משחקי שישי בלילה

הספרס עם 26 נקודות ב6 הדקות הראשונות

ואף אחת מהן לא באה מדאנקן ופארקר!!!
&nbsp
הידית הלוהטת היא דווקא קוואי לאונרד עם 7 מ7 מהשדה כולל שלשה
&nbsp
אז נכון זאת רק דנבר האומללה וחסרת העניין
אבל הספרס באים חדים לפלייאוף הזה, אני חושב שלהוציא את גולדן היא הקבוצה הטובה ביותר במערב כרגע
&nbsp
לא משנה מי תפגוש אותה, היא תאכל מרורים
אני מקווה שזאת תהיה פורטלנד...יהיה חבל לאבד את קליפרס\יוסטון\ממפיס כל כך מוקדם...

25-45 לספרס בסיום הרבע

עוד קיבלו הנחה ברגע שהספסל של הספרס נכנס, למרות שדיאו קלע 11 נקודות ב5 דקות, עם 100% מכל הטווחים(ראה את קוואי ולמד)
&nbsp
רבע חולני של הספרס שקולעת ב80% מהשדה!
הם בקצב של 180 למשחק
כמובן שזה יירגע והספרס לא יעברו את ה130
אבל עדיין, תצוגה התקפית מדהימה...
ואני מזכיר, פארקר ודאנקן עדיין ללא נקודה מה45 הללו!

billc

New member
המאבק על המקום ה8 במערב נהיה שוב מעניין

ניו אורלניס רק חצי משחק מאוקלהומה,
אבל לוח משחקים של אוקלהומה נראה יותר מידי קל, ולוח המשחקים של ניו אורלניס נראה סופר קשה.

ובכל זאת, נראה שלניו אורלינס יש הרכב מלא, אפילו ראיין אנדרסון חזר

גם המזרח מעניין, מהבחינה הזאת, ברוקלין ניצחה 10 מה12 האחרונים (לא קבוצות משהו, אבל בכל זאת 10 מ12)
אני לא צופה במשחקים שלהם, אבל מעניין היום שדרון קלע 31 וברוק לופז 30 , יאנג 29 נק'
אפשר לומר שיש להם רביעה חזקה בהתקפה עם מכלילים את ג'ו ג'ונסון

הם עדיין ללא הולידיי

אבל נראה שטייריק עושה עבודה לא רעה בתור רכז(בטח יותר טוב מהתוהו ובוהו שעשה בסקרמנטו בתור רכז)
&nbsp
אבל אם הולידיי חוזר בקרוב יש להם חמישיה אדירה, ועם עזרה של קול, אנדרסון, פונדקסטר ואג'ינסה מהספסל...יופי של קבוצה.
זה כמובן לא יספיק בשביל להציק לגולדן, אבל נכון לשבועיים האחרונים הם נראים יותר טוב מאוקלהומה הפצועה והחבולה.
&nbsp
אני כבר לא בטוח שלראות את ווסטברוק מנסה לנצח לבד את גולדן סטייט פעם אחר פעם ונכשל יהיה יותר מעניין מלראות את ניו אורלינס כקבוצה מנסה לדגדג אותם...

rapgamer4ever

New member
עוד כמה מספרים מהשבועות האחרונים:

ברוק לופז משחק out of his mind ומוביל את ברוקלין לפלייאוף. ב-9 המשחקים האחרונים:
27 נקודות למשחק(!) ב- 61% מהשדה(!!), להם הוא מוסיף 10 ריבאונדים למשחק ו-3 חסימות.
לא בטוח שהריצה המאוחרת הזאת תספיק לחמישיית ליגה שלישית אבל היא כן צפויה להביא את ברוקלין לפלייאוף.
&nbsp
אוקלהומה שכזכור ניסתה להביא את לופז גם לא צריכה להתאכזב, אנס קנטר מעולה בהתקפה ומאז שהגיע לת'אנדרס עושה מספרים של 18,11 ב-57% מהשדה. הסנטר עוד מעט חוגג 23, יכול להיות שהת'אנדרס מצאו לבסוף את הצלע הרביעית בפאזל.
&nbsp
אפרופו סנטרים ביכולת טובה- דמרקוס קאזינס ממשיך להתפרע. אני אחסוך לכם ממוצעים וכאלה, פשוט אכתוב את השורה הסטטיסטית שלו מ-3 המשחקים האחרונים:
39 נקודות ו-20 ריבאונדים מול ניו אורלינס.
24 נקודות, 21 ריבאונדים, 10 אסיסטים ו-6 חסימות מול יוסטון.
והלילה: 24 נקודות, 20 ריבאונדים, 13 אסיסטים ו-4 חסימות (שוב- מול ניו אורלינס).
הקינגס הפסידו בשלושתם אבל במקרה של בוגי אני בהחלט חושב שיכולת כזאת תכניס אותו לאחת מחמישיות הליגה, לראשונה בקריירה.
&nbsp

luglug

New member
אני רק שאלה

האם פורטלנד ישארו במקום הרביעי בנערב גם אם הספרס והקליפרס יסיימו במאזן טוב מהם את העונה הרגילה? רק מכיוון שהם הבטיחו את ראשות החטיבה שלהם ?

rapgamer4ever

New member
כן

אבל בסיבוב הראשון כשיפגשו את המדורגת 5 לא יהיה להם יתרון ביתיות.

למעלה