משחקי שבוע 12

joseywales

New member
שבוע קשה אבל....

1 :קנזס יתאוששו מהפטריוט'ס וינצחו את הסופר צ'רג'רס. 2 :יריבות היא תמיד קשה אבל הסוסים יצהלו בסוף המשחק. 3 :מה אומר ומה אגיד ?לא אשכח את פלייאוף 2002 כשהפקרס הפסידו לראמס שגם עלו לסופר בול, אך השנה התמונה נראית אחרת,גרין ביי בתנופה מטורפת אך( ואני אומר זאת למרות שאני אוהד מטורף של פארב והחברה )כל הנצחונות לא היו מול קבוצה דורסת, אז נראה מה יקרה גרין ביי צריכה להוכיח את עצמה וגם מול הפלקונס בשבוע הבא. ולעניין : גרין ביי בלמבו לא יאכזבו וינצחו. 4 : who gives a fuck ? דולפינס שיהיה.

ranatz

New member
ההימור שלי

קנזאס סיטי-וזה הולך להיות חתיכת משחק דנבר-יאכלו בלי מלח את הריידרס גרין ביי-הפאקרס הם ההימור שלי לסופרבול מהאן אף סי אז את הראמס הבלתי יציבים הם ינצחו סן פרנסיסקו-לא מהמר נגד קבוצתי האהובה שהפכה לפאתטית. אבל את הלוזרים מפלורידה חייבים לנצח!

Yo-man

New member
Hello from India

Reshef - You over-done it with this weeks games
I like your picks. No one cares, butno one can really tell... As for my picks - 1. SD looks sharper. 2. DENVER will never give this game to the black raiders. 3. GB has to win, and I hope they do too... 4. Miami, although in the long run it is better for them to lose, so they get a higher draft pick next year. That's how misserable they are now ! I'll be back but Tuesday, incase anyone was wonderring.​

הבחירות השבוע

1) קנזס סיטי . 2) ברונקוס . 3) גרין ביי פאקרס . 4) מיאמי דולפינס . שיהיה לכולנו המשך סופ"ש מהנה, עמית .

gadotmi

New member
תורי

כהרגלי (המגונה) אקצר: 1) ההבדל הגדול: ההגנה (תראו כמה נקודות ספגו הצ'רג'רס עד היום ביחס לשאר הקבוצות בליגה....). קנזס סיטי אחרי רצף של 3 הפסדים וסאן דייגו אחרי רצף של 4 נצחונות. אני חושב שהרצף ישבר בשני הצדדים. נצחון לצ'יפס. 2) עוד שתי קבוצות קוטביות ב AFC WEST. עצוב לראות את היכולת העלובה של הריידרס (במיוחד בהתקפה - 18 נקודות בממוצע למשחק!!). הפסד של סאן דייגו (משחק מספר 1 בתחרות שלנו) יאפשר לדנבר ליצור יתרון בבית הזה. נצחון לברונקוס. 3) לסנט לואיס הגנה "סופגת" ולא מרשימה. כדי לעצור את ברט פארב צריך משהו קצת יותר מסיבי, ובטח מול קהל ביתי (למרות ששלושה מארבעת ההפסדים של הפאקרס היו בבית... אבל נגד מי זה היה). אין סיבה שגרין ביי יעצרו את התנופה לאחר 5 נצחונות רצופים. נצחון לפאקרס. 4) עצוב עצוב עצוב עצוב. הותיקים בינו זוכרים שלפני כמה שנים טובות, אף אחד לא היה שם בכלל על משחקים אחרים במחזור שבו היה משובץ משחק בין שתי הקבוצות הללו, אבל מאז עברו הרבה סופות טורנדו בפלורידה ואפילו רעידת אדמה אחת בקליפורניה. השנה הן מתחרות מי תגיע ראשונה לקו הניחומים עם 200 נקודות בהתקפה (האדומים "ראשונים" בליגה וכבר מתקרבים ל 300 נקודות בהגנה)... נראה לי שההגנה של מיאמי תסייע לקביעת המנצחת. אם יחטפו באויר - הם מנצחים. אם יתנו למקומיים לרוץ - הם מפסידים. נצחון (דחוק) לפורטיניינרס.

למעלה