משחקי שבת

Anfield

New member
משחקי שבת

אנחנו אצל הניקס בבק טו בק אחרי 63 דקות מול פילדלפיה.
אדאמס בחוץ בגלל המרפק שאמביד דפק לו ולא קיבל על זה אפילו אופנסיב.
מקווה שהלטבי גם בחוץ.

rapgamer4ever

New member
במוקד הערב יוסטון- מילווקי

ובזווית של מינסוטה אנחנו מארחים את פיניקס ללא דווין בוקר. אין סיבה בעולם להשמיט את המשחק הזה אבל כבר הפסדנו לסאנס העונה, מקווה שלא יהיו הפתעות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז הלטבי היה בחוץ, אבל ביזלי לא

30 נק למייקל ביזלי
15 הפרש לניקס
&nbsp
לא נעים

Anfield

New member
זה היה ברור שזה יהיה קשה בק טו בק אחרי 3 הארכות

וגם אדאמס לא שיחק.
לא תירוץ לזריקות המפגרות של אנטוני אבל התייאשתי כבר.
בגדול היה משחק רע, אין לי משהו חיובי לקחת חוץ מהיכולת המשתפרת של פטריק פטרסון שמתחיל לקלוע פה ושם שלשות ולתת בלוקים.
עכשיו חוזרים לסרייה של משחקים בבית, אני מקווה שנראה יכולת משופרת אבל לא הייתי בונה על זה.

rapgamer4ever

New member
יש משהו בניקס האלה

בלי פורזינגיס השחקן הכי טוב בקבוצה הוא... קורטני לי? ועדיין הם משחקים כדורסל נכון ומנצחים פה ושם קבוצות הרבה יותר טובות מהם על הנייר.
לשחק חזק יותר מהיריבה שווה לא מעט ניצחונות.

Anfield

New member
גם דאלאס וסקרמנטו ניצחו אותנו כי שיחקו חזק יותר, ניקס זה לא

האישיו...אלא אנחנו. זה די פשוט לשחק חזק יותר מאוקלהומה.

rapgamer4ever

New member
הניקס הרשימו אותי לטובה מהבחינה הזאת לא רק מולכם

אלא גם במשחקים קודמים, בניגוד לדאלאס או סקראמנטו.

billc

New member
צריך לציין שהארדוואי היה השחקן השני הכי טוב בניקס עד הפציעה

אבל כנראה יחמיץ את כל העונה

billc

New member
לא ראיתי את המשחק אתמול, אבל נגד פילי הוא היה אפקטיבי

צריך לקחת בחשבון שהרבה שחקנים משחקים רע במשחק החזרה הביתה

פול ג'ורג' היה נוראי נגד אינדי ויש עוד דוגמאות

Anfield

New member
הוא הגיע במוד של אלפא דוג

ברבע ה2 כבר צעקתי בקול רם דיי, זה היה מוגזם ברמות.
יאמר להגנתו, זה היה מוגזם אפילו בקנה המידה שלו. הוא פשוט לקח את הכדור החזיק אותו וזרק, ככה איזה 8 פעמים. הממוצע למשחק שלו בדברים האלה זה 4-5.

somone14111

New member
גם בלי קאפלה יוסטון מנצחים את הבאקס

מי יעצור את המכונה הזו.. אדירים.

rapgamer4ever

New member
דאנדרה ליגינס שמר טוב על הארדן וגורדון

גם במשחק בינוני שבו השלשות לא תמיד נכנסו והם איבדו לא מעט כדורים (מאוד בעייתי מול מילווקי), הם סחטו מעצמם מספיק כדי להביא עוד ניצחון. 14-0 כשכריס פול משחק.

rapgamer4ever

New member
דאלאס מפסידה לספרס בצרה לוזרית להחריד

4 דקות לסיום היא מובילה בתוצאה 96-85. תוצאת הסיום: 98-96 לספרס.
הכדור האחרון היה בידיים של דאלאס במצב של שוויון אבל הם לא הצליחו להכניס inbound ואיבדו אותו לספרס. מאנו קלע לייאפ ניצחון בפעם המי יודע כמה בקריירה.
מקס קלבר במשחק חייו קולע 21 נקודות לדאלאס. הוא עוד אחד מהביג מן האלה שיודעים בעיקר לזרוק שלשות.

fatnoam

Active member
זה האפקט הכפול

הנצחיות של הספרס מול הטנקינג של המאבס מוביל לשיט כזה
&nbsp
מאנו עם עוד סל ניצחון 3>

rapgamer4ever

New member
ג'ף טיג המפגר

מצליח לעשות עבירה בזריקה לשלוש עם 0.1 שניות על שעון הזריקות כדי לתת לפיניקס ניצחון.
כמובן שהוא לא הדביל היחיד כי כמה פוזשנים לפני כן וויגינס עושה בדיוק אותו דבר.
&nbsp
לא שיחקנו כזה גרוע. השיפוט היה מוטה לטובת פיניקס, הם קיבלו הרבה שריקות גבוליות שאנחנו לא קיבלנו.
&nbsp
אצלנו ג'מאל קרופורד אחראי עיקרי להפסד, הוא היה כל-כך גרוע בהגנה שאני שואל את עצמי איך הוא לא מתבייש בעצמו. כל פוזשן שג'מאל על המגרש הופך למבט פנוי של פיניקס כי משחקים 4 מול 5 בהגנה.
גורגי ג'נג לא מסוגל לקחת ריבאונד. בערב כזה שאנחנו צריכים עזרה בריבאונד זה עלוב להסתכל על השורה הסטטיסטית של וויגינס. עזבו שהתרגלתי לערבי קליעה כמו 5-16 אבל ב-37 דקות על המגרש הוא לוקח ריבאונד אחד ואסיסט אחד (כולל כמה זריקות קשות על חשבון לייאפים או מבטים פנויים אם הוא היה מרים את הראש). הגנתית וויגינס היה בסדר אבל עצוב כמה שהוא חד גוני.
&nbsp
אצלנו אפשר לציין לחיוב את טאונס שממשיך ביכולת הגנתית טובה לאחרונה יחד עם התפוקה ההתקפית הרגילה, את טאג' גיבסון וטיוס ג'ונס שעשו את שלהם.
&nbsp
נקודה שמפריעה לי די הרבה זמן היא חוסר היכולת שלנו לתרגם חטיפות לנקודות בטרנזישן. הפעם השגנו 14 חטיפות וקלענו רק 14 נקודות בפאסט ברייק, לשם השוואה פיניקס עם 4 חטיפות בלבד השיגה 10 כאלה. אנחנו חייבים להתאמן על התקפות מתפרצות, יש לנו מספיק אתלטיות ושחקנים שמסוגלים לשחרר את המסירה הנכונה. הבעיה שהשחקנים רצים אחד לתוך הנתיב של השני. בכל משחק יש מספר מצבים של 3 מול 2 שאנחנו לא יודעים לנצל ומאטים את זה להתקפה עומדת, זה חבל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שעה אני צוחק מהכותרת

תסכול של אוהדים...
&nbsp
אותי מאוד מעניין איך טיבס הצליח להביא קבוצה פחות טובה מהוולבס למאזן הטוב בליגה ופה הוא מגמגם
ואל תגידו לי שזה מזרח ומערב כי במקרה הזה, זה לא תופס.
&nbsp
&nbsp

כי הוא מיושן ומקובע, עם שיטות שלא מתאימות ל2017

נועם ויובל הרחיבו על זה לא פעם

למעלה