משחקי רביעי בלילה 28.4

Oxycodone

New member
יאללה כל הקבוצות שאני אוהב בצרות...

איך דנוור הולכים להביא ניצחון אצל המורמונים ביוטה? זה שקארל בבית חולים ממש משפיע עליהם? למה בילאפס לא מנהל אותם או משהו.....אני ממש מקווה שהם יצליחו להתאושש לפחות למשחק 7 לדעתך יש סיכוי? תשמע...ביכולת הזו יוטה בגמר המערב לא יפתיע הא? אני לא מבין איך ההוקס מפסידים לבאקס...איפה כל האנרגיה שלהם. אני ממש מקווה שדאלאס, דנוור וההוקס יצליחו להשתקם!! לפחות אחת מהן או שתיים.. מה בדיוק הבאקס יעשו בחצי? 4 אפס?

כרמלו ובילאפס הם דווקא שמות מאוד מוכרים

גם דרון אם כי הוא לא מקבל את ההתייחסות הראויה לו.

ThEgReEnKiNg

New member
כצפוי דנבר ניצחו את החמישי

עכשיו מלחמת עולמות במשחק מספר 6 , לדעתי מי שמנצחת עולה (יוטה כי היא פשוט תנצח את הסדרה , ודנבר כי אני משוכנע שהיא תקח את משחק 7 בבית אם וכאשר יהיה אחד כזה.). החדשות הרעות ננה פצוע ואולי סיים את הפליאוף. ג'ואן פטרו FTW!

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך

אגב, המערב פתוח מאין כמוהו. אף אחת לא נראית חזקה באמת וביכולת הנוכחית כל אלופה מהמערב תהיה מהכי חלשות במילניום. רק ללייקרס יש את הכלים להשתפר משמעותית ולהוות תחרות ראויה לאלופת המזרח, בעיני.

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo45.gif

בוסטון אורלנדו וקליבלנד , נראות שנות אור יותר טוב ממה שהמערב מציע כרגע. אבל זה לא אומר כלום , סה"כ הסיבוב הראשון. לא צריך להזכיר איך בוסטון נראות ב2008 ,עם הסדרה הנוראית שלהם נגד אטלנטה שהם פשוט לא תפקדו במשחקי החוץ. למשל לקבוצה כמו דנבר אם היא איכשהו עוברת את הג'אז , זה יכולת לתת לה בוסט מוראלי ואנרגיה מטורפת , דבר שהקבוצה הזאת חיה עליה. לפעמים עדיף סדרה עם אופי של7 משחקים מסוייפ קליל.

bostonForever

New member
איזו מכה...

שתי הקבוצות איבדו את הסנטר הפותח שלהן ואני לא רואה אותן אפילו מדגדגות את הלייקרס. מזל של אלופים??

rapgamer4ever

New member
האלופים עדיין לא בסיבוב השני

הלייקרס יהיו פייבוריטים מול כל יריבה במידה ויגיעו לסיבוב השני, אבל זה כמובן לא מבטיח כלום. דנבר ויוטה לא מרשימות אותי גם בהרכב מלא, הראשונה גרועה בהגנה והשנייה אימפוטנטית מול הלייקרס. בכל אופן אם הלייקרס יהיו לא טובים הם גם ככה לא יצאו מהמערב. מקסימום ימשכו את הסיפור סיבוב נוסף כמו שאתה אומר.

bostonForever

New member
הם סתם משתעשעים

לדעתי המשחק הרביעי היה כולו מאבקי כוחות פנימיים של קובי והחברים. משחק חמישי הם החליטו להעביר הילוך וניצחו בקלות, לדעתי גם ינצחו את השישי. עם ננה בריא (ואם איכשהו דנבר ממשיכה) יכלה להיות סידרה מעולה. יוטה כבר הוכיחו שאין להם מה לחפש מול הלייקרס ובטח שהם בלי אוקור.

ThEgReEnKiNg

New member
דנבר לא גרועה הגנתית.

הם יודעים לשחק הגנה טוב מאוד , פשוט דנטלי לא יודע איך לכוון אותם. יש שם שחקנים שהגנה לא באה להם בקלות , הם צריכים הדרכה ותוכנית משחק. דבר שאין עם דנטלי אבל יש עם קארל , שכנראה יחזור בסיבוב השני אם דנבר בדרך נס יעברו.

rapgamer4ever

New member
אל תדאג, אני עדיין זוכר את שנה שעברה

הם היו פנטסטיים בהגנה וכפו המון איבודים של היריבה. אבל בינתיים הם גרועים, בשורה התחתונה. אני מקווה שדנבר יעברו, אני גם לא חושב שזה מצריך נס. עם כמה שזה נשמע בכייני, אני חושב שזה תלוי הרבה בשופטים, שהרבה פעמים בסולט לייק סיטי נוטים לכיוון המארחת בצורה מרובה קצת יותר מביתית לגיטימית. משחקי אלימינשיין שונים מהאחרים, ואני חושב שהלילה הסיכוי של דנבר לנצח הוא לא רע בכלל. אם אתה נותן לי יחס של 1 ל-3 אני מהמר עליהם.

ThEgReEnKiNg

New member
אני גם מאמין בהם.

אני חושבן שצריך להתרכז בלעצור את הצוות המסייע , שבוזר ודרון יתנו את שלהם. אבל שמילסאפ למשל לא יתפרע. וצריך לקבל עוד משחק טוב מטיי לוסון וג'יי אר סמית' , אני בטוח שצ'ונסי וכרמלו יגיעו למשחק.

למעלה