משחקי ראשון

anfield1

Member
פורטלנד-אוקלהומה:
השלמנו 4-0 על פורטלנד אבל זה לא בא בקלות, ההתחלה הייתה גרועה מאוד עם פיגור 12 שיכל להיות גם גבוה יותר, בהמשך היה משחק צמוד אבל במאני טיים היינו טובים יותר.
יחד עם זאת אני אומר לקבוצה הזאת יש עוד המון מקום להשתפר, לא מת על האקסקיושן בפוזשנים החשובים, זה מסתיים תמיד באיזה שלשה הזויה או זריקה על שמירה.
להערכתי צריכים לעבוד הרבה יותר על פוזשנים בהם נצמדים בדאבל על SGA. זה קורה המון והביצוע לא תמיד מספיק טוב.
יעזור כמובן גם אם צ'אט יהיה ספק נקודות סביר ויצטרף לSGA-ג'יילן וויליאמס-גידי שכן די יציבים בנושא הזה. תצרפו את ג'ו ומעבר לזה אין לנו אנשים שיודעים להביא נקודות בצורה סולידית.
בסוף זה היה ניצחון טוב והמצב בטבלה כרגע לא רע בכלל.
מקום 10 והכל צמוד בטירוף, נשארו רק 7 משחקים.
בשלישי בלילה יש בק טו בק מול שארלוט ודטרויט בבית, זה חייב להסתיים ב2-0.

Rapgamer

Well-known member
עוד מחזור משחקים דרמטי

דאלאס
בצרות. הפסידו בפעם השנייה לשארלוט, יותר נכון להרכב המחליפים של שארלוט. בכך הם בפיגור של משחק אחד מהמקום העשירי, ועם לו"ז לא פשוט בהמשך. עוד קצת מוקדם בשבילי להסתכל על טייברייקס, אני רק יודע שהם מפסידים למינסוטה בישיר.

שיקאגו ניצחה את הלייקרס ואת לברון שחזר לשחק. זה רק אני או שהתוספת של בוורלי חוללה שינוי בקבוצה? לדעתי הוא שחקן אנדרייטד מבחינת השפעת המנהיגות שו. לאבין שיחק מצוין והוביל את הניצחון.
אצל הלייקרס לברון ממשיך להיות הדיוויס סטופר הכי יעיל בליגה. בקרוב רימאץ' בין השתיים בשיקאגו.

טורונטו ניצחה את הוויזארדס ויחד עם הניצחון של שיקאגו אפשר לומר כמעט בודאות ששתיהן יהיו בפליי אין במזרח, וגם אטלנטה. עדיין יש משמעות לקרבות מיקום בתוך הפליי אין, אבל תחושת הurgency לא באותה הרמה.

מינסוטה באחד הניצחונות הגדולים שלה השנה, אצל גולדן. אנחנו כבר יודעים שאין קשר בין איכות היריבה של הוולבס לבין התוצאה אבל ניצחון באחד המגרשים הקשים בליגה מול קבוצה טובה, ועם המשקל של כל משחק בשלב הזה, זו בהחלט התעלות. המשחק עצמו היה מוזר, רבע אחרון עם וייב של גולדן-קליבלנד ב2016 שאף אחד לא מסוגל לשים סל. סלואו מו היה ענק, 5 חטיפות כולל זו שהובילה לשלשה בטרנזישן של KAT שהיה גם סל הניצחון. אדוארדס חזר מפציעה ולמרות שנפסיד הלילה בסקראמנטו כמעט בודאות אנחנו בעמדה טובה לסיים את העונה עם 41-42 ניצחונות. זה אמור להספיק לחצי העליון של הפליי אין, 42 אולי אולי אפילו למקום שישי.

Krit123

Well-known member
דאלאס בצרות. הפסידו בפעם השנייה לשארלוט, יותר נכון להרכב המחליפים של שארלוט. בכך הם בפיגור של משחק אחד מהמקום העשירי, ועם לו"ז לא פשוט בהמשך. עוד קצת מוקדם בשבילי להסתכל על טייברייקס, אני רק יודע שהם מפסידים למינסוטה בישיר.
ככה מפסידים עונה. אפשר לשנות תחזית? לא הייתי מודע לחזרה של אדוארדס, חשבתי ישאר בחוץ לזמן מה.
הקטע הוא שלוקה היה טוב, קלע 3-4 שלשות רצופות בשלב מסוים. הם כבר יצאו למספר ריצות, פשוט אין שם מספיק תיאום/מחויבות לחתום אותן כמו שצריך. לוקה לא מפסיק לבכות לשופטים, מעכיר את הצפייה בו.
ככל שהקריירה של קיירי מתארכת כך משתבח לו הציוות עם לברון, בבחינת המורשת של האחרון.

Krit123

Well-known member
מסכים איתך לגבי הסקורינג, הייתי מוסיף שאם צ'ט אכן יסייע אז שלושת השומרים הבכירים שלכם (דורט/ג'יי-דאב) מסוגלים לשים כדור בסל, רחוק מלהיות מובן מאליו. אפשר להוסיף שגם מהספסל קנריץ' וויליאמס ואפילו אארון וויגינס (שהוא אהבה בלב) מספקים קצת סקורינג פאנץ' בתור שומרים טובים.
וכמובן שיש את בחירות הדראפט הקרובות

יצא לך להתרשם מהרוקי של פורטלנד שיידון שארפ? אמנם יודע מניסיון שקשה להתמקד ביריבה במשחקים מכריעים, לקראת סוף העונה שעברה הפוקוס שלי היה נטו על התפקוד של דנבר.
נזרוק עליו כמה מילים בהזדמנות זו, מאז שלילארד הושבת שארפ קודם לחמישייה, ובשלושת האחרונים קולע כמעט 26 בממוצע ובאחוזים טובים. לא ידעתי שהוא בשל לדפוק מספרים בקבוצה מפסידה כבר בשלב הזה (לא שיחק כלל במכללות), אז מדובר בחדשות מצוינות עבור אוהדי פורטלנד. אני מאוד מקווה שהמסלול שלהם בקיץ יראה כך
1. קפיצה בדראפט לטופ 4
2. הארכת חוזה לגרנט
3. העברה של סיימונס בטרייד תמורת שחקן two-way או נכסים. חלאס, כבר הייתם פה, לא ילך
4. שארפ נכנס לחמישייה בתור ה-SG
5. טרייד על נורק? נחלש, מיצה את עצמו בפורטלנד ואין לו סינגריה מיוחדת עם דיים חרף יכולת המסירה. הם צריכים סנטר הגנתי באמת

בתמונת מצב כזו הם יכולים לחזור לעשות רעש, לפחות במידה. דיים כבר לא מסוגל להוות אופציה ראשונה בקבוצה אלופה אבל לפחות שיעבה את הרזומה ויספק הופעות פלייאוף נוספות.

anfield1

Member
שארפ היה פנטסטי במשחק לפנות בוקר.

אני מקווה שצ'אט יהיה קרוב למה שהובטח ושיישאר כשיר. במקרה כזה יש לנו אחלה רביעייה לבנות עליה.
קנריץ' וויליאמס אחלה שחקן, טוב לרוטציה. גם ג'ו.
מעבר לזה נשאלות שאלות. דיינג לא נראה מוכן כרגע, האם יעשה את הקפיצה בעונה הבאה?
וויגינס לא רע, אבל הוא מספיק טוב?
מאן, JRE לא מספיק טובים. פוקושבסקי ו-ווטרס לא מספיק טובים.
ג'יילין וויליאמס מסתמן כאחלה סנטר גיבוי.
דורט אחלה אבל חייב להיגמל מהשלשות האלה מוקדם על השעון, זה מזעזע ובמשחקים האחרונים הכל בחוץ.

בקיצור, 8 שחקנים שאני אחלה איתם לעונה הבאה. צריך למצוא עוד 2. כנראה וויגינס+בחירת הדראפט שנביא הקיץ (מדברים על ג'ראס ווקר כfit מצוין לסגל).

נערך לאחרונה ב:
למעלה