משחקי רביעי

anfield1

Member
ממפיס-אוקלהומה:
לתפוס את אוקלהומה מפסידה ב20 זה כבר משהו נדיר במיוחד. או לפחות ככה זה מרגיש.
ברבע ה4 הייתה התפרקות מסויימת, היה קשה מאוד לשמור על מוראנט בלי דורט שהחמיץ את המשחק.
הדריבל שלו מרגיש קצת לא חוקי? כאילו הוא מושך את הכדור כל פעם, לא יודע אבל שיהיה.
שיי התקשה מאוד, יש להם איזה ג'ארט ג'קסון אחד שגם במפגש הקודם גמר את כולם בצבע, אז גם הפעם.
בקיצור צופפו את הצבע כמו שצריך שזה מה שצריך לעשות נגד אוקלהומה הזאת, קבוצה שעושה נקודות בצבע ומתקשה ל3 בגדול.
טרה מאן ימשיך לתסכל אותי, לא יכול לראות זריקות בלי מעבר כדור בין שחקנים, גם אם זה נכנס זה בלתי נסבל. תהיה לי בעיה תמיד עם השחקן הזה.
גידי היה מחריד לטעמי ויש לו ערבים כאלה, הרבה אוהדים נכנסים בו בטוויטר אבל צריך לזכור שהוא כולה בן 20 והפוטנציאל שלו גבוה מאוד.
מי שהפתיע לטובה זה אומורואי, שחקן טו-וויי, משחק בחלק מהמשחקים. נראה מוגבל מאוד אבל לפעמים השורה התחתונה שלו נחמדה.
גם ג'יילין וויליאמס שבד"כ משחק בG-LEAGUE קיבל דקות, נראה די גרוע. חבל שדיינג לא שיחק, במקום זה הוא עם ה OKC BLUE, לא מבין את ההחלטה הזאת.
שימו לב שבייזלי נמחק לגמרי מהרוטציה, אפילו כשיש פציעות לדורט וקנריץ' וויליאמס.
הזמן שלו בקבוצה נגמר, מקווה בשבילו שימצא קבוצה טובה, הוא שחקן לא רע.
עכשיו קצת מנוחה ואז שבת בלילה אצל קליבלנד.

Krit123

Well-known member
ממפיס-אוקלהומה:
לתפוס את אוקלהומה מפסידה ב20 זה כבר משהו נדיר במיוחד. או לפחות ככה זה מרגיש.
ברבע ה4 הייתה התפרקות מסויימת, היה קשה מאוד לשמור על מוראנט בלי דורט שהחמיץ את המשחק.
הדריבל שלו מרגיש קצת לא חוקי? כאילו הוא מושך את הכדור כל פעם, לא יודע אבל שיהיה.
שיי התקשה מאוד, יש להם איזה ג'ארט ג'קסון אחד שגם במפגש הקודם גמר את כולם בצבע, אז גם הפעם.
בקיצור צופפו את הצבע כמו שצריך שזה מה שצריך לעשות נגד אוקלהומה הזאת, קבוצה שעושה נקודות בצבע ומתקשה ל3 בגדול.
טרה מאן ימשיך לתסכל אותי, לא יכול לראות זריקות בלי מעבר כדור בין שחקנים, גם אם זה נכנס זה בלתי נסבל. תהיה לי בעיה תמיד עם השחקן הזה.
גידי היה מחריד לטעמי ויש לו ערבים כאלה, הרבה אוהדים נכנסים בו בטוויטר אבל צריך לזכור שהוא כולה בן 20 והפוטנציאל שלו גבוה מאוד.
מי שהפתיע לטובה זה אומורואי, שחקן טו-וויי, משחק בחלק מהמשחקים. נראה מוגבל מאוד אבל לפעמים השורה התחתונה שלו נחמדה.
גם ג'יילין וויליאמס שבד"כ משחק בG-LEAGUE קיבל דקות, נראה די גרוע. חבל שדיינג לא שיחק, במקום זה הוא עם ה OKC BLUE, לא מבין את ההחלטה הזאת.
שימו לב שבייזלי נמחק לגמרי מהרוטציה, אפילו כשיש פציעות לדורט וקנריץ' וויליאמס.
הזמן שלו בקבוצה נגמר, מקווה בשבילו שימצא קבוצה טובה, הוא שחקן לא רע.
עכשיו קצת מנוחה ואז שבת בלילה אצל קליבלנד.
בינתיים ביזלי נמחק אבל מאמין שהוא עוד יחזור, דגנולט עושה רוטציה עם הרוטציה. הוא באמת השתפר בהגנה אז מעניין איפה ינחת, רק צריך למצוא סקיל אחד בהתקפה שניתן לבנות עליו.

ציפיתי לראות את דיינג אז התאכזבתי כמוך, אבל היי, לפחות המשיך לקלוע שלשות בג'י ליג.

אני פחות רואה קליבלנד לאחרונה אז הזדמנות להתעדכן מולכם.

anfield1

Member
בינתיים ביזלי נמחק אבל מאמין שהוא עוד יחזור, דגנולט עושה רוטציה עם הרוטציה. הוא באמת השתפר בהגנה אז מעניין איפה ינחת, רק צריך למצוא סקיל אחד בהתקפה שניתן לבנות עליו.

ציפיתי לראות את דיינג אז התאכזבתי כמוך, אבל היי, לפחות המשיך לקלוע שלשות בג'י ליג.

אני פחות רואה קליבלנד לאחרונה אז הזדמנות להתעדכן מולכם.
בייזלי נראה טוב העונה, אני יודע שבטח בממוצעים הוא ירד אבל משהו בו השתפר הגנתית. במשחק כמו שלשום הוא בוודאות יכל לעזור. הוא מסיים חוזה בקיץ, יש לי תחושה שכבר ויתרו עליו. צריך גם לחשוב קדימה ואולי הארכת חוזה עבורו זה לא מהלך חכם.
אני תמיד בעד דקות לדיינג, הקבוצה הרי לא הולכת לשום מקום ממילא, למה לא לתת דקות לצעירים? מעדיף את זה על קנריץ' או מוסקאלה למשל. במשחק האחרון שלו הוא נראה אחלה. מי שצריך לשחק בג'י ליג זה טרה מאן שנראה לא מאופס, כולם בשיפור באחוזים ל3 העונה והוא בדעיכה רצינית.

Krit123

Well-known member
בייזלי נראה טוב העונה, אני יודע שבטח בממוצעים הוא ירד אבל משהו בו השתפר הגנתית. במשחק כמו שלשום הוא בוודאות יכל לעזור. הוא מסיים חוזה בקיץ, יש לי תחושה שכבר ויתרו עליו. צריך גם לחשוב קדימה ואולי הארכת חוזה עבורו זה לא מהלך חכם.
אני תמיד בעד דקות לדיינג, הקבוצה הרי לא הולכת לשום מקום ממילא, למה לא לתת דקות לצעירים? מעדיף את זה על קנריץ' או מוסקאלה למשל. במשחק האחרון שלו הוא נראה אחלה. מי שצריך לשחק בג'י ליג זה טרה מאן שנראה לא מאופס, כולם בשיפור באחוזים ל3 העונה והוא בדעיכה רצינית.
מאמין שכן, תהיו חייבים לוותר על חלק מהסגל עם כזאת של בחירות בקנה.
אם מאן ימשיך ככה באמת ישלחו אותו, אם כי אני לא בטוח שהשתוללות בג'י ליג תעזור למתן את הסוליסטיות. עדיף להפחית קצת בדקות עד שכושר הקליעה יתיישר

Rapgamer

Well-known member
אורלנדו- קליפרס: הפסד של הקליפרס עם קוואי ופול ג'ורג', שניהם תחת מגבלת דקות לא שיחקו את רוב ההארכה. הקליפרס כנראה הקבוצה עם הפער הכי גדול בין מה שהיא הייתה יכולה להיות בתסריט האופטימי לבין מה שהיא בפועל. היכולת של קוואי מאז שחזר מהפציעה היא מקור אחד לדאגה. מקור נוסף הוא חוסר מוחלט של תנועה של הכדור ושל השחקנים בדקות של הצמד. מה אני אגיד לכם, זה לא מריח טוב. אם כי יש להם עוד הרבה זמן לשפר.

ניקס- אטלנטה: אמרנו שההפסד של ההוקס לאוקלהומה הוא bad loss, מה נגיד על תבוסה שכזאת מול הניקס. דז'ונטה נפצע, טריי יאנג בדקות שלו מינוס 29. לא ראיתי את המשחק אבל משהו רע עובר על הקבוצה הזאת.

טורונטו- לייקרס: דרווין האם ויתר מראש על המשחק. לברון נח בבק טו בק (AD חולה) כך שהכל מוכן למשחק הבא שלהם מול פילדלפיה, יהיה מעניין. ווסטברוק אגב עלה מהספסל גם בהיעדר שני הכוכבים, שיחק לא טוב.

שיקאגו- וושינגטון: הבולס נחלצו בשן ועין מהפסד ביתי מול יריבה יחסית חלשה. היה רבע רביעי כיף לצפייה, היתרון עבר מצד לצד. לאבין קלע 3 שלשות רצופות שהעלו את שיקאגו ליתרון, לדני היו כמה כניסות יפות לסל עם הצלחה חלקית. וושינגטון יותר מהנה לצפייה ללא ביל אבל גם פחות מסוכנת בהתקפה מן הסתם, הם מחלטרים בין הזינגר לקוזמה לשחקני פרימטר שלא באמת מהווים אופציה מספיק טובה (מונטה, קיספרט, דני). בכל מקרה הבעיה שלהם הייתה דוקא בהגנה, דני עם שמירה יפה און דה בול הוביל לכמה החטאות אבל הזינגר לא עושה בוקס אאוט וזה עלה להם במשחק.
הניצחון הזה הציל את הכסא של דונובן לבינתיים. הביג ת'רי של שיקאגו קלעו בין 25-27 כל אחד, קיבלו תרומה דלה מהספסל.
וושינגטון עושה חיקוי יפה של העונה שעברה, פתחו טוב ועכשיו בצניחה חופשית עם ניצחון אחד מתוך ה8 האחרונים שהגיע מול... המינסוטה טימברוולבס.

מילווקי- סקראמנטו: משחק זורם במשך 3 רבעים וקווץ' הגנתי ברבע האחרון הביאו לניצחון של הבאקס. הולידיי ניצח את פוקס במצ'אפ הישיר, משחק קליעה טוב של יאניס ששם 2 שלשות ו9/10 מהעונשין.

מינסוטה- אינדיאנה: משחק שהוא רכבת הרים. הוולבס עלו ליתרון 20 בפתיחה שנמחק כולו. דאנג'לו ראסל התפוצץ ברבע האחרון והיה נראה שאנחנו בדרך לניצחון עד שאינדיאנה שתפרה שלשות כל הלילה השיבה עם שתיים רצופות של טרנר. הבן זונה הזה קולע 1.7 שלשות בממוצע למשחק, נגנדו הוא עם 11 בשני במשחקים. במצב של שוויון 115 גובר נשלח לעונשין, שם את שתיהן. הקורא נועם מוזמן לראות את הפוזשן האחרון של אינדיאנה בו הילד קיבל את גובר בחילוף-
אין מה לומר, מהלך של אולסטאר @Krit123

נערך לאחרונה ב:

Krit123

Well-known member
פיניקס - בוסטון
נגמר במחצית, לפחות שם אני עצרתי. מפגש בין מובילות הקונפרנסים למעשה הדגיש את פערי הרמות והודאות בין צמרת המזרח למערב בשלב הנוכחי של העונה.

פול חזר לאחר העדרות ממושכת, תחילה המשחק היה תחרותי, עד שירד לנוח.
גם לאחר שחזר, הסאנס מיצו את כמות המהלכים שניתן להריץ מבלי שפול יאיים על הסל ויחדש את המנוי ל-20 פוזשנים נוספים. ובלי קשר לפוינט גאד, בוסטון יביאו אותך לכדי מיצוי. הקצב שלהם מסחרר בידיעה שהם מחזיקים בכלים עדיפים, לא נופלים בכמות או באיכות. היופי בסטאגר בין הכוכבים ובין שני האסים מהספסל (ווייט וברוגדון) הוא שאין הרכבי הגנה-התקפה או שינוי בסגנון, שומרים על אחידות סגנונית כמעט אבסולוטית.

פיניקס לא הצליחה לעצור את המבול, בעיקר בגלל ערב קליעה חלש (8-32, החטיאו את 13 הראשונות) מחוץ לקשת ויכולת נרפית של אייטון, דווקא מול קו קדמי נטול הורפורד. רשם כמות זהה של סלי שדה ואיבודים (4), קבוצות טובות מסוגלות לצופף עליו לאור התלות ביד הדומיננטית, הוק שאט ביד ימין ברמת יוקיץ', יד שמאל ברמת האולסטאר ההוא ממינסוטה.

Rapgamer

Well-known member
פיניקס - בוסטון
סיכום יפה. מה נאמר על פערי הרמות- בוסטון פירקו להם את הצורה, בוקר עם פלוס/מינוס של -40. האבסורד שאני לא הכי אוהב את החמישייה שבוסטון פתחה איתה, בלי הורפורד ודריק וויט חסר להם קצת פליימייקינג והם נוטים להירו בול המוכר. המשחק באמת שטף ברגע שוויט וברוגדון עלו לשחק. התוספת של ברוגדון עדיין אנדרייטד, פשוט מהלך אדיר של בראד סטיבנס להביא אותו במחיר הזה.
אפרופו אנדרייטד, ג'ייסון טייטום קולע לייאפים קשים באחוזים יוצאי דופן (לא שבדקתי). עוד אלמנט מבריק במשחק שלו.
צריך לבדוק כמה שחקנים יש לבוסטון שמסוגלים לכדרר, לקלוע ולשמור ברמה גבוהה לעומת כל קבוצה אחרת בליגה. מי שמגיעה לחצי מהם נמצאת במצב טוב.

פיניקס לא קלעו כלום, זה בסדר, משקף גם את הנחיתות הפיזית שלהם אבל גם סתם יום קליעה חלש. אלא שגם הגנתית הם ספגו מעל 100 נקודות ב3 רבעים.
יכולת נרפית של אייטון, דווקא מול קו קדמי נטול הורפורד. רשם כמות זהה של סלי שדה ואיבודים (4), קבוצות טובות מסוגלות לצופף עליו לאור התלות ביד הדומיננטית, הוק שאט ביד ימין ברמת יוקיץ', יד שמאל ברמת האולסטאר ההוא ממינסוטה.
קודם כל אני שמח שההטרלה לא עברה לידך. כשראיתי את אייטון עושה את הספין ימינה לתוך הגוף של ההלפ דפנדר פעם אחר פעם נפל גם לי האסימון הזה.

Krit123

Well-known member
יוטה - גולדן
קומדיה של טעויות ברבע הרביעי, מופת של חרא כדורסל. יוטה הייתה האחרונה לשגות ולכן גנבה ניצחון למרות פיגור 4 עם 13 שניות על השעון. הסיפתח היה שלשה של ביזלי מהפינה, גולדן כבר נתנו את הלייאפ אך לא סגרו הרמטית את קו השלוש באמצעות חילופים אוטומטיים, אפשרו מסירה החוצה שצימקה את ההפרש לנקודה. לאחר מכ.. תראו בעצמכם

הגיים ווינר שייך לרוקי האיטלקי סימונה פונטקיו (קלעי עם סייז שהגיע הקיץ מאירופה), חתם משחק קריירה של 18 נק'. גולדן הופיעו ללא סטף ודריי, ולפני המפלה הם מחקו פיגור בעצמם מאחורי פול וקומינגה (שיא עונתי של 24-5-4). ג'ונתן עוד הספיק לעצור את קלארקסון באחד על אחד לקראת הסוף, השניים התחילו קרב דחיפות ובסיום התקרית קלארקסון הורחק.
יותר מדי אירועים לסקר, אז רק נספר שבשורה התחתונה גולדן פספסו ניצחון חוץ שלישי בלבד העונה. הפסד שני ברציפות מחזיר אותם למאזן חצוי במקום העשירי במערב. קליי היה חרבנה עם 8-25 מהשדה, והיה שם מעין פלופ של אוליניק שקרע אותי מצחוק, פשוט התמוטט לרצפה כאילו ירו בו. לא הצלחתי למצוא סרטון כי אם תכתבו olynyk flop ביוטיוב תקבלו יותר תוצאות ממה שציפיתם. יוטה עם הישג מרשים ללא מארקנן וקונלי.

Rapgamer

Well-known member
באמת הספק מרשים של הווריורס בפוזשן כל כך קריטי לתת גם לייאפ uncontested וגם מבט נקי משלוש לקלעי הכי טוב של היריבה.
קליי לא יודע כלום חוץ מקאץ' אנד שוט. מבאס אבל זה המצב. הוא אחד הגרועים בליגה בניסיונות drive ועלייה למיד ריינג', כלומר אחד הגרועים מאלו שיש להם רישיון לכדרר ולקחת מיד ריינג'.
ומה אני רואה, ג'יימס וייזמן חזר מהג'י ליג? זה היה מהיר.

למעלה