משחקי שבת בלילה- ההימורים- 7 במספר

4/7

אכזבה. אני לא מאמין. הייתי חייב להוציא יותר. דנבר שיחקו יפה מחצית ראשונה. אני לא מאמין איך הם הפסידו את זה. ביזיון! מיאמי הפסידו בשניות האחרונות. עוד הימור שאני מפסיד בגלל איבוד ריכוז בשניות המכריעות. אבל בראש ובראשונה, שארלוט מפסידים עוד משחק שיכלו לנצח. עוד הימור שנלקח ממני בבושת פנים. נאמר שניצחון של מיאמי זה לא משהו שאפשר לקבל, אז נוריד אותו מהרשימה. נאמר שוושינגטון היו טובים יותר משארלוט, אז נוריד גם את המשחק הזה מהמרשימה. אבל על המשחק של דנבר אני לא מוכן להתפשר. ביזיון , ביזיון , ביזיון. מאזן קריירה: 21/41 מאזן שבועי: 16/33 עוד שבוע עבר. זה היה שבוע ההימורים המלא הראשון שלי העונה. דעה אישית: שבוע לא רע בהתחשב בכך שאני שהייתי rookie. נפלתי בכמה משחקים על הבדל של כמה נקודות בודדות. ההימור יכל להיראות טוב יותר עם קצת יותר מזל. בסופו של דבר אפשר להיות מרוצים. אני מחזיק במאזן קריירה חיובי בהבדל של משחק אחד בלבד. 500.+ מבחינה סטטיסטית, למרות שמדובר במשחק אחד יותר מ-500. בסה"כ היתה ירידה קלה השבוע, אבל לנוכח המשחקים הקשים אפשר להיות מרוצים ממאזן של משחק אחד מתחת ל-500. , שזה מספיק טוב כדי לזכות אותי בכרטיס לפלייאוף במזרח. מטרה לשבוע הבא: לייצר מומנטום, להיות יותר אסרטיבי. אני מאמין בסיכוי שלי להמר נכון. יצא לי לראות כמה קבוצות שלא ראיתי העונה עד השבוע האחרון, ולכן אני מרגיש שכעת אני יודע יותר טוב מה מצבן. 600.+ יהיה מצוין מבחינתי, ומשום שאני תמיד מכוון גבוה, המטרה שלי היא להגיע לכיוון הזה. פחות מ-500. יחשב כישלון ואני אשקול לקיחת אחריות. שבוע טוב לכולם. להתראות בשמחות כדורסל ואחרות !

SSPB

New member
שלי

וושינגטון. ניו ג`רזי. מיאמי. דנבר. יוטה. לייקרס. וספרס.

Oxycodone

New member
שלי

1) וושינגטון - שארלוט: וושינגטון 2) ניו גרזי - אינדיאנה: אינדי 3) מיאמי - פילדלפיה: פילי. 4) מילווקי - דנבר: דנוור 5) יוטה - אטלנטה: יוטה כמובן 6) דרבי בעיר המלאכים קליפרס - לייקרס: ניצחון ליקרס 7) סן אנטוניו - ניו אורלינס: ניצחון לספרס

7 בום

וושינגטון ניו גרזי מיאמי דנוור יוטה לייקרס בום זאת אומרת, סן אנטוניו

z dead

New member
שלי

1.שרלוט. 2.אינדי. 3.פילי. 4.דנבר. 5.יוטה. 6.לייקרס. 7.ספרס. נראה לי שייצא לי 2 מ7 גג.

Puskas

New member
מהיר

1. וושינגטון 2. אינדיאנה 3. מיאמי (אני לא מאמין שאני מהמר עליהם..) 4. דנבר 5. יוטה 6. לייקרס 7. ספרס

Puskas

New member
4/7

לא יאמן!! מילווקי לא מפסיקים לדרוס ת'גדולות!!! הפילו אותי כשהימרתי על דטרויט נגדם לפני יומיים או שלוש.. עכשיו דפקו את דנבר... מה נסגר איתם????

תום איי

New member
6/7 בהצלחה לי

1) וושינגטון - שרלוט-הנקמה של MJ הגיעה: שארלוט 2) ניו גרזי - אינדיאנה : עוד הפעם? אינדיאנה 3) מיאמי - פילדלפיה: מיאמי 4) מילווקי - דנוור : דנוור 5) יוטה - אטלנטה :יוטה 6) קליפרס - לייקרס :בילי קריסטל אוהד שרוף של הקליפרס כבר שנים 7) המשחק המרכזי סן אנטוניו - ניו אורלינס : סןאנטוניו

cache

New member
הימורי ההנהלה

שבתי מהמדבר לפני רבע שעה, אני גמור מת, הולך לישון, הנה במהירות הימוריי ההנהלה: וואשינגטון ג'רזי מימי דנוור יוטה לייקרס ספרס לילה טוב אני גמור

o f r o n

New member
הימוריי

1) וושינגטון 2) ניו גרזי 3) מיאמי 4) דנוור 5) יוטה 6) לייקרס 7) סן אנטוניו

אני מתחייב על 3 תפוחים וגזר אחד

והמבין יבין
(ולא, אני לא מבין)... הימוריי להלילה: 1) ויזארדס 2) בק-טו-בק? הפעם נלך עם הנטס. 3) מיאמי. כן, וייד את מריון מנצחים. 4) דנבר 5) יוטה 6) לייקרס 7) אפילו טוני פרקר חזר לשחק, אז הספרס יקחו.

למעלה