משחקי ראשון

Rapgamer

Well-known member
מינסוטה- גולדן: לא כוחות, לא נעים. 47 נקודות של הווריורס ברבע הראשון והפרש שנע סביב 20 כל המשחק, בשלב מסוים התקרב ל30. גולדן קיבלה תרומה גם מהספסל הפעם ויכול מאוד להיות שהם בדרך לרצף ניצחונות ארוך בהנחה שיצלחו את המפגש הבא אצל דאלאס.

ברוקלין- פורטלנד: הפסד חמישי של פורטלנד מ6 האחרונים מוריד את הבלייזרס מהמקום הראשון במערב לטווח הפליי אין. מה לעשות, אני לא בטוח שהם שווים מאזן חיובי.

קליפרס- אינדיאנה: איביצה זובאץ' במשחק חייו רשם שורה סטטיסטית של 31 נקודות ו29 ריבאונדים (12 בהתקפה). טיי לו הוריד אותו לקראת הסיום ומנע ממנו להיות השחקן השלישי ב40 השנים האחרונות שרושם שורה של 30-30.מיילס טרנר לעומת זאת עזר לו מאוד להגיע לשורה הזאת, הפסיד בריבאונד לזובאץ' 29-5. מה לעשות, קשה לי להשתכנע מטרנר. הקליפרס כקבוצה עם 66 נקודות בצבע ו62 ריבאונדים במשחק. אפשר להמשיך אבל הבנתם את העיקרון.

נמשיך מחר עם עוד כמה משחקים מעניינים שחלקם התחילו וחלקם בהמשך.

Rapgamer

Well-known member
אטלנטה- מיאמי: סחתין על מיאמי, הנעת כדור יפה מאוד שלהם הובילה לריבוי נקודות קלות בצבע מול ההוקס שעדיין חסרים את קאפלה, והאימפקט שלו מורגש היטב בחסרונו. מיאמי נוטה לאיבודים בד"כ אבל הפעם רמת ביצוע טובה שלה במחצית השנייה. אדבאיו מתחיל אולי להתרגל לכך שזו הקבוצה שלו כשבאטלר בחוץ, משחק שני ברצף של 30+ נקודות.
אטלנטה קלעו באחוזים נמוכים מול האיזורית.

בוסטון- וושינגטון: בוסטון מפלצת. בלי טייטום ומול קבוצת הגנה די טובה של הוויזארדס הם דרסו עם 113 נקודות בשלושה רבעים. עם ניצחון 12 מ13 האחרונים הם נראים כמו הteam to beat כרגע.

דטרויט- קליבלנד: משחק שנכנס צמוד לרבע האחרון בו יכולת אישית של מיצ'ל הכריעה את המשחק. מובלי היה טוב ואקטיבי אבל החטיא 3 זריקות עונשין בקלאץ'.
דטרויט כבר משחקת על כדורי לוטרי, רוב השחקנים איתם פתחה בחמישייה בתחילת העונה יושבים בחוץ.

ניקס- ממפיס: רבע אחרון של שוט מייקינג אדיר של הניקס ובפרט של ברנסון השאיר להם פתח לניצחון אבל הם לא הצליחו להרחיק את הגריזליס מהלוחות ואת ג'ה מהצבע. מוראנט יסים עם טריפל דאבל של 27 נקודות. הוא לא חף מטעויות במשחק שלו אבל באמת עושה דברים מיוחדים.
קרדיט לברנסון על עונה אישית טובה מאוד, מצדיק את החוזה שקיבל.

אורלנדו- פילדלפיה: הסיקסרס בלי 3 הסקוררים המובילים שלהם קולעים 130 על אורלנדו שגם עושה רושם התחילו כבר לפזול לוונבניאמה. אין דרך אחרת להסביר חמישייה של שני סנטרים (בול, במבה) ושני PF (בנקרו, וגנר) ובלי רכז.

מילווקי- דאלאס: זה היה יום שבו השלשות נכנסו באחוזים טובים לשתי הקבוצות, מה שלא השאיר לדאלאס סיכוי במפגש שהוכרע בתוך הצבע. גרייסון אלן קלע 7/7 משלוש תוך רבע וחצי של כדורסל, הלך ביתר המשחק 0/1. יאניס ספג שריקות לא טובות לעבירות לחובתו. התפלאתי שבודנהולצר לא עשה צ'אלנג' אם כי בסוף זה לא שינה הרבה, מילווקי עשתה ריצה בדקות של יאניס בC. ניצח במצ'אפ האישי את לוקה שהיה פושר בסטנדרטים שלו. הולידיי גרם לו לעבוד.
כריסטיאן ווד שעולה מהספסל של דאלאס פתח בחמישייה את המחצית השנייה. רוטציית הביג מן של דאלאס רק הולכת ומתערבבת כשדוויט פאוול שפתח בחמישייה שיחק רק 8 דקות, ווד כאמור פתח את החצי השני, מקגי שהובטח לו לפתוח בחמישייה שיחק רק 4 דקות בהן דאלאס קיבלה בראש וon top of that מקסי קליבר כנראה האמין מבין הארבעה.
הפסד רביעי ברציפות של המאבס. משחק הבא שלהם נגד גולדן אצלם בבית, יהיה אש.

Krit123

Well-known member
בנקודות

*לא צריך להפריז עם טרנר לכאן ולכאן, עדיף לקחת את הפתיחה החזקה ומשחקי השפל בפרופורציה. לא מנסה לשווק אותו בתור סנטר טופ 10 שהוא באנקר או משהו, פשוט אומר שהוא היה משנה את ההסתכלות שלי לגבי מפגש פוטנציאלי עם הפליקנס למשל.
ואם אני בפרונט אופיס של ממפיס, אז אני מתקשר לפייסרס פעמיים ביום, שואל לשלומם, מספר להם כמה סטיבן אדאמס הוא קסם של בחור, ובמידה הטרייד היה יוצא לפועל אז הייתי יורד למחתרת לתקופה לפני שהבולשת יגיעו אלי.

*גם במפגש שלנו מול דטרויט הם נקלעו לבצורת בדקות ההכרעה, לפחות הם מסוגלים להיות תחרותיים למשך 3 רבעים בניגוד לשלב מוקדם של העונה.
הלכתי לstatmuse לבדוק האם הסקור של מובלי עולה בהעדרו של אלן, וואלה הופתעתי לגלות שהוא נשאר זהה ואפילו בזריקה פחות למשחק. לא יודע איך לאכול את הנתון. נשתדל לכתוב עליו השבוע.

*אגב, לגבי אורלנדו, לא מאמין שהמבנה הוא ניסיון לטנקינג, הוא יותר פילוסופיה. הם שואפים לשחק עם 3-4 גורדי שחקים שניחנים בגארד סקילס. במבה בחמישייה כי וונדל קרטר פצוע, אין רכז כי כולם פצועים, ולא משנה אם נכנה את ואגנר/באנקרו PF/SF או ווינגס, הם מסתכלים עליהם בתור מובילי הכדור המרכזיים לצד רכז נוסף.

Rapgamer

Well-known member
*לא צריך להפריז עם טרנר לכאן ולכאן, עדיף לקחת את הפתיחה החזקה ומשחקי השפל בפרופורציה. לא מנסה לשווק אותו בתור סנטר טופ 10 שהוא באנקר או משהו, פשוט אומר שהוא היה משנה את ההסתכלות שלי לגבי מפגש פוטנציאלי עם הפליקנס למשל.
ואם אני בפרונט אופיס של ממפיס, אז אני מתקשר לפייסרס פעמיים ביום, שואל לשלומם, מספר להם כמה סטיבן אדאמס הוא קסם של בחור, ובמידה הטרייד היה יוצא לפועל אז הייתי יורד למחתרת לתקופה לפני שהבולשת יגיעו אלי.
גם אני לא אנטי-טרנר או משהו. פשוט לחטוף משחק של 30-30 מזובאץ' זה באמת מחדל שלא אמור לקרות לאף סנטר בליגה.

חושב שטרנר בשורה עם סנטרים נוספים סביב הטופ 10-15 בליגה. אדאמס לעומתם לבל מתחת, שלא לומר לבל וחצי. אני לא משוכנע שימשיך לפתוח בחמישייה בשנים הקרובות, בממפיס או בקבוצה אחרת.

לגבי אורלנדו- אכן יש להם איזושהי פנטזיה להרכב גבוהים אתלטי שמתנפצת מול סלע המציאות בעשור האחרון. היו כבר צריכים להגיע למסקנה שגארדים זה דבר חשוב. אם אתה חושב שהם משחקים בהרכב הזה מתוך אמונה שככה הם הכי טובים אני חולק עליך.

anfield1

Member
עוד הפסד, הפעם לניו אורלינס.
הם הובילו כל המשחק ופתאום 90 שניות לסיום היה לנו יתרון נקודה בגלל שיפור משמעותי במשחק ההגנתי.
מפה לשם בסוף בפיגור 2 שיי עשה אופנסיב פאול והלך המשחק.
לא התלהבתי מהמשחק של זאיון וויליאמס בהשוואה להייפ שיש סביבו אבל בסוף הוא עשה מהלך מכריע של סל ועבירה אז מניח שיקבל מחמאות.
שיי ממשיך בירידה ביעילות, פתח את העונה באופן מסחרר, עכשיו במשחקים האחרונים הנסיונות שלו לספריישן מהמגנים לא הולכים חלק כמו קודם והוא בינתיים בכל זאת מגיע לניקוד גבוה בזכות נקודות מהעונשין. אפשר לטעון ששומרים אותו צמוד ואגרסיבי יותר ולכן השינוי.
הייתי שמח אם היה משתפר ל3, הוא מחטיא גם חופשיות וזה מגביל את המשחק שלו.
אצל יתר הסגל זה לגמרי work in progress, אין אפילו שחקן אחד שאפשר לציין כ lock לעתיד. דיינג קיבל היום יחסית הרבה דקות ונראה לא רע.

למעלה