משחקי רגול

rshilkrot

New member
ראיתי "משחקי ריגול" וזה ממש...

ממש טוב!!! אפילו בתור סרט אקשן, שצריך להכנס אליו כדי להבין ולעקוב - הסרט ממש טוב!!! בתור איש מודיעין זוטר (מאד מאד זוטר) הסרט מאד מושך, ומדגים בצורה הכי פשוטה איסוף מודיעין אנושי - הפעלת סוכנים, מבצעים מיוחדים וכו´. הלכנו כמה חבר´ה מהבסיס לראות ויצאנו מסנוורים... אם מעניין מישהו כמה העולם הזה מושחת מתחת לפני השטח, ושבעצם כל אחד יכול להיות סוכן (ויש סיכוי גדול שכן) - שילך (לא) ירוץ לראות את הסרט. אני התחלתי אפילו לבדוק את יכולות גיוס הסוכנים שלי: תנסו להשיג פיסת מידע שאין סיכוי שתוכלו להשיג אותה בעצמכם - אלא רק בעזרת מישהו אחר (שיפעיל מישהו אחר) שיביא לכם את המידע. אתגר לא קטן. חוצ´מזה זה שיעור טוב מאד בפסיכולוגיה, סוציולוגיה, סמנטיקה ורטוריקה.

RedStorm

New member
אתה רואה את המרפסות שם!...

עוד חמש דקות אני רוצה לראות אותך עומד באחת מהן ומנופף לי לשלום!

rub

New member
הוא סרט יפה לצפייה אבל הוא זבל

ברמה העלילתית שווה לראות אבל הוא לא כזה עמוק...

rshilkrot

New member
עזוב אותך מהעלילה,,

היא באמת מחורבנת... זה הרעיון! תחשוב שמישהו מהחברים הטובים שלך הוא מלשין של המודיעין הסורי, ואתה יעד שלהם לחיסול - והוא מסתיר את זה כל-כך טוב שאתה לא שם לב... הוא מדווח על כל תזוזה שלך... לך תדע מה הם משלמים לו כדי שיעשה את זה! אולי הם חטפו את ההורים שלו, או שהם מאיימים על החיים שלו בכלל... מכל מקום - אתה חשוף בפני כל המרבה במחיר. זה הרעיון שמאחורי הסרט. וגם שהעולם מתנהל לו "כסדרו" רק בגלל שהסי.אי.איי מרשה לו, או מכוון אותו. תבין - אף אחד לא בשליטה מלאה. הכל נסגר מתחת לשולחן בכסף גדול ושחיתות לא נורמאלית.

jak22

New member
סרט נהדר

למרות שהוא נופל לפעמים לקלישאות אמריקאיות. בסך הכל מהנה ביותר.

אני חושבת...

"משחק ריגול" הוא לא מסוג הסרטים שמשאיר טעם של עוד אחרי... לא משהו שאפשר לדבר על... בארוחה שאחרי הסרט... אבל מה... הוא מסוג הסרטים שיכול לגרום לבן אדם לחשוב כמה באמת משעמים וחסרי משמעות החיים שלו... ושתבינו... זה לא אומר שכל סרט עם מכונית מתפוצצת או בחור עם אקדח גורם לי לרצות לקפוץ ממטוס ובדרך לפרוץ לכלא שמור ביותר איפה שהוא בסין וגם להספיק להציל איזה מנהיג עולמי... אבל כשבראד פיט עושה את זה...

פיסטוק16

New member
אבל בסה"כ שאלתי מי היא ג´ין אליזבת?

ומה הקשר שלה לסרט ולמה הסרט מוקדש לה?

leeloo

New member
היא לא הגיבה לך, זה שירשור..

היו הרבה אנשים שדיברו על הסרט, ולא שירשרו אחד לשני, אז עשיתי, כמו שאני בד"כ אוהבת מאוד לעשות עם הודעות שקשורות אחת לשנייה, ופחות שירשתי אותן אחת לשנייה. אם תשים לב רוב התגובות מופנות להודעה מתחתך. ברגע שמישהו יראה את ההודעה שלך, הוא יגיב אלייך. (שים לב גם לתאריך, שאפשר לראות לפיו שההודעה פורסמה לפני ההודעה שלך).

פיסטוק16

New member
משחקי רגול

בסוף הסרט בכתוביות כתוב שהסרט מוקדש לאחת בשם ג´ין אליזבת מישהו יודע מי היא? ומה הקשר שלה לסרט? תודה

למעלה