משחקי שבוע 6

RoyBehar

New member
משחקי שבוע 6

אוף, כל שבוע METV שמים את המשחק של הפאטס, ודווקא כשהם מגיעים לדנבר הם מחילטים על הבילס והג'טס??? בכל אופן המשחקים ב METV הם: סטילרס מארחים את ג'קסונוויל בילס מארחים את הג'טס באי אס פי אן - בראשון בלילה - יוסטון מתארחים בסיאטל בשני בלילה - הקולטס מארחים את סנט לואיס משחקים חלשים לדעתי, חבל עד שזה נופל על ימים שהם חופש :/ הבחירות של METV מוזרות השבוע, מילא במשחק הראשון, זה באמת משחק טוב. אבל בילס - ג'טס??? גם ניו אינגלנד - דנבר וגם אוקלנד - סאן דייגו יותר מעניינים לדעתי. ואין לי מושג מה משודר בפוקס ספורטס.

Yo-man

New member
יש לזה סיבה

ראשית - הבעלים של הפטריוטס מסבסד את שידורי ערוץ METV, כך שהוא "עוזר" לבחור משחקים. יכול להיות שאין להם את הזכויות על המשחק בדנבר, יכול להיות שהם לא רוצים להמאיס את NE ולשדר אותם כל שבוע. אבל מה שכן - לאוהדי NE בילס ג'טס הוא משחק חשוב כי הוא משחק בין 2 קבוצות מהבית של NE. לגבי פוקס - טרם פורסם.

RoyBehar

New member
מי יכול לתת לי את המספר של מ.א.ש

פאב? אני רוצה לבדוק אם הם אולי משדרים את דנבר-ניו אינגלנד.

royfr

New member
בבקשה

דיזנגוף 275 טלפון 03-6051007 היה להם גם אתר אינטרנט, שלא עובד יותר משום מה.

RoyBehar

New member
תודה רבה :)

וממה שהם אומרים הם כנראה כן ישדרו את דנבר-ניו אינגלנד. והאתר זה www.mash.co.il והוא דווקא כן עובד (הם אמרו בטלפון שיש קצת בעיות איתו היום, אבל עכשיו פתחתי והוא עולה) באתר לא רשום מה המשחקים של הNFL אבל בטלפון הוא אמר שיהיה את זה כמעט בוודאות

joseywales

New member
דוקא מבורך....

נחמד שיש רוטציה בין הקבוצות ויש אפשרות לראות ולהכיר משחקים של הקבוצות הלא כלכך "מושכות". למשל הג'טס, מאד מעניין לראות את ויני הזקן מעורר את הקבוצה ואם הוא הצליח לנצח את TB אז יש מה לראות ! " but that's me and i can be wrong....." tyler dirden

ranatz

New member
איזה באסה!

המשחק פאטס-ברונקוס פשוט פצצה! איך לא מעבירים כזה משחק ונותנים במקום את הפאקינג ג'טס המשעממים האלה? באמת שבוע חלש מבחינת שידורים. איזה משחק הפאטס נתנו השבוע מול אטלנטה. אני משוכנע שיהיה קשה מאד לנשל אותם מהתואר. בריידי, למי שהיה צריך עוד הוכחה, הוא תותח על. למישהו היה ספק שהוא הולך לנצח את המשחק בדרייב האחרון?

zipfer

New member
מה הוא ניצח בדיוק?

זה הפילד גול הרגיל שמנצח להם את המשחק כמו תמיד במשחקים נגד יריבות ראויות..... ועוד מייקל ויק לא שיחק כך שהם איבדו יתרון גדול מאוד.. מייקל ויק הוא פשוט החלום הרע של כל מתאם הגנה כי באותה מידה שהוא יכול לזרוק את הכדור או להעביר אותו לרץ או פשוט לרוץ בעצמו.. הוא אתלט.. והוא גם כל הזמן משתפר ביכולת שלו בתור qb... אטלנטה איבדו הרבה במשחק הזה.. ואם ויק היה משחק אני בטוח שהפטריוטס היו מפסידים...שים לב כמה יארדים בריידי עשה ביחס לנקודות כשחלקם היו פילד גולס.. הכדור עבר אליהם יותר מדי.. וגם אז הם לא עשו יותר מידי איתו

למעלה