משחקי שישי בלילה

kobyz21

New member
להיות אוהד הספרס זה חתיכת מאבק נפשי

וזה רק מחריף משנה לשנה...

BeniTaz

New member
לחלוטין כן

אדאמס הוא חתיכת שטן אבל התגובה של יאנג מצדיקה הרחקה.

rapgamer4ever

New member
תגיד אתה רציני?

יאנג ניסה להביא לו מרפק, ראה שלא התלבש לו אז הכניס לו עוד אחד לגרון.
ברור שמרחיקים על זה.
&nbsp
התגובה של אדאמס משעשעת. שחקן סופר מלוכלך אבל פלופר הוא לא.

somone1411

New member
אדאמס עוד נושם לא?

המרפק היה רק איום, בפועל זה בקושי ליטף אותו.. רבאק זו ליגה של גברים או WNBA.?
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אז צריך להרחיק רק במקרה של פגיעה בנשימה של היריב? מעניין

חוץ מזה שיאנג ניסה להכניס לו מרפק חזק, פשוט אדאמס הרבה יותר גדול וחזק ממנו.
&nbsp
&nbsp

BeniTaz

New member
צריך רק לשרוק לפלופרים?

זה שאדאמס קשוח ולא פלופר לא אומר שלא צריך להעניש. ההיפך.. לא צריך לתגמל פלופרים וצריך להעריך גם שחקנים שלא מתבכיינים. המכה אותה מכה. שוב פעם - לא מבין את ההגיון שלך.. חבר אתה מאוד נאיבי. מה הקשר "ליגה של גברים"?! זה מהלך מלוכלך שלא קשור למשחק.

BeniTaz

New member
יופי של משחק לשיקגו

מירוטיץ' עוד ימשיך להתקדם. הוא תפור על ה-NBA.
לדעתי שיקגו חייבים להיות אמיצים להיפרד לדריק רוז. החוסר יציבות שלו משליך על הקבוצה וזה לא בריא.. לא נראה לי שהוא יחזור להיות אותו שחקן. וחוץ מזה, הם יכולים גם להסתדר בלעדיו. יש לשיקגו אחלה בסיס עם באטלר-נואה-גאסול ואם יעשו טרייד על רוז ואולי ישלחו גם את גיבסון כדי להביא PG נורמלי (לא חסר בליגה) הקבוצה הזאת מועמדת ודאית לצאת ראשונה מהמזרח.

נצל"ש - מהלילה

* הזמרת האייקונית ניקי "מיי אנקונדה" מינאז' התארחה ב'אינסייד דה NBA'. היא הגיעה לקדם את העניינים שלה, אבל זה התפתח לכיוונים מאוד לא ....רצויים. למשל, קרב פריסטייל בראפ, כשאפילו המנחה הלבן ארני ג'ונסון לוקח חלק [מאוד מביך] בתחרות. אבל היי, אני מכיר ארני אחר שכן יכול לעשות ראפ! תראו את הבדלי הגובה בין ניקי לשאק, והיא עוד על עקבים. בחורה סימפטית, באופן מאוד מוזר וחולני, היא לטעמי.... *ducks*. השיחה לא כל כך זרמה טוב, זה כאילו ארבעת הגברים שמסביבה חשבו רק על דבר אחד, וזה שהם מסתכלים לכל מקום ורק לא עליה מסגיר אותם. ושימו לב לשאק ב-6:45 שאומר "I'm tired" אחרי שהפריסטייל שלו נגמר.

* קובי פיספס הלילה סל ניצחון במשחק מול אוקלהומה סיטי. היו כמה כאלה שקובי פיספס העונה וזה גרם לג'רמי לין להגיד "אני אוהב גם גיים ווינרים. אני אשמח לזרוק כמה. אבל אני מבין את זה [שקובי זורק]". #טרנדינג_במחנה_לברון.
אם לין כל כך רוצה את הכדור בשניות האחרונות הוא צריך לעשות את מה שקרלטון עשה לוויל סמית' ב'נסיך המדליק מבל אייר'.

* עוד מהלילה: במהלך הרבע השני במשחק של קליבלנד נגד ברוקלין, דיון וויטרס ניסה למצוא את לברון ג'יימס במתפרצת, אבל המסירה שלו פגעה ללברון בפנים. #טרנדינג_במחנה_קובי.

* המכונית של ברנדון, איש תחזוקה בממפיס גריזליז, נגנבה. השחקנים התגייסו כדי לקנות לו אחת חדשה.

פופוביץ' מאמן ענק

השאיר את הקבוצה שלו במשחק למרות חלוקת הדקות. הלילה הם בדאלאס [משחק ראשון של רונדו], צריך להיות משחק אדיר.

GIOVANINI

New member
עדכון - טרייד של הבולס

יש טרייד של הבולס שמדווחים עליו בדקות האחרונות , לא בשחקנים אלא בחוזים , באטלר מקבל את החוזה של רוז ורוז את של באטלר.
מה שמבטיח שבאטלר ישאר לשנים רבות ורוז אם ירצה להשאר יצטרך להסכים לחוזה חדש שבין 10-12.

טרייד זה נכתב באופן ציני אך גם כואב...

FrecCo

Active member
מתי בפעם האחרונה הספרס הפסידו 4 משחקים ברצף בעונה הסדירה?

מעניין
הלילה הם הולכים לעשות את זה שוב

rapgamer4ever

New member
כמה מילים על שני ההפסדים של הספארס ב-6 הארכות

יותר מדי פעמים ראינו דפוס חוזר- הספארס עולים ליתרון מבטיח ומאבדים אותו, בין אם בגלל איבודי כדור שטותיים או סתם פוזשנים חלשים. זה לא מקרי- בדרך כלל ב2-3 הדקות האחרונות של המשחק ההגנה נלחמות חזק יותר דרך חסימות והשופטים ממעטים לשרוק לעבירות. הספארס נאלצו לבנות את ההתקפה סביב יכולת אישית והחיסרון הכי בולט שלהם הוא שאין להם יוצר מספיק טוב באחד על אחד. פארקר וקוואי לא שיחקו כך שהספארס נותרו עם דאנקן ומאנו כיוצרים. שניהם לא מהמובילים בליגה בתחום. הספארס סבלו מנחיתות לעומת היכולת באחד על אחד של שחקני הגריזליס ובעיקר הבלייזרס.
&nbsp
לדעתי עם פארקר וקוואי על המגרש הספארס היו מנצחים את שני המשחקים.

FrecCo

Active member
עם פארקר וקוואי אף אחד מהמשחקים לא היה מגיע להארכה...

למעלה