משחקי רביעי בלילה

ואין שלשה אחת שהיא שלשה...מדהים

כל השלשות של קארי הם מטר מהקשת כי הם אף שומר לא יתן לו את זה, אין לו שלשה אחת שלכל שחקן אחר בליגה נחשב שלשה רגילה, או זריקה נוחה.
&nbsp
כל השלשות שלו הם שלשות שרק סטפן קארי ואולי עוד כמה יחידי סגולה מסוגלים לקלוע, אבל רק סטפן קארי יכול לקלוע אותן בכזו יעילות מפתיעה.

איליה13

New member
לפעמים זה מרגיש ...;.

שהזריקות האלה של מטר וחצי מהשלוש, זה הכי רחוק שהוא מגיע, בגלל זה הוא פשוט משליך אותם בכיוון וזה נכנס, בחמש הדקות האחרונות נגד הקליפרס פשוט לא הפסקתי לתפוס את הראש
ואני לא יודע איך לא פתחנו פה דיון על ההגנה של גולדן ברבע האחרון

איך אומרים באמריקה

never underestimate a champion - אמנם לא נראה לי שהכוונה למשחק בשבוע הראשון של העונה, אבל בכל זאת.

מעניין בכמה יקנסו את לברון

קורע את החולצה, איזה שכונה אלוהים.
לא ראיתי שלקארי זה הפריע להשחיל 50+

Nirwood

New member
קטע פסיכולוגי...

בכל אופן כנראה שלא יעשו לו כלום, לברון הוא המקדם מכירות מספר 1 של הליגה.

מעניין איך הוא הגיע למצב שהשרוול מפריע לו, הוא לא התאמן עם כל המדים לפני תחילת העונה?

בטוח יעשו...

יקנסו אותו בכמה אלפים - כסף קטן בשבילו. אחרת כל הליגה תקרע חולצות ותבעט בספסלים...

יקבל קנס משמעותי לדעתי

למען יראו וייראו, חוץ מזה מקדם מכירות מס' 1 הוא קארי כרגע

מקדמי מכירות בדרך כלל נענשים יותר...

ככה זה - מרוויחים יותר, נהנים יותר, נענשים יותר. אם זה היה שחקן סוף ספסל בנמושה, הוא היה מקבל 1000 דולר קנס, ואף אחד לא היה מדבר על זה. אבל כשלברון עושה את זה, כולם רואים, כולם מדברים על זה, ובסוף הוא יחטוף קנס גדול יותר.
&nbsp
מצד שני זו אותה ליגה שקונסת מאמנים שמדברים על שופטים ואז במשחק שלאחר מכן השופטים נותנים לאותם מאמנים בונוס...

Ori L88

New member
כל הכבוד לו על זה

כדורסל משחקים עם גופיה מאז ומעולם , זה גם מכוער וגם הרבה מאוד שחקנים אמרו שלא נוח לשחק עם התלבושות האלה. זה שהוא היחיד שהיה לו אשכים לעשות משהו , זה משהו אחר.
ולא נראה לי שיפריע לו קנס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבדיחות על חשבונו של לברון לא איחרו להגיע...

אבל ברצינות, אי אפשר להשוות את מבנה הגוף של קארי לזה של לברון.
החולצה הזאת נראתה על הגוף שלו כמו אריזת וואקום.
אני בהחלט מסוגל להבין אותו כשהוא אמר שזה מפריע לו.
&nbsp

חזק הזה עם בירד

גם עם ג'ינס וכפכפי אצבע בירד היה מנצח
מעולם לא חיפש תירוצים

אני חייב להגיד שאני מאוד נהנה מהסאנס

כאחד שאוהד אותם, רוב השנים האחרונות, היו משחקים קשים לצפייה, הרבה פעמים נפלתי מעייפות ל"עוד מעט שינה". וזה לא רק המשחק האחרון מול סקרמנטו, אבל זה נראה טוב לתחילת העונה

למעלה