משחקי ראשון בלילה

Rapgamer

Well-known member
לייקרס- פורטלנד
הלייקרס שמו את הכדור קצת יותר בידיים של ראס והוא אכן לקח את רוב הזריקות שלו מאיזור הסל אבל עדיין סיים באחוזים נמוכים (4/15). כושר הקליעה הנוראי הקולקטיבי של הלייקרס ממשיך, הפעם 18% מחוץ לקשת. פטריק בוורלי שקולע ב37% בקריירה שלו עם 3/14 מהטווח העונה, לוני ווקר עם 3/17. ווסטברוק ממשיך לזרוק כדי שיכנס פעם בירח מלא.
הלייקרס כבר הובילו ב8 נקודות עמוק ברבע האחרון אבל לילארד הזכיר לנו שהוא אחד משחקני הקלאץ' הטובים בליגה וביצע סדרת מהלכים גדולים כולל שלשה אדירה 12 שניות לסיום. חוסר האגו שלו התבטא בכך שאת הפוזשן האחרון דוקא שם בידיים של ג'רמי גראנט שתקף מהמיד פוסט את לברון וקלע את סל הניצחון.
בסיום 106-104 לבלייזרס, דיים הוביל עם 41 נקודות. לברון (31-8-8) ודיוויס (22-10-6 חסימות) השיגו מספרים יפים אבל לא הצליחו לבנות יתרון בדקות שלהם על המגרש ונכנעו בקלאץ' לבלייזרס. הלייקרס יורדים ל0-3, פורטלנד עולה ל3-0.

קליבלנד- וושינגטון
ראיתי את הסיום. משחק לא איכותי במיוחד, הירו בול משני הצדדים הוכרע לטובת הקאבס שעלו ליתרון 7 פחות מדקה לסיום. אלא ששני איבודים של מיצ'ל בכדורים שממש לקחו לו מהידיים הצליחו לכפות הארכה. מספר חטיפות ויציאה מהירה קדימה של הקאבס השיגו להם נקודות קלות יותר והמשחק הוכרע. הוויזארדס בלי שום רמז לפלואו התקפי.

פליקנס- יוטה
ציון, אינגרם וJV היו שלושתם בחוץ בדקות הקלאץ'- אינגרם שיחק רק 11 דקות כך שאני מניח שנפצע. הפליקנס בהובלת מקולום חזרו מפיגור באמצעות מומנטום והרבה האסל מלארי נאנס. אלא שהג'אז בדמותו של קלארקסון keep coming at you. המשחק הלך להארכה והיתרון התהפך מצד לצד. שריקה גבולית לעבירה על הרב ג'ונס שלחה את מרקנן לקו, שם את שתי הזריקות בקור רוח והעלה את יוטה ליתרון נקודה. מקולום ענה בגיים ווינר פוטנציאלי משלו רק כדי לקבל את הגיים ווינר האמיתי והגמלוני ביותר שנתקלתי בו-
הג'אז עולים למאזן 3-0 כאשר כל הניצחונות מול קבוצות טובות. דני איינג' מתבאס שקבוצת הטנקינג שניסה לבנות פוגעת לו במאמצים.

אוקלהומה- מינסוטה
אחד המשחקים הטובים בקריירה של אדוארדס החזיקו אותנו ביתרון לאורך כל המשחק והובילו את הבריחה ברבע האחרון. כשהוא מגיע במיינדסט לתקוף את הסל קשה מאוד להרחיק אותו מהצבע, עכשיו כשיש את גובר וKAT כאיומים בריב' התקפה גם החטאות שלו יכולות להיות מתורגמות לנקודות. כשהוא נכנס לרית'ם והג'אמפרים גם נפלו לו המשחק הוכרע.
בינתיים אנט-מן הופך לאופציה ההתקפית הראשונה שלנו במיוחד בנוכחות העובדה שטאונס התרחק מהסל ומקבל דאבל טים לעיתים קרובות במיד פוסט, כשגובר בדאנקר ספוט.
קשה לעקוב אחרי שחקני אוקלהומה, יש שם דלת מסתובבת של שחקנים ורוטציה סופר רחבה. בעיקר הבחנתי שהסתלבט על פוקושבסקי מוצדק, שחקן חלש מאוד.
דאנג'לו ראסל כל כך רופס, לא ברור מה הוא עושה על המגרש דקות ארוכות. מרחף בהגנה חסר תכלית כמו איזה טישיו.

anfield1

Member
אוקלהומה שיחקה בלי שיי, ג'יילין וויליאמס וגידי יצא בגלל פציעה. סגל שגם ככה מוגבל מאוד מקבל עוד 3 מכות כאלה.
פוקושבסקי היה די מזעזע בשנים 1-2 שלו. אני חושב שהוא פתח את העונה סביר ביחס לסטנדרט הנמוך שהציב קודם. אני עוד נותן לו קצת קרדיט, הוא רק בן 21.

Krit123

Well-known member
לייקרס - פורטלנד
ראס לקח ג'אמפר ביתרון נקודה כאשר נותרו 18 שניות לסיום שעון הזריקות ו28 למשחק. חזר מספר דקות לסוף ביתרון 8 ומשם הם המשיכו להפסיד. אני כבר לא יודע איזה מסר הוא מנסה להעביר פה, אבל הוא סידר להאם הצדקה מוחלטת לספסל אותו down the stretch.
לברון ואיידי עשו מה שאפשר בהתאם למגבלות הגיל/כשירות. דיוויס נעל את הצבע עם 6 חס' ועשה צחוק מנורקיץ', לברון הוריד את הראש ונכנס לסל בערך בכל הזדמנות ריאלית. הוא הוציא קיטור על הסנטר המחליף (דמיון ג'ונס) בצורה כמעט לא אופיינית על כך שהוא לא מסיים את מסירות הלוב באוויר אלא נוחת ואז מנסה לעלות בחזרה (בהצלחה חלקית), ואני לא מאשים אותו. הסגל בבירור השתפר (וזה עוד בלי שרודר על תקן המושיע התורן), אבל הקושי לקנות שלשה מרגיש כמו סתלבט. הם שומרים בסדר גמור, ווקר מרשים אותי עד כה.
היה די צפוי שפורטלנד יהיו לפחות סבירים, בהנחה שלדיים יש מה למכור. הצליחו לפתוח מצוין ולזרוק לרוקי קצת דקות משחק, לא מובן מאליו. שמעתי את סימונס מלכלך על בילאפס לקראת העונה, לא זיהיתי סיבה מיוחדת.

פליקנס - ג'אז
תשמעו הג'אז קבוצה ממש כיפית. ציוות של שתי גבוהים כבר לא זר ברחבי בליגה (נפוץ בעיקר בצמרת המזרח), אבל הם הולכים ומקצינים, בקטע טוב. מארקנן, הוליניק והרוקי ווקר קסלר עולים לדקות ארוכות בקו הקדמי. הם מריצים בניהם פיקאנדרול ובחלק מהזמן הגארדים ישמשו כחוסמים בתרגילי קלעים. קלארקסון (שהיה מצוין) וקונלי עדיין יובילו כדור רוב הזמן, והם אשכרה מעלים שחקנים כמו סקטסון, ביזלי וואנדרבילט מהספסל. לא התחברתי לרגע לדיבורים על כך שמדובר בסגל החלש בליגה.

הפלס איבדו את אינגרם ולקראת הסיום את זאיון (פציעות קלות שתי המקרים), ווילי גרין זיהה שיונאס לא מסתדר עם המצ'אפ ופנה להרכב השהידים שלו בהנהגת נאנס ג'וניור (ב-5) ואלברדו. הסתדרו טוב בהגנה וסיפקו מרחב פעולה למקולום שסחב אותם לקאמבק מרשים. הארדי מיהר להציב את ואנדו ב-5 כקונטרה להתלקחות של סי ג'יי, ושלשה ענקית של קלארקסון קבעה שיווין ולבסוף הארכה.

זכור לי שבזמן חידוש החוזה של מארקנן היה לי ברור שאין אצלו אמצע, יצא או גניבה או הונאה. אם המסע עם פינלנד באמת פתח לו ת'צ'אקרות, אז הוא יושב על אחד החוזים הטובים בליגה. יש לי סיוטים בלילה שבוסטון יצליחו להרים אותו בטרייד, או כל קונטדרית אחרת לצורך העניין. את הקפיצה בתור שומר הוא כבר עשה אשתקד, אם יהפוך יציב בהתקפה הוא יהפוך לאס של דני איינג'.

קאבס - וושינגטון
חבל שנתנו לניצחון בטורונטו לחמוק מהם, פתיחה של 3-0 הייתה הולמת. אין לי הרבה מה לומר על המשחק את שתי הערות כלליות:
1. על הפנים שמובלי מסיים משחק עם 7 זריקות, ועוד אחד שגלש להארכה. לפעמים יש לו (ובעיקר לאלן) ידיים מרגרינה והגמלוניות מכריעה אותם, אבל הם חייבים לקחת חלק פעיל בהתקפה, מיצ'ל מתחיל לנוע לכיוון של הירו בול בדקות ההכרעה בפרט, ואנחנו כבר למדים שלברט לא יסייע בעניין.
2. מתחבר למה שיובל כתב על וושינגטון, קבוצה בינונית שההגנה שלה מושתת בעיקר על מאמץ. רק מה? מגיע לביל קצת קרדיט, עונה שנייה ברציפות שהוא מכופף רגליים בניסיון להכתיב את הטון, ולמען האמת הוא מנסה לתקוף בתנועה לסל במקום לכדרר עצמו לדעת. אמנם לא יחזיק חודשיים-שלוש אבל ראוי להערכה in the meantime.

עריכה: איך אפשר לשכוח את ה-רגע מאתמול-

נערך לאחרונה ב:

OrEl74

Well-known member
מנהל
מבסוט מהניצחון של הבולס על הסלטיקס
לא, אני לא חושב שהם טובים מהם, בכלל לא
אבל אחרי שני הפסדים מבאסים הבולס פגשו את הסלטיקס וחזרו מפיגור 19.
אז אני שמח שהם מראים אופי
ווץ אגב, נותן בינתיים עונה נהדרת, הלוואי וימשיך

myway23

Active member
נצחון יפה של הבולס
הסלטיקס פתחו את ה 10 דקות הראשונות ממש טוב ואח"כ היו פח אשפה
השיפוט היה גרוע אבל לא בגלל זה הסלטיקס הפסידו, הם פשוט היו גרועים - משחק ממש מוזר - בהתחלה כל הזריקות נפלו ואח"כ כלום
חסר לסלטיקס איזה סנטר גדול\חזק, בייחוד בלי רוב

אני גם לא מבין את ההיגיון של להחתים את קורנט ולא לתת לו לשחק, אם אתם מאמינים בו אז תנו לו לשחק
וונלה היה פשוט לא טוב, אסף עבירות מהר והוא לא ריבאונדר טוב

למעלה