משחקי שבת בלילה

משחקי שבת בלילה

אפילו לא בא לי להתחיל לסכם. דון נלסון חייב ללכת הבייתה. הלילה גולדן סטייט שוברת כל שיא של בזיון בסאן אנטוניו. להגיד שהקבוצה נראתה רע יהיה לא נכון, כי לא ממש הייתה קבוצה על המגרש. היו חמישה אנשי שבמקרה לבשו חולצה עם אותו הצבע. בהגנה זה היה זוועה, כשכל חסימה של הספרס ממוטטת את ההגנה. כל מסירה מוצאת מישהו חופשי, והספרס אפילו לא צריכים להתאמץ. בהתקפה זה היה 1 על 5, כשAB המתוסכל נוגע בכדור רק מאופנסיב. אין שיטה, אין קבוצה, פשוט אין כלום. והכי גרוע, רבע רביעי ארוך של גארבג', ונלסון שולח את ראנדולף לספסל. למה? נלסון צריך ללכת, ורצוי שיקח את מגטי איתו. גולדן סטייט הקבוצה הכי גרועה בליגה היום. לצערי, אם יש משהו יותר גרוע מניהול המשחק בגולדן סטייט, זה ההנהלה, ולצערי אני לא רואה את מאלין מפטר את נלסון, גם כי הם חברים טובים, וגם כי מאלין לא יכול לעשות כלום כרגע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שילך ויקח את הקטטר שלו איתו!

אני לא אוהד גולדן אבל זה פשוט מעצבן לדעת שיש בליגה קבוצה מוכשרת (בעיניי) ושהמאמן שלה הוא זה שדופק אותה עם שיטת המשחק המטופשת שלו. ואם מאלין לא מפטר אותו בגלל שהוא חבר שלו אז כנראה שגם מאלין צריך ללכת!

OrEl74

Well-known member
מנהל
אחלה משחק בין דאלאס לאטלנטה

לפחות ככה זה נראה מהסיקורים שאני קורא. עד המחצית היה משחק צמוד (43:41 לאטלנטה) אבל ברבע השלישי דאלאס ובעיקר בראה (שוב הוא???) התפרעו וקלעו 33 נק' מול 16 בלבד של אטלנטה. משחק גמור? לא אם אתם שואלים את ג'ו ג'ו וביבי...השניים הובילו ריצה משלהם ברגע הרביעי כשהם מצמצים את ההפרש ל-2 בלבד אבל נוביצקי דואג להשאיר את הניצחון בטקסס ודאלאס מנצחת 100:98 למרות 39 נק' של אטלנטה ברבע האחרון. ג'י ג'י בראה ממשיך להניע את דאלאס עם האנרגיות המטורפות שלו והפעם הוא סיים עם 22 נק' ו-4 אס'. נוביצקי עם 24 ו-11 ריב' וטרי שוב עולה מהספסל ועושה עבודה נהדרת עם 19 נק'. אגב, מאז שבראה נכנס לעניינים בדאלאס, קיד קולע הרבה פחות והפעם הוא סיים עם 2 בלבד (שזה שיפור לעומת 0 הנקודות שלו במשחק הקודם). ג'ו ג'ו חזר לעצמו לאחר שסמית' חזר מהפציעה וסיים עם 32 נק'. ביבי סיים עם 21 נק' 5 אס' ו-3 חטיפות וזאזה עם עוד משחק טוב של 13 נק' 12 ריב' ו-2 חסימות. ג'וש עדיין לא לגמרי מאופס מהפציעה והוא סיים עם 11 נק' ב-3 מ-10 ו-6 ריב'.

DDN

New member
איך התהפכו היוצרות

פעם נלסון היה הנהלה, ועכשיו מאלין מעליו? אני לא מבין מה היה לו בגולדן סטייט שהחליט לחזור אליה, אבל לקרוא מה שאתם כותבים על נלסון, זה מרגיש לי שהאיש פשוט מבזה את קריירת האימון הדי מפוארת שלו (אם כי ללא אליפות אחת כזכור לי) עצוב מאוד

Or Amit

New member
../images/Emo207.gif

משהו מעניין ששמתי לב אליו: במערב, 9 מ-15 הקבוצות באזור עם מאזן חיובי (למעשה עם 57% ומעלה) שאר 6 הקבוצות עם 25% ניצחונות ומטה. אין קבוצות ביניים במערב כלל. לעומת זאת, בין 35% ל-55% ניצחונות ישנן 8 קבוצות (!) מזרחיות מיאמי ושיקאגו (שכרגע בפלייאוף), טורונטו, מילווקי, פילי, ניו יורק, אינדיאנה ושארלוט.

למעלה