משחקי מחשב

SlamminDino

New member
סינמה בייסבול ../images/Emo124.gif --אקשן!!

חברה!! אתם חייבים להכנס ללינק הבא: האתר של אקליים ספורטס שמביא לנו את המשחק ASB 2003 שעל הקופסא דרק ג´יטר ( הומר, אתה בטח מבסוט). יש כמה סרטונים ממש טובים שמה שמראים איך המשחק נראה. התרשמות מהסרטים תכוון אותנו אל החנויות מיד!! אבל מה לעשות שאנחנו פה נמצאים במזרח התיכון, איפה שהקרבה עצמית על ידיי פיגוע נחשבת להיות יותר מהקרבה של באנט או SAC FLY. מעניין מאוד אם יש את המשחק הזה איפשהו בארץ!! הסרט הכי שווה הוא של ה GAME PLAY שמראה לנו דמויות ממוחשבות כל כך אמיתיות שבא לזרוק את כל המשחקים האחרים שיש ברשותינו...
מהדף הראשי כנסו לאיפה שכתוב Media ומשם ל Movies . ולסיום: נחשו מיהו האיש בתמונה! הם רוצים להראות כמה הגרפיקה שלהם מתקדמת-- המבחן הכי טוב הוא המבחן המעשי אצלינו שאנחנו נקבע אם מזהים או לא. תשובות תשלחו כתגובות להודעה זו עם התשובה בתוך ההודעה שאנשים אחרים לא יראו... וכמובן-- אל תשכחו ליהנות!!

SlamminDino

New member
זיהוי אצטדיונים!! ../images/Emo168.gif ../images/Emo50.gif

התמונות הבאות הם של אצטדיונים ברחביי ארה"ב וביתם של קבוצות מייג´ור ליג. באיזו עיר נמצאים האצטדיונים הבאים? תוכלו להיעזר ברמזים שונים בתמונה-- לדוגמא: פה אנחנו רואים את שם האצטדיון וחלק מהעיר. הנהר מופיע בתמונה שמעליו גשר המחבר בין החלק שליד האצטדיון למרכז העיר. זה חייב להיות ......

SlamminDino

New member
כיפת הסלע?

לא יודע ממה עשוייה הכיפה אבל היא בטח לא מצופה זהב כפי שרואים בתמונה. לפחות לא מבפנים...

SlamminDino

New member
שדה החלומות!!

וכל שנה הם מתנפצים או עוזבים למקום אחר ושם פורחים. המקום בו ההום ראנס עפים ממנו ואנשים רבים עליהם ברחוב ולא במפרץ.

mont

New member
מהי החנות הגדולה למשחקי מחשב

בארץ איפה ניתן להשיג המון משחקי אולי משם אפשר לבקש שיביאו את המשחק אם תרצה הרי מדובר בסוכנים שמהם הם קונים

meronabr

New member
משחקי מחשב

שלום לכולם! כמה כיף למצוא פורום רציני בנושא ספורט אמריקאי. אם היית מעוניין היום לקנות משחק מחשב/פליסטישן (בייסבול כמובן), על איזה משחק הייתם ממליצים לי לקנות?

SlamminDino

New member
יש לי את TP2001 ואני אוהב מאוד!!

זאת הגרסא לפלייסטיישן והשגתי אותה בתל אביב לפניי שנה. המחירים בתחנה המרכזית כאמור הם לא מהגבוהים ואפשר להשיג ב 20 שקל! מעניין אם אפשר להשיג את זה כיום. יש מספר מקומות ( די גדול ) שמוכר דיסקים במחירים לטעמינו בתחנה. אני מאוד אוהב את המשחק ולדעתי הוא פשוט גדול!! יש עוד משחקיי בייסבול בשוק-- השאלה היא אם השוק שלנו בישראל נכלל בשווקים שיש משחקיי בייסבול במבחר סוגים. בארה"ב יש מספר חברות מתחרות שעושות את המשחקים שלהם מידיי שנה. יש את ASB שזה ראשיי תיבות ל All Star Baseball ו HH קיצור ל HIGH HEAT. מה שאני ראיתי בתל אביב זה רק טריפל פליי של EA SPORTS. לפניי שבועיים קניתי את המשחק של השנה אבל קיבלתי דיסק ריק. כמה כיף!! טוב, זה 20 שקל אז אני ישרוף לו רק חצי מהחנות!! לא יודע איך הטריפל פליי של השנה הזאת שהייתה אבל זאת עם התמונה של ג´ייסון ג´יאמבי היא גרסא טובה! הייתי רוצה לראות את המשחקים האחרים שיש בשוק האמריקאי, צריך למצוא דרך להשיג!! עכשיו-- היה לנו דיון קצר לגביי הבייסבול במחשב ובפלייסטיישן. הוא נמצא בעמודים קודמים בפורום. תוכל להגיע לשם דרך העמוד הראשי של הפורום והטאגליינס שבאים משמאל לימין במעלה המסך. לא תוכל לפספס!! תקרא את התגובות הרשומות להודעה-- יש שמה כמה הצעות נחמדות ומועילות! תמשיך לבוא וליהנות עמנו-- שמחים שאתה פה.

niminet

New member
High Heat Baseball 2003

משחק נחמד. גרפיקה לא משהו, אבל משחק יותר מציאותי (מבחינת המשחק, לא הגרפיקה) מטריפל פליי. מה שטוב בו, זה שאפשר לשנות בו כל מיני אפשרויות בקלות (מודים).

למעלה