משחקי שבוע 12

reshef316

New member
משחקי שבוע 12../images/Emo50.gif

והפעם,בשיטת המתח העולה... 1)סאן דייגו בקנזס סיטי עוד משחק שיכול להגמר בתוצאה של כדורסל... שתי התקפות מהטובות בליגה,רצים מצויינים,וקווטרבקים שנהנים להטיס את הכדור למרחק...יהיה מעניין... 2)אוקלנדמתארחים במייל היי,אצלהברונקוס נכון,זו עוד עונה מבוזבזת לריידרס,ונכון,הברונקוס נראים ממש טוב העונה...אבל למישהו יש בכלל ספק שזה יהיה משחק חם,ששתי הקבוצות יכולות,ובטח רוצות לנצח בו? 3)סנט לואיס מגיעים ללמבו פילד לשחק מול הפאקרס משחק עם השלכות רציניות על תמונת הפלייאוף ב NFC...סוף נובמבר...האם נראה שלג בלמבו פילד? ואם כן,האם הרקורד של פארב במשחקי שלג ימשך? 4) משחק בעונה עד כה... איזה מתח.... בפינה אחת,עם מאזן מדהים של נצחון בודד מול 9 הפסדים (רובם בנוק-אאוט) קבלו את הקבוצה האורחת המיאמי דולפינס ומולם,הקבוצה הביתית,גם כן במאזן מדהים של נצחון בודד מול 9 הפסדים (רובם בנוק-אאוט עצמי) קבלו את סאן פרנסיסקו מי ינצח בקרב המרתק בין שתי הלוזריות הגדולות של העונה...אך יותר חשוב מכך...האם למישהו מהאוהדים הרבים של הקבוצות יהיה איכפת בכלל מהתוצאה???

reshef316

New member
הניחושים שלי...

1)קנזס סיטי 2)ברונקוס 3)גרין ביי 4)סאן פרנסיסקו (למרות שזאת תהיה תחרות קשה ביותר של קבוצה שלא מסוגלת ליצר התקפה,מול קבוצה שמייצרת התקפה,אבל מצליחה איך שהוא להפסיד)

royfr

New member
אז ככה

סן דייגו דנבר - איזה כיף יהיה לראות התעללות גרין ביי סן פרנסיסקו , אבל תכלס , טוילט בול אמיתי - למי אכפת

LuCkY SoB

New member
שלי

1. צ'ארג'רס. מסמפט אותם. למרות שיש לי הרגשה שקנזס סיטי ינצחו פה. 2. ברונקוס. פשוט יותר טובים. 3. גרין ביי. במאנדיי נייט, בלאמבו, עם פארב בכושר מצוין ועם ההגנה המשתפרת, לא נראה לי שמישהו יכול עלינו. 4. דולפינס. כי הם נראים קצת פחות גרועים מפריסקו.

dbroncos

New member
למה לא את משחק העונה האמיתי ? |פצצה

אינדי מגיעה לדטרויט. השמועות מספרות שאוהדים ממיאמי יגיעו למשחק לבושים בתלבושת של דטרויט, וייזרקו בירה על פייטון, כדי שהוא יורחק עד סוף השנה ולא יוכל לשבור את השיא של מרינו שלהם ! מלחמה, מלחמה, מלחמה !

JakeTheSnake16

New member
הניחושים שלי

1. סאן דייגו, אפילו שניצחון של קנזס סיטי ממש יעזור לנו כרגע, אני חושב שהבולטס עדיין יותר טובים מהצ'יפס 2. דנבר. יש למישהו ספק? אני לא אוהב לדבר לפני משחקים, אבל אחרי המשחק הקודם בין שתי הקבוצות, שהיה באוקלנד, אני ממש לא רואה את הריידרס מפתיעים במייל היי 3. גרין ביי. ביתיות + יריבה שמשחקת בdome + מזג אויר של סוף נובמבר בוויסקונסין. נשמע כמו נוסחא לא מוצלחת לסט. לואיס, שגם ככה לא מרשימים. 4. וואו, אני חושב שזה המשחק הכי קשה שהיה העונה. אני אלך עם הניינרס, בעיקר בגלל הביתיות, כמה שזה שווה. חשבתי לרשום תיקו, אבל בסופו של דבר אחת הקבוצות תעשה טעות אחת פחות. נלך על הניינרז שיהיה.

dbroncos

New member
ההימור שלי

הפעם בקצרה, אין הרבה מה להרחיב 1. קנזס. השבועיים הקרובים ייקבעו אם סן דייגו הם על אמת או לא. אני מהמר שלא. 2. דנבר. למייק שאנאהן יש מאזן של 15-3 מול אוקלנד. In Shanahan I trust 3. גרין ביי. לא שייך לרקורד של האקדוחן. שייך לרקורד של מייק מארץ ובולג'ר. 4. מיאמי. לגבי האוהדים, לדולפינים כאמור יותר חשוב שמנינג ייעצר, אלה של ה 49ers לא נחשבים. היו להם מספיק סיבות לשמוח יותר מדי זמן, שייסבלו קצת !

roniway1

New member
הניחוש שלי :

1. סאן דייגו 2. דנבר ברונקוס 3. גרין ביי 4. מיאמי דולפינס

Blood

New member
שלי:

1. צ'ארג'רס ממשיכים להפתיע.. 2. ברונקוס בקלות 3. קשה קשה, אבל הראמס יקחו בסוף 4. סן פראן תנצח 17-14

ofribecker

New member
הניחוש שלי

1. קנזס סיטי 2. דנבר 3. גרין ביי 4. מיאמי (אגב, ההתלבטות הקשה ביותר השבוע!)

רשף, הפעם הגזמת.

מאיפה הבאת לנו את המשחקים האלו???
1. קנזס 2. דנבר 3. GB 4. SF יכול להיות ששמתי ארבעה משחקי בית???

puppi

New member
שלי

1. קנזס סיטי 2. דנבר 3. גרין ביי 4. סן פרנסיסקו

DRfeelgoo1

New member
ההימור שלי

1. סאן דייגו 2. דנבר 3. גרין ביי 4. מיאמי סאן דייגו- להפתעתי מתחיל להסתבר שהם FOR REAL אני פשוט שונא אותם אבל הברונקוס ינצחו את אהובתי האומללה פארב בשלג זה כמעט באנקר גרין ביי מזל שאדון ריקי וויליאמס החליט לחזור מפרישה אומנם הוא לא ישחק נגד הננינרז המזוויעים אבל זה יספיק לניצחון שני של הדולפינס

Ilya T

New member
שלי

1. סן-דייגו 2. ברונקוס 3. פאקרס 4. למי אכפת? (בשביל הרקורד נלך על הדולפינס)

למעלה