משחקי סטאר וורז

Artoo Detoo

New member
משחקי סטאר וורז

אני כנראה עומד בקרוב לקנות משחק סטאר וורז, ההתלבטות העיקרית היא בין Battlefront II ו-Lego Star Wars II, מצד אחד אני לא כל כך מתחבר למשחקי יריות (אבל זה סטאר וורז) ומצד שני אני לא כל כך מתחבר לצפצופים במקום דיבוב (אבל זה סטאר וורז). איזה עדיף? איזה נאמן לעלילה? ובאיזה יש הכי הרבה עלילה? ובכלל, איזה עוד משחקים טובים יש (לא אונליין)? תודה רבה מראש.

Obi one Kenobi

New member
שניהם משחקים טובים

בעקרון ב Battlefront II יש יותר עלילה אבל בשני המשחקים יש עלילה אבל שונה. Lego Star Wars II מתמקד בפרקים 4-6 ו Battlefront II מתמקד יותר בצבא המשובטים. ("הסיפור האמיתי") יש להתחשב בעובדה ש Lego Star Wars II הוא משחק שבנוי לשני שחקנים (אפשר גם אחד). אני אישית מעדיף את Battlefront II בעיקר משום הגראפיקה הטובה. לגבי המחירים אני לא ממש יודע.

DDN

New member
אבירי הרפובליקה הישנה?

בהם הייתה עלילה, והם משחקים טובים ולא רשתיים. . . אם יבוא משיח, בקרוב יצא גם 3.

DDN

New member
ראית נכון

אבל פספסת את ה"אם יבוא משיח" שהיה לפני המשפט הזה. . ..

Darth Tomer

New member
אף אחד

אם אתה רוצה סטאר וורס תקנה רק knights of the old republic, תתחיל מהראשון ותראה שיבוא לך את השני. חבל סתם לקנות משחק shooter רק בגלל הדמויות מסטאר וורס או משחק לגו לילדים קטנים (בסופו של דבר למרות שזה משחק נחמד). אם אתה רוצה חווית סטאר וורס אמיתית רק kotor, משחק מדהים, מכל הבחינות (עלילה, דיאלוגים, גרפיקה, סאונד).

Artoo Detoo

New member
האמת שיש לי בעיה עם משחקי מחשב

יש לי לפטופ, שהוא לא כל כך עונה על הדרישות של משחקי מחשב חדישים. ואקסבוקס אין לי, ככה שאני כנראה לא ארחוש את KOTOR בזמן הקרוב. איזה מבין השלושה עדיף? Battlefront II או Lego Star Wars I/II? הייתי רוצה לשמוע עוד דעות.. תודה.

zigmond 69

New member
koter זה למחשב...

ואין לא כאלה דרישות קיצוניות. תבדוק את זה. זה יהיה לך שווה את הטרחה.

Darth Tomer

New member
אתה יכול לרשום פה את המפרט של המחשב שלך?

איזה מעבד, כמה זיכרון ראם, כרטיס מסך וכו'.

למעלה