטיג'יי וורן החסרים) התקשתה לייצר בהתקפה העומדת.
גם ברוקלין לא הבריקה, הדקות של בלייק בחמישייה נראו לא טוב. הארדן היה קצת יותר קריספ ממשחקים קודמים, נכנס לסל, הגיע לעונשין. אלדריג' קלע 21 מהספסל, רובן הגדול מהמיד ריינג', זריקות אמינות יותר מהשלשות של בלייק. בכך הוא הפך לשחקן הפעיל השביעי שחצה את רף 20K הנקודות בקריירה. חידה לצופים- מי הם 6 השחקנים האחרים?

דנבר- דאלאס:
יוקיץ' כזה גאון כדורסל. שלט לגמרי במשחק. אלמנט אנדרייטד נוסף בו זה הכוח הפיזי שמאפשר לו לשלוט במאבקי מיקום בריבאונד ולהיות אחד הריבאונדים הטובים בליגה מבלי שיש לו סייז או בודאי אתלטיות יוצאי דופן לעמדתו. ביל סימונס הגדיר אותו שחקן טופ 5 בליגה, לא בטוח שאני חולק על כך (למרות שבאמת צפוף שם).
ניסיון משחק הדרייב אנד קיק של ג'ייסון קיד קצת בעייתי בהתחשב ביכולת הירודה של שחקני דאלאס לכדרר או למסור (למעט לוקה). הזינגר ישב בחוץ והם קלעו ב-29% מהשדה ו-21% משלוש. יאק.

לייקרס- קליבלנד:
משחק שהיה בהפרש חד ספרתי לכל אורכו. ווסטברוק הפיח קצת רוח חיים במשחק המעבר של הלייקרס והדקות שלו חפפו יותר לדיוויס מאשר ללברון, מה שנראה כמו צעד נכון. לברוןעשה כמה חיתוכים יפים בבאק דור שסידרו לו נקודות קלות, נראה שהיכולת שלו לעבור את השחקן בצעד ראשון נפגעה. בנוסף אחרי כמהמשחקים מדויקים במיוחד מעבר לקשת האחוזים התאזנו עם 1/10.
קליבלנד קבוצה מוזרה לאללה. כיף לראות את אוון מובלי שיודע להתגלגל לסל, לקלוע ג'אמפרים ולזוז היטב בהגנה. בערך כמו מה שפורסם על ג'יימס וייזמן רק שעובד במציאות. ירידה לא טובה של הלייקרס להגנה הכניסה אותם לפיגור 7 ברבע השלישי ותחושה שיכול לקרות אפסט, אלא שכרמלו עלה מהספסל וקלע את השלשות שהלייקרס החטיאו בכל המשחק (6/8 מהטווח). גם אייברי בראדלי נתן דקות טובות והביא אפקט חיובי שלא רואים במספרים.
רוביו היה די טוב מהספסל ואני תוהה מה יש במים של מינסוטה שגורמים לו להחטיא את כל הזריקות שהוא קולע במקומות אחרים. בעונות שלו ביוטה, פיניקס או קליבלנד- בכולן הוא קולע טוב יותר מאשר אצלנו.

פורטלנד- קליפרס משחק שלא ראיתי אבל הקליפרס יורדים למאזן של ניצחון אחד מול 4 הפסדים. דעתי על פול ג'ורג' כאופציה ראשונה בהתקפה ידועה, קשה להאשים אותו בהפסד כזה עם 42 נקודות אבל נראה שחסר להם facilitator להתקפה. הלו"ז שלהם בחודש הקרוב יחסית קל והם יהיו חייבים לנצל אותו כדי לעלות למאזן חיובי.

Krit123

Well-known member
ברוקלין- אינדיאנה:
משחק לא מלהיב. אינדיאנה בחסרונו של ברוגדון (נוסף על לאברט וטיג'יי וורן החסרים) התקשתה לייצר בהתקפה העומדת.
גם ברוקלין לא הבריקה, הדקות של בלייק בחמישייה נראו לא טוב. הארדן היה קצת יותר קריספ ממשחקים קודמים, נכנס לסל, הגיע לעונשין. אלדריג' קלע 21 מהספסל, רובן הגדול מהמיד ריינג', זריקות אמינות יותר מהשלשות של בלייק. בכך הוא הפך לשחקן הפעיל השביעי שחצה את רף 20K הנקודות בקריירה. חידה לצופים- מי הם 6 השחקנים האחרים?

דנבר- דאלאס:
יוקיץ' כזה גאון כדורסל. שלט לגמרי במשחק. אלמנט אנדרייטד נוסף בו זה הכוח הפיזי שמאפשר לו לשלוט במאבקי מיקום בריבאונד ולהיות אחד הריבאונדים הטובים בליגה מבלי שיש לו סייז או בודאי אתלטיות יוצאי דופן לעמדתו. ביל סימונס הגדיר אותו שחקן טופ 5 בליגה, לא בטוח שאני חולק על כך (למרות שבאמת צפוף שם).
ניסיון משחק הדרייב אנד קיק של ג'ייסון קיד קצת בעייתי בהתחשב ביכולת הירודה של שחקני דאלאס לכדרר או למסור (למעט לוקה). הזינגר ישב בחוץ והם קלעו ב-29% מהשדה ו-21% משלוש. יאק.

לייקרס- קליבלנד:
משחק שהיה בהפרש חד ספרתי לכל אורכו. ווסטברוק הפיח קצת רוח חיים במשחק המעבר של הלייקרס והדקות שלו חפפו יותר לדיוויס מאשר ללברון, מה שנראה כמו צעד נכון. לברוןעשה כמה חיתוכים יפים בבאק דור שסידרו לו נקודות קלות, נראה שהיכולת שלו לעבור את השחקן בצעד ראשון נפגעה. בנוסף אחרי כמהמשחקים מדויקים במיוחד מעבר לקשת האחוזים התאזנו עם 1/10.
קליבלנד קבוצה מוזרה לאללה. כיף לראות את אוון מובלי שיודע להתגלגל לסל, לקלוע ג'אמפרים ולזוז היטב בהגנה. בערך כמו מה שפורסם על ג'יימס וייזמן רק שעובד במציאות. ירידה לא טובה של הלייקרס להגנה הכניסה אותם לפיגור 7 ברבע השלישי ותחושה שיכול לקרות אפסט, אלא שכרמלו עלה מהספסל וקלע את השלשות שהלייקרס החטיאו בכל המשחק (6/8 מהטווח). גם אייברי בראדלי נתן דקות טובות והביא אפקט חיובי שלא רואים במספרים.
רוביו היה די טוב מהספסל ואני תוהה מה יש במים של מינסוטה שגורמים לו להחטיא את כל הזריקות שהוא קולע במקומות אחרים. בעונות שלו ביוטה, פיניקס או קליבלנד- בכולן הוא קולע טוב יותר מאשר אצלנו.

פורטלנד- קליפרס משחק שלא ראיתי אבל הקליפרס יורדים למאזן של ניצחון אחד מול 4 הפסדים. דעתי על פול ג'ורג' כאופציה ראשונה בהתקפה ידועה, קשה להאשים אותו בהפסד כזה עם 42 נקודות אבל נראה שחסר להם facilitator להתקפה. הלו"ז שלהם בחודש הקרוב יחסית קל והם יהיו חייבים לנצל אותו כדי לעלות למאזן חיובי.
לברון - מלו - קיידי - פול - הארדן?.. וכאן אני מתלבט בין דווייט לבין בלייק לבין.. דיים? וואלה לא בטוח
עריכה: סטף.. זה חייב להיות סטף בעצם.

מתי שמעת את ביל מצהיר שיוקיץ' טופ 5? זה חומר לאוננות הדבר הזה.. בכל אופן לא רואה את מי הוא עוקף. קיידי/יאניס/לברון/סטף/לוקה, אפילו אם מפרגנים לו לדלג מעל קוואי, הארדן (ללא סיבה ממשית), דייוויס ואמביד (יותר סביר) אני לא מבין את הטענה.

עוד משהו, לא ראיתי נטס-אינדי, אכפת לך להרחיב איך הארדן הגיע לקו? עבד על השופטים או פשוט היה אגרסיבי יעני..

Rapgamer

Well-known member
לברון - מלו - קיידי - פול - הארדן?.. וכאן אני מתלבט בין דווייט לבין בלייק לבין.. דיים? וואלה לא בטוח
עריכה: סטף.. זה חייב להיות סטף בעצם.

מתי שמעת את ביל מצהיר שיוקיץ' טופ 5? זה חומר לאוננות הדבר הזה.. בכל אופן לא רואה את מי הוא עוקף. קיידי/יאניס/לברון/סטף/לוקה, אפילו אם מפרגנים לו לדלג מעל קוואי, הארדן (ללא סיבה ממשית), דייוויס ואמביד (יותר סביר) אני לא מבין את הטענה.

עוד משהו, לא ראיתי נטס-אינדי, אכפת לך להרחיב איך הארדן הגיע לקו? עבד על השופטים או פשוט היה אגרסיבי יעני..
החמישייה הראשונה שציינת נכונה. לברון 35K, כרמלו 27K, דוראנט 24K, הארדן 22K, כריס פול הוא למעשה לא החמישי אלא השישי עם 20,026 נקודות.
כך שעדיין חסר לך אחד. קרי הימור טוב אבל פציעות ופריצה מאוחרת מביאים אותו ל-18.5K בלבד. דוויט עם 19K, לילארד קצת מאחור וגריפין די הרבה מאחור.
אז עדיין חסר לך מספר 5 ברשימת הפעילים.

סימונס זרק באחד הפודקאסטים האחרונים שיאניס 1, דוראנט 2, ולא זוכר באיזה סדר שם את לברון, סטף ויוקיץ' 3-5.

הארדן תקף יותר את הסל ממה שראיתי במשחקים קודמים, כמובן ש19 זריקות עונשין זה במקרה שלו (וברוב המקרים) גם שילוב של playing the refs.

Krit123

Well-known member
החמישייה הראשונה שציינת נכונה. לברון 35K, כרמלו 27K, דוראנט 24K, הארדן 22K, כריס פול הוא למעשה לא החמישי אלא השישי עם 20,026 נקודות.
כך שעדיין חסר לך אחד. קרי הימור טוב אבל פציעות ופריצה מאוחרת מביאים אותו ל-18.5K בלבד. דוויט עם 19K, לילארד קצת מאחור וגריפין די הרבה מאחור.
אז עדיין חסר לך מספר 5 ברשימת הפעילים.
אז ראס היחיד שנשמע הגיוני, אלא אם כן יש איזה וטרן שאני מפספס. אם לילארד לא הגיע אז דיוויס גם לא. אגב לא ניסיתי לנחש את הסדר, פוקס טהור.

Krit123

Well-known member
דנבר -דאלאס
רבע ראשון עם 9 איבודים. לפחות השתפרנו בהמשך...
ניצחנו בחסות הלו"ז, בק2בק בדנבר זה מוקש ידוע, דאלאס עדיין לא התאוששו מהמאבק הצמוד מול הספרס אתמול. לוקה התחיל גם הפעם בהליכה ותכנן להגביר בהמשך רק שהפעם פתחנו פער מעבר לטווח ריצה.
העבירה הרביעית של יוק הייתה אמורה להיות נקודת מפנה, למזלנו בובאן עלה מאוחר מדי בניסיון להדביק לו את החמישית ודונצ'יץ' סירב לתקוף את הסל.
הם החטיאו שלשות שבדרך כלל הולכות פנימה והגנת הצבע שלהם הייתה נרפית לחלוטין בהעדרו של קייפי, קליבר אמנם רשם בלוק אחד לאחר 6 והגנה מצוינת מול הספרס. כבר הרבה זמן שהוא לא עשה block party, לא שיחק בכשירות מלאה אשתקד אז אני מקווה שהוא יחזור להילוך האתלטי שאפיין אותו.

קיבלנו גארבג' ארוך ונחוץ לקראת בק2בק משלנו, אני מאוד מקווה שיוק לא ישחק כי היריבות בינו לבין טאונס היא מאוד פיזית. בול בול קיבל דקות לאחר שעשה לייק לטוויט שהציע להעביר אותו בטרייד מדנבר במחצית המשחק מול יוטה. אם היינו מקבלים תמורה נאה כבר היינו מעבירים אותו. פורטר J קר מאוד עד עכשיו אבל לפחות גורדון וברטון הגיעו חדים לאללה.
מאלון מנסה לעבות את איום הסקורינג מהספסל באמצעות הורדה מוקדמת של פורטר וברטון והצבה שלהם ביחידה השנייה.
בצד של דאלאס הייתי רוצה לראות את מוזס בראון מקבל דקות, ציוות מעניין בינו ללוקה.

לייקרס - קאבס
*הקאבס got outhustled יותר מאשר outplayed. או בעצם got hustled על ידי קבוצה מנוסה מהם, הפסידו על החלטות תמוהות ורמת ביצוע לא משהו בהתקפות מעבר, פספסו מספר הזדמנויות שהפכו לנקודות בצד השני. יכולים להתנחם בעובדה שנשארו בתמונה למרות שקיבלו 0 עגול מסקסטון במחצית השנייה, ומרקנן סוף סוף קלע מבחוץ.
לראשונה ראינו את האיום של מובלי בתור הרול מן, כאמור תענוג לצפייה. קצת בא על חשבון אלן אמנם, בדרך כלל הוא מאייש את התפקיד. חייב לומר שגרלנד ממש אחלה, גם הוא שחקן כיפי לצפייה. ראיתי לפחות חלק מכל משחק של קליבלנד העונה, אם זה לא מבוא לintervention אז אני לא יודע מה כן.

*לברון סגר עניין מההיי פיק אנד רול בצורה מופתית, פירק את ההגנה עם הכדור ביד. למעשה את הריצה המכריעה הם עשו בחסות הריווח ללא ראס על המגרש, כאשר איידי חוסם לג'יימס בזמן שבייזמור בראדלי ומלו מתמקמים מחוץ לקשת.

*אוסטין ריבס על תקן קארוסו - דיברתי על כך שהלייקרס החתימו מספר שחקנים שלא נבחרו בדראפט, מה שמשותף להם היה ניסיון עשיר במכללות ויכולת לקלוע מבחוץ. ריבס בן 23, שימש כמוביל כדור ראשי בקבוצתו ואפשר לזרוק עליו הרבה white guy cliches (האהוב עליי זה sneaky athletic). נותן להם המון האסל ומקבל כמות יפה של דקות עד כה.

ראיתי מחצית שנייה של טורונטו - מג'יק
תחתית המזרח ממש הפכה לעמק הענקים, הפרונטליין של אורלנדו עצום, ואגנר עם פתיחה מצוינת, מו במבה סוף סוף מקבל הזדמנות ווואלה סוף סוף הוא מחזיר. היה צמוד לאורכו, טורונטו יצרה הפרדה בדקות הספסל ובזכות ריצה אישית של ואן פליט במאני טיים. אורלנדו עשו קאמבק הירואי מפיגור דו ספרתי בפחות משתי דקות לסיום, קיבלו הזדמנות לברוח עם הניצחון אבל גרי טרנט העיף לקול אנתוני את הכדור לחצי שלו ומשום מה לא נלקח שם טיימאאוט עם שנייה ומשהו על השעון.

זה היה המפגש הראשון בין בארנס לסאגס, האחד שנבחר על חשבון השני בהחלטה מעוררת מחלוקת מערב הדראפט. שתיהם קלעו 21, בארנס עם מגוון ג'מפרים מחצי מרחק (שממש לא היו שם במכללות), סאגס עם 4 שלשות וכניסות לסל (משהו שפחות הולך לו עד עכשיו). הקהל צעק לו barnes is better בביקור אחד על העונשין, אני מתאר לעצמי שהדיון הזה ימשיך לא מעט זמן.
מה שכן, לא מבין מה עבר לי בראש עם דנלו בנטון. רכז שמתנשא לגובה 7'6, אז נכון שקלע באחוזי גבינה ובכל זאת, שחרור הזריקה שלו היה נראה לי סביר וברור שהייתה לו הזדמנות למצוא תפקיד בליגה, משום מה השארתי אותו על הדלת של הטופ 60. התחרטתי בערך מאותו רגע..

נערך לאחרונה ב:
למעלה