משחקי רביעי

rapgamer4ever

New member
משחקי רביעי

אורלנדו- יוסטון: הארדן בחוץ אבל גם בהובלת כריס פול הרוקטס פייבוריטים.

פילדלפיה- סאן אנטוניו: היה יכול להיות משחק מעניין, אלא שקוואי בחוץ בגלל הבק טו בק ואמביד כנראה בחוץ.

וושינגטון- ניקס: הוויזארדס מתחילים לצבור מומנטום חיובי ויוכלו לעלות למקום הרביעי בקונפרנס.

ברוקלין- מינסוטה: אני לא זוכר את הפעם האחרונה שהיינו 10 ניצחונות מעל 50%, הקבוצה משחקת כדורסל טוב לאחרונה. הנטס משחקים מאוד מהר ויש לנו חולשה מול קבוצות כאלה, מצד שני הם גם משחקים הכי סמול בול וצמד הגבוהים שלנו אמור לחסל אותם בצבע.
מקווה לנצח כאן, 4 המשחקים הבאים יהיו מול קבוצות טובות.

מיאמי- דטרויט: קרב מיקומי פלייאוף במזרח.

בוסטון- קליבלנד: המשחק המרכזי. אייזיאה נראה טוב במשחק החזרה אבל הוא יחמיץ את המפגש הזה. לברון יפגוש את קיירי ויתקל בקבוצת הגנה מעולה, השאלה מה יתנו החבר'ה מסביבו.

שיקאגו- טורונטו: הבולס הפסידו 2 משחקים צמודים לאחרונה, ינסו לתקן כאן מול יריבה איכותית.

מילווקי- אינדיאנה: קרב ישיר על הפלייאוף. כל עוד אולדיפו בחוץ קשה לראות את הפייסרס מנצחים. מצד שני קבוצות נוטות להגיב אחרי תבוסה.

דאלאס- גולדן: המאבריקס ניצחו 4 רצוף אבל סביר יותר שיחטפו בלואאוט מאשר שיאריכו את רצף הניצחונות.

דנבר- פיניקס: דווין בוקר טוב מאז שחזר מהפציעה אבל להתמודד בבק טו בק בגובה של דנבר יהיה קשה.

יוטה- ניו אורלינס: הפליקנס לא מצליחים להתרומם מעבר ל-50% ועכשיו כשהקליפרס מתקרבים אליהם בצעדי ענק ויוטה ברקע זה ללא ספק משחק של 6 נקודות, עבור שתי הקבוצות.

לייקרס- אוקלהומה: משחק שמשודר ב-ESPN כבר משפר את הסיכוי של הת'אנדרס להופיע

הייתי מהמר על 2004 מבחינת 10 נצחונות מעל 50% למינסוטה

הימורים נוספים:

יוסטון
ס"א
וושינגטון
מינסוטה
מיאמי
קליבלנד
טורונטו
מילווקי
גולדן
דנבר
יוטה
אוקלהומה

rapgamer4ever

New member
בוסטון מנצחת בצורה משכנעת

מהפתיחה זה היה נראה כמו לברון אחד מול קבוצה שלמה: הסלטיקס הניעו כדור והגיעו למבטים טובים, לברון ענה בכניסות חזקות לסל וסיים בצבע.
מרכוס סמארט התחמם וקלע כמה זריקות כדי להעלות את בוסטון ליתרון.
קווין לאב לא פגע בכלום במחצית הראשונה, הוא הצליח להגיע לכמה מבטים טובים אבל החטיא שוב ושוב. הגנתית הוא היה טוב אבל כשהאופציה השנייה בהתקפה קולע 2 נקודות במשחק זה מסמן את המצוקה ההתקפית של קליבלנד מול קבוצות הגנה טובות.
קייל קורבר הפציץ כמה שלשות ברבע השני והוריד את ההפרש לחד ספרתי אלא שככל שהמשחק התקדם הפערים היו בולטים: לבוסטון יש רוטציה רחבה של שחקנים competent שמשחקים כדורסל נכון, יוצאים מהר קדימה ומגיעים למבטים טובים (שאת רובם החטיאו אגב). יוצא דופן לרעה היה מרכוס מוריס במשחק מאוד חלש ויצא גם מה-flow ההתקפי בכמה מקרים.
בקליבלנד לעומת זאת ככל שהמשחק התקדם לברון התפשר על יותר ג'אמפרים וככה נראתה ההתקפה, עם 41 נקודות בלבד במחצית השנייה. קליבלנד חייבת את אייזיאה תומאס, במתכונת הנוכחית אין לה מספיק כוח אש מול קבוצות ההגנה הטובות. רוב השחקנים בקבוצה חד מימדיים בהתקפה או פשוט חלשים בצד הזה של המגרש, לעומת סוללת השחקנים בבוסטון שהכניסו רוח למפרשים.
&nbsp
אם יהיה לי זמן אפרט יותר בהמשך. רק אציין שה-14 הפרש לא משקף, זה הרגיש כמו בלואאוט.

מה לגבי ההגנה של הקאבס?

ראיתי את רוב המשחק בהילוך מהיר. הרושם העיקרי שלי היה שלקאבס אין כמעט כלום בהתקפה, ושההגנה שלה נראית כמו טיילת. היו מהלכים שנראה היה שהם לא מסוגלים לקחת ריבאונד.
&nbsp
אם זה המצב, אני לא רואה מה יש להם למכור מול גולדן, אם יגיעו לשם.

rapgamer4ever

New member
לא טובה

בוסטון החטיאו לא מעט זריקות פנויות.
לקליבלנד יש בעיה אינהרנטית בהגנה- אין לה שחקני הגנה טובים. קראודר תמיד היה אוברייטד בצד הזה של המגרש, העונה לטעמי הוא חלש מתמיד. לברון נושא בנטל התקפי שלא מאפשר לו לתרום גם בהגנה באופן עקבי.
בתכלס לקליבלנד יש שחקן הגנה טוב אחד העונה וזה טריסטן תומפסון. אולי כשאייזיאה יחזור לברון יוכל לתת יותר בהגנה אבל סך הכל הקאבס מוגבלים בצד הזה של המגרש.

אני מסכים איתך שקליבלנד לא נראית כרגע כמו קבוצה שיכולה לאיים על הווריורס. אולי כשאייזיאה ישתלב בהרכב נראה שינויים שייצבו גם את ההגנה (למשל טריסטן חוזר לחמישייה).

לא טובה. כצפוי קלדרון לא מסוגל לשמור קיירי.

הפיתרון של הקאבס היה לשים את ג'ף גרין עליו. דווקא עשה עבודה סבירה אבל בערב שלאב לא פוגע בכלום, וויד אוף, קראודר אוברייטד כהרגלו ולברון קולע רק בצבע אין לקליבלנד מספיק התקפה כדי לעמוד בקצב. בערבים טובים יותר הם מסוגלים לנצח את בוסטון גם בלי הגנה טובה.

rapgamer4ever

New member
מינסוטה מפסידה לברוקלין בנקודה

משחק גרוע מאוד שלנו, העובדה שיכולנו לגנוב את זה מעידה גם על החולשה של ברוקלין.
הוולבס עם שלשה אחת!!! בכל המשחק. בערב שבו טאונס לא פוגע משלוש ההתקפה נראית גרוע.
טאונס עצמו היה חלש בהגנה ולא קיבל נגיעות במחצית השנייה. כנ"ל בייליצה שנמצא על המגרש 13 דקות ונגע בכדור אולי פעמיים. הוא זרק לסל 0 פעמים, בואו נאמר שהוא על המגרש לא בזכות ההגנה שלו.
&nbsp
ספנסר דינווידי היה מעולה והוביל את ברוקלין לניצחון. שתי הקליעות האחרונות שלו היו קשות אבל ברוב המשחק הוא חגג עלינו בפיק אנד פופ עם קווינסי אייסי. מביך לומר את זה אבל פשוט לא היה לנו פיתרון... משחק חלש מאוד.

מילוואקי - אינדיאנה: גריק פריק

פרולוג: סטטיק ובן-אל [אימא, גם אני רוצה שתיקחי אותי לפשטיגל!!!!!!1!!] שיחררו שיר חדש, הפעם בסגנון הודי-קוצ'יני-רגאיי-משהוכזה. בכל שיר הם פותחים בהצגת הנפשות הפועלות, כמקובל בעולם ההיפ-הופ [אף שהם לא בדיוק "יושבים" על המשבצת של הז'אנר הזה] והכל בהתאם למקצב והכיוון המוסיקלי של השיר. למשל, הפעם זה: "ג'ורדי מארלי, בן אל ראסתבורי, סטט מן, נאמסטה פאנטסטה". בעבר זה היה "ג'ורדי ג'ורדליש, בן אל תבורוש וסטטבוי, אוי יו יוי", וכ'ו. וכן, אני מאוכזב מעצמי. אתם מבינים את הקטע, העניין מוכר לכם. הם נגעו, או מנסים לנגוע, במוסיקת הפופ בצורות שונות שלה: בין סלסולים מזרח'יים [יצא לי ח' לועית! אוי כמה שסבא שלי היה גאה אם היה חי -- חבל שמת צעיר, אם כי היה מבוטח בביטוח חיים ולפחות ראינו מזה כמה לירות במותו] לרגאטון, לסמבה, לפופ-פסטיגל, לפופ-לבני-5, ל...בקיצור, אני רוצה להמר ואולי אפילו להציע, שהשיר הבא יהיה בסגנון שאנסון רוסי, והוא יפתח בצורה הבאה: "קגדילה בנאלסקי, חרשו סטטוב, דוואי ג'ורדיביץ'", שזה בערך שלוש המילים היחידות שאני יודע. כן . . . גם אני מובך מעצמי . . . אתה בן 109, אליקו, אתה בן 109, מה לא ברור בזה, מה אתה עושה . . . אראה לעצמי את הדרך החוצה, עמכם הסליחה. אגב, אני מוותר מראש על הזכויות על המילים, אם כי אני מנסה לחשוב על היתרון המובנה, כלומר, אם אישתי תשמע שכתבתי לסטטיק ובן-אל, אולי תתגאה מספיק כדי לאפשר לי לחזור מהגלות שבספת הסלון [שהיא, אגב, מאוד נוחה, בלי קשר]. ולרון נשר -- *אימוג'י נשר, או זה, שזה הכי קרוב שמצאתי
וברקע אני מכחיש שהוספתי גם סאונד -- מותיקי חברי הפורום ומי שיש לו את דייויד בלאט באנשי קשר בטלפון, אגיד שאתה די אחלה בשבילי, אז נסה לא לשנוא אותי יותר מדי באומרי דברים אלו ובהיותי "משתף-פעולה" עם האויב. 'קצת' אפשר לשנוא, וכשמדובר בי אפילו מומלץ, אבל כל מה שיותר מזה ואני אקח את זה אישית;

מפגש ראשון העונה מתוך ארבעה. אינדיאנה משחק רביעי ברציפות ללא ויקטור אולדיפו;

רבע א': שוב פתיחה לא טובה, שוב הגנה רכה בצבע
קריס מידלטון פותח עם 7 נק' [3 מ-3] מ-9 הראשונות של מילוואקי. הבאקס בריצת 2-9. עד אמצע הרבע יתרון דו-ספרתי ראשון - 11. הריצה נעצרת ב-6-20 באקס.

בדקות האחרונות של הרבע ריצת 3-10 של אינדיאנה מורידה את זה לחד-ספרתי ומשאירה את הקבוצה במשחק אחרי רבע לא טוב בהגנה. 26-34 למילוואקי בסיום הרבע הראשון. אינדיאנה יוצאת בזול, כי זה היה רבע של 40. 11 נק' של יאניס [5 מ-7], 9 של מידלטון. יאניס אם כן ברבע טוב, יצא וחזר במהלך הרבע. הבאקס פתחו עם 11 מ-14 הזריקות הראשונות מהשדה, שיחקו חכם מהדקות הראשונות וידעו לנצל את החולשה שלנו בצבע בהיעדר ביג-מן עם נוכחות, עם האליהופים ונקודות קלות שנתנו יתרון מהיר.

רבע ב': רבע טוב של אינדיאנה, אבל לא משיגים עצירות
ריצת 4-12 בדקות הראשונות של הרבע נותנת יתרון שיא - 14. בדקות האלה אינדיאנה לא נתנה למילוואקי לברוח בזכות דקות טובות של סאבוניס, שעשה עבודה מתחת לסל. מאמצע הרבע ריצת 7-16 של אינדיאנה הורידה ל-5 בלבד.

52-62 למילוואקי. מחצית ראשונה לא רעה בכלל של אינדיאנה בצד ההתקפה. הגנתית התקשנו מול האתלטיות של החמישייה הראשונה של מילוואקי, אבל קרדיט גדול לשחקנים שלא קרסו, והתקפית קלעו באחוזים טובים [55% במחצית]. ברבע השני הנעת הכדור השתפרה והכדורסל היה יותר טוב. בהגנה המשכנו לא למצוא פתרונות לתנועה הטובה של יאניס, וכשהזריקות נופלות לו - בעיה רצינית. סאבוניס עם 12 נק' ברבע השני, שיחק כל הרבע. אינדיאנה מחצה את מילוואקי בצבע, הרבה בזכות סאבוניס, עם 24 נק' מתוך ה-26 של הקבוצה ברבע אשר הושגו בצבע [12 מ-17 בצבע מול 1 מ-6 מחוץ ל"בקבוק"]. יאניס עם 10, מידלטון עם 7. מילוואקי כקבוצה קלעה 62% מהשדה ונראית טוב עד עכשיו. משחק פתוח למרות הכל.

רבע ג': היווני גדול עלינו
מאוד קשה לשחק נגד מילוואקי, קבוצה עם הרבה כלים. בפתיחת הרבע אנחנו שומרים את עצמנו במשחק, ובמשחק חוץ נגד יריבה שמעל לרמתנו אי-אפשר לבקש יותר, בתקווה שהריצה הטובה עוד תגיע. אמצע הרבע, יאניס עושה את זה 15 הפרש. בדקה האחרונה זה הגיע גם ל-19. יהיה קשה לחזור מזה.

76-93 למילוואקי בסיום שלושה רבעים. יאניס עם עוד רבע של דאבל פיגרס, עם 10 ברבע.

רבע ד': גארבג' טיים
תוך שתי הדקות הראשונות ההפרש ב-22. נראה מתי מקמילן יפתח את הרוטציה. אני רואה את אלכס פויתרס על המגרש וג'ו יאנג, אבל יאנג שיחק גם במחצית הראשונה. עדיין אי סימן מטיג'יי.

3:50 לסיום, טי ג'יי ליף נכנס בפיגור 23.
פוזישן התקפה - ליף מקבל מקורי ג'וזף במתפרצת, מחטיא את הסל הקל, אבל ג'וזף מתקן אותו. היה צריך לסיים.

פוזישן התקפה - ליף בצבע, מחטיא את ההוק שאט בבייסליין.

101-122 למילוואקי בסיום. מילוואקי עם שיא עונתי באסיסטים - 33. אינדיאנה פשוט לא הצליחה לעשות את ההתאמות המתבקשות בהגנה, אבל באמת קודוס לבאקס שבערב כזה, גם אם הינו עושים סימולציה של עוד תשעה משחקים נוספים, לא היינו מנצחים אחד. לא יודע למה המאזן שלהם כפי שהוא - לא מהטובים בליגה - אבל זו קבוצה טובה, מסודרת, עם המון כלים ובלי אגו. הנעת הכדור שלהם היתה טובה גם עם הסקנד יוניט, מה שפשוט מעיד שהם גדולים עלינו בכמה מידות, לפחות במתכונת הנוכחית ללא אולדיפו.

מצטיין המשחק: יאניס אנטטקומבו. 31 נק' [18-12 מהשדה, 1-0 משלוש, 8-7 מהקו], 10 ריב' [3 בהתקפה] ו-5 אס' [2 איבודי כדור] ב-29 דקות משחק. לא שיחק את הרבע הרביעי, וקלע לפחות 10 נק' בכל אחד מהרבעים ששיחק. הקלות "הבלתי נסבלת" שהוא מייצר נקודות עם התנועה המהירה שלו זו חוויה. יש מה להתקנא באוהדי הבאקס שמקבלים את זה ערב-ערב, אל תגידו שלא;

קריס מידלטון לא פחות הצטיין עם 27 נק' ב-14 זריקות מהשדה. היה שותף של יאניס לפשע; אריק בלדסו עם ערב שקט של 7 נק' ו-5 אס' [1 איבוד כדור], אבל 3 מ-4 מהשדה. פשוט לא כפה את עצמו בערב שהשניים לידו פגעו, וזה יפה לראות, כי שחקן במעמדו לא תמיד מוכן לוותר; מילה טובה על תון מייקר [12 נק'] וברוגדון [17 נק', כולל 7 מ-7 מהקו] שאמנם עשו את רוב הנזק ברבע הרביעי, אבל עבדו יפה כמובילי הסקנד יוניט. איתם גם מתיו דלבדובה [מיודענו!] עם 8 נק' ו-9 אס' [1 איבודי כדור] ב-17 דקות מהספסל;

באינדיאנה, דרן קוליסון עם 17 נק' ב-26 דקות משחק, אבל רק 2 אס' [3 איבודי כדור]. הוא רכז שקולע טוב מחצי-מרחק ויש לו צעד ראשון מהיר בחדירה, אבל לא עושה את האחרים טובים יותר כמו שאולדיפו - שהוא לא רכז בהגדרה - עושה, וזו בעיה; לנס סטיבנסון עם 15 נק' ב-35 דקות; מיילס טרנר שוב בחד-ספרתי גם בנק' וגם בריב' - 9 נק' ו-6 ריב' [3 בהתקפה]; בוגדנוביץ' עם 13 נק', אבל בלי שלשה; המצטיין באינדיאנה היה ללא ספק סאבוניס עם ערב קריירה של 24 נק' [13-10 מהשדה, 5-4 מהקו];

ליין ליף: 0 נק' [2-0 מהשדה] ב-4 דקות משחק [פלוס 2].

** Chris Smoove מתקצר.

המשחק הבא -- אנו ברצף ההפסדים הארוך שלנו העונה - 5, פוגשים את שיקאגו [ש'] במשחק הראשון מבין ארבעה בבית, אם כי בהחלט לא רצף קל אשר יזמן מפגשים גם מול מילוואקי, מיאמי וקליבלנד. אם נצלח את זה ב-2-2, אפשר להגיד תודה.

שנה אזרחית טובה לכולם!
סוף שבוע טוב וזהירות בכבישים!
להתראות בשמחות כדורסל NBA ואחרות!

rapgamer4ever

New member
גם אני חושב שמילווקי חזקה יותר מהמאזן שלה

היעילות ההגנתית שלהם מדורגת 22 למרות שהם מפוצצים בסייז ואתלטיות בכל עמדה.
&nbsp
נקודת התורפה העיקרית שלהם היא שמירה על קשת השלוש. מילווקי משחקת הגנה אגרסיבית, כנראה אגרסיבית מדי, שמצד אחד כופה הרבה איבודים אבל במידה והשחקן שעם הכדור מצליח לשחרר את המסירה זה מתבטא בשלשה פנויה, הרבה פעמים מהפינות. הבאקס סופגים שלשות ב-39%, מקום אחרון בליגה.
&nbsp
נקודה חלשה נוספת אצלם היא ריבאונד, אבל זה יכול להיות מובן בהתחשב בכך שהם משחקים עם שרוכים בדמות סנטרים- הנסון, מייקר ולפרקים יאניס.
&nbsp
כשיגיע הפלייאוף אני מעריך שהבאקס יעשו יותר חילופים אוטומטיים בהגנה ואז היתרון האתלטי שלהם יתבטא יותר והיריבות לא ישיגו את אותם מבטים פנויים משלוש.

Anfield

New member
הופענו ובגדול

אחלה משחק. גמרנו אותו מוקדם היה ממש גארבג' טיים.
ההתקפה תפקדה, ההגנה תפקדה. אחרי 2 נפילות מביכות חזרנו לרמה גבוהה.
טרנס פרגוסון הרוקי קלע 20 נקודות או משהו בסדר גודל הזה, רובן אחרי שהמשחק היה גמור אבל עדיין יפה לראות את היכולות שלו. תמיד תפסתי ממנו, יש לו ידיים ארוכות והוא פקטור בהגנה יחסית לרוקי. הוא מאוד אתלטי. אני חושב שיכול לצאת ממנו שחקן נחמד.
רוברסון עדיין היה חסר, עכשיו יוצאים לקליפרס בבק טו בק, מקווה שנזכה לעוד הופעה טובה.

למעלה