משחקי ראשון

Rapgamer

Well-known member
וושינגטון- שארלוט: משחק טוב נוסף של דני, לקח חלק בחמישייה הסוגרת וסיים עם דאבל-דאבל וכרגיל הגנה טובה. אלה משחקים חשובים כי בנוכחות בראדלי ביל הרוטציה מתעצבת באמת ודני משחק את ה30+ דקות more often than not.
זה הניצחון השישי של הוויזארדס ב7 משחקים (הפסד יחיד לאוקלהומה בנקודה על הגיים ווינר של SGA). אולי ארחיב עליהם קצת בפוסט המקביל שפתחתי אתמול.

סקראמנטו- דטרויט: ניצחון שישי ברציפות של הקינגס, שזה גם הרצף הארוך ביותר שלהם מאז עונת הפלייאוף ב2005. האם הם רומזים לנו משהו? סקראמנטו סגרו את המשחק סביב המשולש פוקס-הורטר-סאבוניס שהשיג סקור בכל הזדמנות. שמעתי בפוד לא מזמן שאחרי שהקינגס איבדו בחינם את בודגנוביץ' לסקראמנטו עכשיו הורטר עשה באופן דומה את הדרך ההפוכה, נראה שהוא גם fit טוב יותר לצד פוקס וסאבוניס.

ברוקלין- ממפיס: אמנם הגריזליס ויתרו מראש על המשחק (בלי הטריו המוביל) אבל זה היה המשחק הכי נורמלי של ברוקלין מזה הרבה זמן. קיירי חזר והם שיחקו עם סגל מלא לראשונה העונה לדעתי. בן סימונס קלע 22 נקודות (שיא עונתי), דוראנט במשחק טיפוסי, ויש מצב שברוקלין פשוט תהיה קבוצה חיובית לפחות עד הסקנדל הבא.

קליבלנד- מיאמי: אתחיל ואומר שההיט חסרים את באטלר והירו, כלומר את שני הסקוררים המובילים. קליבלנד ניצלו זאת ושטפו את המגרש, ריצת 23-2 ברבע השני וריצה נוספת בשלישי חיסלו את מיאמי. ההיט שמרו איזורית רוב המשחק אבל היא לא הייתה אפקטיבית, זה פשוט הניע את הקאבס לשחק קבוצתי. גארלנד הוביל עם 25 נקודות, אוסמן עם 20 מהספסל, אייזיק אוקורו קלע 13 שזה אחד הגבוהים שלו השנה.מיצ'ל במשחק שקט סה"כ אבל טוב בהגנה.
מיאמי נעצרו על 87 נקודות שזה מהיותר נמוכים של איזושהי קבוצה העונה. בשנים האחרונות הם עובדים כמו גאות ושפל, אולי העונה הגיע השפל.

Rapgamer

Well-known member
גולדן- יוסטון- משחק לא קל עבור הווריורס, שהוכרע בקלאץ'. הם קלעו 24 שלשות ב51% (קליי עם 10 שלשות) ועדיין היה צמוד. הרכב המחליפים איבד יתרון דו ספרתי בתחילת הרבע השני, משם המשחק היה בחד ספרתי כל הדרך.
קליי תפר 41 ועדיין התחושה שלי לגביו שהוא קטלני רק כסט שוטר. אם הוא מוריד כדור לרצפה זה די מנטרל אותו. קרי הצטיין עם 33 נקודות ו15 אסיסטים.
ג'ורדן פול מתקשה למצוא את עצמו. אני לא יודע אם ההגנות למדו להתכונן מולו או במה מדובר, הוא עובד קשה מדי ונותן פול גז בניוטרל. המון כדרורים וניסיונות חוזרים מבלי לתת למשחק לזרום.

דאלאס- דנבר- הנאגטס בלי מורי ויוקיץ' הצליחו לגנוב את המשחק. אולי לא אגיד לגנוב כי הם הובילו ברובו אם כי נכנסו לפיגור לקראת הסיום ולא בדיוק הצליחו להגיע למבטים טובים לסל. בכל זאת רצף החטאות של דאלאס ושלשה של MPJ החזיקהו מעמד. אני לא יודע מה צריך לקרות כדי שMPJ יהיה דומיננטי יותר, רק 14 נקודות שלו במשחק בלי צמד הכוכבים. היילנד הפציץ 29 מהספסל והיה היוצר העיקרי.
בדאלאס ג'וש גרין קלע שיא קריירה של 23 נקודות. אגב היה דיבור בתחילת העונה שדאלאס מתחייבת שמקגי יפתח בחמישייה. כרגע הוא הסנטר השלישי שלהם, פאוול פותח וכריסטיאן ווד הגבוה הבכיר מהספסל.

לייקרס- ספרס- אז מסתבר שהספרס באמת גרועים וסתם הם ניצחו פעמיים את מינסוטה בשבוע היחיד ששיחקו כדורסל טוב. זהו הפסד 10 מ11 האחרונים שלהם, כולל כמה בלואאוטים של 30-40 הפרש.
סחתין על אנת'וני דיוויס. הוביל את הלייקרס לניצחון שלישי ברציפות כאשר הוא דומיננטי עם 30+ נקודות ו15+ ריבאונדים בכל אחד מהניצחונות.

Krit123

Well-known member
דאלאס - דנבר
אחד הניצחונות הגדולים מאז שהתחלתי לאהוד. אין פה הסבר הגיוני, הhome & home פשוט מתגלה כמוקש למארחת, והזחיחות עלתה במזומן.
מאלון כנראה ישן צהריים לפני המפגש, הגיב לתבוסה בהכנה מדוקדקת. הכיסוי המגוון על לוקה היווה את המפתח לניצחון, בהיותו המפתח להתקפה שלהם. עם דאנדרה ג'ורדן על המגרש (17 ריבאונדים!) יצאנו גבוה לחסימות, העזרה לרול מן לא איחרה לבוא. בהמשך מאלון פנה להפרד ומשול בין בונס לפורטר במטרה לצמצם פרצות בהגנה, עלינו עם הרכבים שמסוגלים להכיל את לוקה בחילוף באופן יחסי והם המשיכו לקרטע.

אני, שלשום: "ג'וש גרין אחלה, רק חבל שהוא קלעי חרבנה".
ג'וש גרין, אתמול: 23 נקודות, 6-7 מחוץ לקשת (שיא קריירה). מבין היחידים במאבס שמסוגלים לצאת מהשבלונה. פיני סמית' ובולוק לדוגמא, סיימו 2-9 מהשדה, כולן מרחוק. מעפן ברמות.
קיד פנה לגימיקים נוספים, כמו ברטנס (4 שלשות) ומקגי, הם כן יצאו למספר ריצות. אחת מהן לקראת סוף המחצית הפכה לרגע של מחלוקת - שלשה של לוקה על הבאזר מהכנף השמאלית החביבה עליו התבררה כאיבוד. בפעם השנייה ביומיים האחרונים review שהתבצע במהלך ההפסקה הוביל להשלמת הרבע השני ביציאה ממנה, כלומר ממש לפני פתיחת הרבע השלישי. נשמע די תמים, רק תראו למה זה הוביל
סווינג של 6 נקודות, שלשה שהתבטלה והפכה לאחת בצד השני. לקראת הסיום הם ביצעו ריצה נוספת, אך פציעה של דינווידי בכתף השאירה את הדלת פתוחה, פורטר שהיה פושר לחלוטין תפר שלשה גדולה לאחר broken play, ממש דז'ה וו לסל ההוא שקלע מול הקליפרס בבועה.
בונס הוביל את הדרך עם 29-6, קיבל יחס של אופציה ראשונה ולא נרתע. ברוס בראון היה חוד החנית בשמירה על לוקה, מאמץ עילאי. קשה להאמין שהשגנו אותו, מה ברוקלין חשבו לעצמם?

קליבלנד - מיאמי
3 רבעים הספיקו לי, היה ברור שבריחה היא עניין של זמן. אחת מהחוזקות של לאורי היא להאיץ את קצב המשחק בעורמה, אפילו מלאכותית, הבעיה היא שהגישה הזאת פחות מסתדרת עם הסגל הדליל. נהניתי מהרוקי ניקולה יוביץ', הוא מוסר יפה והאזורית עוזרת לו למזער נזקים, אבל הוא לא בשל לתת להם תפוקה באופן עקבי.
אצל קליבלנד אני תוהה האם אוסמן הוא סוג של ברומטר. למרות שהוא לא תמיד יתפוס נפח משמעותי ברוטציה, לתחושתי כשהוא טוב קשה לנצח אותם.

וויזארדס - הורנטס
דני בסטרץ' הטוב בקריירה, ספרות כפולות ב-5 מ-6 האחרונים, אחוזים יפים מכל הטווחים. תפסתי רק כמה דקות ומעקבדיה אז אין לי מה להוסיף, מעבר לכך שאפילו שארלוט הפכה לקבוצה עיקשת שלא מרפה עד הסיום. בעצם נקנח בדאנק הבא של קיי ג'ונס
הייתי אומר עליו 'כמה הוא מוכשר ככה הוא מטומטם', אבל הוא לא כזה מוכשר. מי הולך על הטבעה כזאת במשחק צמוד? בכל אופן, טוב שהתחיל לקבל דקות לשם שינוי, יש לו יכולות די נדירות לביג מן, רק חסר דבק שיחבר את הדברים. מקווה שיעשה התקדמות.

למעלה