משחקי סוסים!

משחקי סוסים!

אוקיי אני יתחיל לשים פה משחקי סוסים מהרשת! אנא שימו גם אתם!!! המשחק הראשון: המשחק מאד נחמד... אתה סוס שצריך להתחמק מפרסות שבוקרים זורקים עליך... אתה גם צריך לפגוע בבוקרים על ידי כך שתלחץ על מקש ה- ctrl וזה עושה מן באקינג (בעיטה לאחור) ומעיף פרסות לעברם!

עוד משחק סוסים!

במשחק הזה, אתה (זאת אומרת את-במשחק הזה הוא על בנות) בוחר לך דמות, סוס, מאכף את הסוס ויוצא למסלול מעניין, עם משימות למיניהן, והרבה כיף! זהו רק דמו, ולכן יש פחות אפשרויות

S H I L G I

New member
*אהם אבישג*-העתקה...

אממ.. את ההסבר הזה אני כתבתי כשגיליתי את saddle club ואז גיליתי שאין לזה בכלל דמו ואז את העתקת את ההסבר עם הקישור וזה בכלל הקישור הלא נכון. אני בכלל מחקתי את זה מהאתר ברגע שגיליתי שזו טעות. אגב, כל מי שהעתיק ממך (טל אלוביץ, לדוגמא), לקח בדיוק את אותו ההסבר והקישור. לצומת ליבך.

ועוד משחק סוסים!

המשחק הזה הוא דמו של באולינג (כדורת)... אתה צריך לשחק מן בוקר ולבחור כדור באולינג ולזרוק ואז להפיל כמה שיותר בובות עץ כאלה רק של סוסים! יש טבלה מי נגדך ואתה צריך לנצח! הסוס שם אומר לך אם עשית זריקה טובה לפי תנועות ראש!

ועוד...!!!

המשחק הבא הוא משחק שווה ביותר!!! הוא מורכב מכמה חלקים: 1. אתה נכנס כותב את שמך ואת האימייל שלך! 2. אתה נכנס למקום שבו יש לך בחירת סוס ויצירת סוס בעצמך...3. אתה מתאמן בכמה שלבי רכיבה הנתונים לך שם! אז בהצלחה ותהנו... הוא אונליין~

למעלה