משחקי שבת בלילה- ההימורים- 7 במספר

משחקי שבת בלילה- ההימורים- 7 במספר ../images/Emo35.gif

אחרי גל הצונאמי ששטף את ההימורים השבוע (סליחה על ההשוואה הדבילית), נותרו רובנו סחופים אל חוף נטוש, מנסים להשען על פיסת קרש מהסבינה הטובעת. האחוזים הכוללים בנפילה חופשית, וכמו בשער הדולר עדיין לא רואים את התחתית היום יום מצוין להתאושש! לא לפספס! סתם, היום בטח נחטוף שוב בראש... בכל מקרה, כולכם מוזמנים להשתתף בחגיגה, גם אלו שרק קוראים שורות אלו ולא התכוונו לנחש. כן, אני מתכוון גם אליך, אתה שם שיושב על הכיסא ובוהה במסך המרצד, כן אתה עם שתי העיניים! התראה למחר - להשתדל להמר לפני המשחק המוקדם ב-9:30 בערב שעון מקומי - משחק העונה שלוש - פיניקס מול דטרויט! כרגיל, הביתיות מצד ימין, משחק מרכזי בסוף אשאיר לאחרים את הניתוחים הפעם, במיוחד אחרי שסימנתי מוקשים אתמול ולא שעיתי לאזהרותיי
1) וושינגטון - שרלוט 2) ניו גרזי - אינדיאנה 3) מיאמי - פילדלפיה 4) מילווקי - דנוור 5) יוטה - אטלנטה 6) דרבי בעיר המלאכים קליפרס - לייקרס הערה - אמנם מדובר באותו מגרש, אבל הביתיות בקהל היא של הקליפרס, כן יש כזה דבר ביתיות לקליפרס בדרבי אשמח גם אם מישהו יסביר מי לעזאזל מעודד את הקליפרס בל.א. ומדוע? 7) המשחק המרכזי סן אנטוניו - ניו אורלינס בהצלחה וערב טוב

Molchansky

New member
הניחושים שלי

שארלוט ניו ג'רזי פילדלפיה דנוור יוטה לייקרס סן אנטוניו

No Free Name

New member
פעם ראשונה

אחלו לי בהצלחה
1) וושינגטון - שארלוט: כי הם מפוצצים בכישרון, וזה יספיק לוושינגטון. 2) ניו גרזי - אינדיאנה: כי לג'רזי אין מה למכור בלי קיד ובלי האריס. 3) מיאמי - פילדלפיה: מישהו עוד חושב שמיאמי יכולה לנצח? חוץ מזה, אני אוהב את פילי
4) מילווקי - דנוור: הולכים עם קבוצות החוץ היום. 5) יוטה - אטלנטה: עד עכשיו. יוטה טובה מידי בשביל אטלנטה, למרות שזה יכול להיות צמוד. 6) קליפרס - לייקרס: יש למישהו בכלל ספק? 7) סן אנטוניו - ניו אורלינס: לא יודע למה, פשוט נראה לי שפול ממש רוצה לנצח.

עומר ו

New member
שלי

1) וושינגטון - שארלוט: וואלאס עם זעזוע מוח ולא ישחק, ניצחון למכשפים בבירה. 2) ניו גרזי - אינדיאנה: עוד פעם? על הפרנסיפ אני הולך על ניצחון לפייסרס 3) מיאמי - פילדלפיה: אני מהמר על ניצחון למיאמי, למרות שאי אפשר לדעת. 4) מילווקי - דנבר: אמנם הם הפסידון אתמול לבולס, אבל יש גבול. ניצחון לנאגטס 5) יוטה - אטלנטה: יוטה בבית, ניצחון יוטה. 6) דרבי בעיר המלאכים קליפרס - לייקרס: ניצחון לקובי והאגמיים. 7) המשחק המרכזי סן אנטוניו - ניו אורלינס: ניצחון לספרס

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתמול פספסתי, אבל היום אני עושה 7/7 ../images/Emo57.gif

1) וושינגטון - שארלוט: וושינגטון. 2) ניו גרזי - אינדיאנה: משחק קשה לניחוש אבל אני אלך עם אינדיאנה (וזה גם ידפוק לי את ה-7/7) 3) מיאמי - פילדלפיה: עוד משחק קשה לניחוש פילי ממש לא מתפקדים ונראה לי שוויד ומריון מאוד רוצים לנצח לשם שינוי אז אני הולך עם מיאמי (ירדתי ל-5/7) 4) מילווקי - דנבר: דנבר בקלילות. 5) יוטה - אטלנטה: יוטה. 6) קליפרס - לייקרס: למרות ובגלל הניצחון של הקליפרס על יוטה אני הולך עם הלייקרס (מה הסיכוי שהקליפרס מנצחים 2 רצוף??) 7) סן אנטוניו - ניו אורלינס: ניו אורלינס ניצחו את סן אנטוניו פעמיים העונה ונראה לי שלדאנקן וג'ינובילי נמאס מהעניין הזה, הספרס לוקחים.

עוד יום לחטוף בראש

1. וושינגטון 2. אינדיאנה 3. פילדלפיה 4. דנבר 5. יוטה! 6. לייקרס 7. סן אנטוניו

NOWITZKI12

New member
השתגעתי.. סופית.

ניו אורלינס. מילווקי. וושינגטון. ניו ג`רזי. אטלאנטה. לייקרס. מיאמי... אני עדיין שונא את קיד, לפחות עד שהוא ינצח את סן אנטוניו....

שלי

וושינגטון - בלי גרלד הבובקאטס הם חצי קבוצה נטס- הפייסרס לא מסוגלים לחבר שני נצחונות רצוף(בטח שבחוץ) מיאמי - אם לא היום אימתי מילווקי - בבית הבאקס קשחים מספיק כדי לנצח לייקרס- הקליפס עייפים מהתצוגה אתמול ולשאלת ההנהלה: בילי קריסטל ידוע כאוהד מושבע של הקליפרס ספרס- משהו חורק בצרעות מאז האולסטאר- מנגד,שדאנקן ופןפ מריחים פליאוף ...

שלי

1) וושינגטון - שארלוט. -וושינגטון נראו טוב גם בלי באטלר, אבל שארלוט חייבים לי ניצחון- שארלוט 2) ניו ג'רזי - אינדיאנה. -קשה. אני רוצה להמר על אינדיאנה. מראים כדורסל נכון. מצד שני, זה לא יתכן שניו ג'רזי ימשיכו להפסיד.- ניו ג'רזי 3) מיאמי - פילדלפיה. ההיט משתפרים. דווין וויד בכושר. באים אחרי מנוחה טובה.והכי חשוב, רצף ההפסדים צריך להיגמר מתישהו- מיאמי 4) מילווקי - דנבר. -מילווקי מרשימים בבית, אבל דנבר חייבים לי ניצחון.- דנבר 5) יוטה - אטלנטה. -אטלנטה חייבים לי ניצחון, אבל גם יוטה, שהפסידו אתמול במשחק שהם היו צריכים לנצח. ביוטה זה נראה כמו 10+ למעוז הרפבוליקנים- יוטה 6) קליפרס - לייקרס. -אני מוכן להפסיד את ההימור רק כדי שהלייקרס לא ינצחו, אבל אי אפשר לברוח מהאמת.- לייקרס 7) סן אנטוניו - ניו אורלינס. -יהיה משחק טוב. ניו אורלינס חייבים לי ניצחון. סן אנטוניו לא בכושר שיא, אבל עם הביתיות הם עדיין קבוצה שקשה לנצח. אני יודע שאני אתחרט על זה, אבל...- סן אנטוניו

למעלה