משחקי מוצ"ש

rapgamer4ever

New member
משחקי מוצ"ש

דטרויט- סאן אנטוניו: שתי קבוצות שמשחקות כדורסל אולד סקול אבל ברמה גבוהה.

אורלנדו- מיאמי: ההיט הופתעו מול ברוקלין, ינסו לתקן כאן בבק טו בק.

ניו אורלינס- ניו יורק: בזינגה יפגוש את צמד הגבוהים הטוב בליגה, יהיה מצ'אפ מעניין.

אטלנטה- פורטלנד: לילארד בספק למשחק.

יוטה- קליבלנד: שתיהן התקררו לאחרונה אבל רק לקליבלנד יש את כלים לחזור למסלול.

גולדן- ממפיס: הווריורס אמורים להימנע מפאדיחה של הפסד ביתי נוסף ליריבה נחותה.

דנבר- פילדלפיה: אמביד בחוץ כי זה המשחק הראשון בבק טו בק, מה שהופך את הנאגטס לפייבוריטית כבדה.

Roeiii1

New member
דטרויט בלי ג'קסון ובראדלי

קשה לי מאוד לראות אותם מנצחים את סאן אנטוניו בלי השניים האלו

ניו אורלינס וניו יורק יהיה אחלה קרב לדעתי שבסופו NO ירשמו ניצחון

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניצחו ואפילו די בקלות

אני לא כל כך בטוח שזה בגלל שהם טובים או בגלל שהספרס היו גרועים.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אין דבר יותר יפה בכדורסל מאשר לראות את קרי מפרק הגנות

הוא שיחק 26 דקות הלילה. הווריורס קלעו בדקות האלה 89 נקודות, פשוט מטורף, בכמות דקות של מחצית ועוד שתיים.
קרי עצמו קלע 38 נקודות ב-17 זריקות מהשדה ועוד 2 מהקו. אין מילים.

Cade Foster

New member
לא מעניין אותי מה אומרים המספרים והסטטיסטיקות

ולא אכפת לי שלברון מוריד יותר ריבאונדים, מוסר יותר אסיסטים או בנוי פיזית יותר טוב. סטף קרי הוא השחקן הכי גדול שמשחק כדורסל כיום. הוא השחקן שהשפיע הכי הרבה הן על המשחק ב15 שנה האחרונות לפחות, והן על הקבוצה שלו (שהיא גם הטובה ביותר בשנות ה2000 לפחות). מבחינתי זה case closed.

fatnoam

Active member
כשהוא פוגע

מה קורה כשהוא לא פוגע?
&nbsp
מה עם כל המשחקים של ה-20 נקודות עם 2-11 משלוש?
&nbsp
אין ספק שהוא מתפוצץ עליך אתה יכול ללכת לעשות חמוצים, אבל גם כשהארדן/לברון/ווסטברוק/דוראנט מתפוצצים עליך אין לך יותר מדי מה לעשות.
&nbsp
אני אתכם, התצוגות האלה של סטף הן בליגה של הגדולים ביותר, מי שמערער על כך עיוור והייטר. אבל אל תטעו, יש לו גם משחקים אפורים אני רואה מספיק את גולדן בשביל לדעת את זה. לא הייתי יוצא מגדרי בגלל משחק אחד, מטורף ככל שיהיה.

rapgamer4ever

New member
יש לו אימפקט אדיר גם כשהוא לא פוגע

ההתקפה של גולדן מבוססת עליו אפילו מבלי שהוא זורק לסל.
בהגנה הוא באמת לא יכול להשפיע על המשחק כמו לברון או דוראנט.

Cade Foster

New member
מה קורה כשהוא לא פוגע? הווריורס לרוב עדיין מנצחים

וזה היה ככה גם לפני שדוראנט הגיע. והסיבה לזה היא מה שיובל כתב מעליי - הגנות רועדות מפחד מעצם הנוכחות שלו על המגרש.
&nbsp
מבחינתי רמה של שחקן מודדים בהשפעה שלו על הקבוצה. מאז שאקיל אוניל לא היה שחקן שהשפיע בצורה כל כך חדה על קבוצה כל כך טובה. תוציא את קווין פאקינג דוראנט ויש לך בווריורס קבוצה שניצחה 73 משחקים והייתה אמורה לזכות באליפות אם לא השטויות של דריימונד גרין. תוציא את סטף קרי והם כנראה לא פייבוריטים לצאת מהמערב. האימפקט שלו על קבוצה היסטורית כזאת זה משהו שלא מהעולם הזה.

rapgamer4ever

New member
דונובן מיצ'ל היה מדהים בקלאץ' מול קליבלנד

ידוע שאני מגזים כאן אבל הוא מזכיר לי את דווין וויד הצעיר.

Anfield

New member
הוא שחקן נהדר...והוא הולך להיות עוד הרבה יותר טוב.

איזה שיחוק של יוטה.

fatnoam

Active member
מבחינה סטטיסטית אתה בטח לא מגזים

ווייד - 35 דקות למשחק, 16.2 נקודות, 3.2 איבודים, 1.4 חטיפות, 4.5 אסיסטים, 4 ריבאונדים.
&nbsp
מיטשל - 30.7 דקות, 18.0 נקודות, 2.5 איבודים, 1.5 חטיפות, 3.4 אסיסטים, 3.5 ריבאונדים.
&nbsp
למיטשל יש טרו שוטינג יותר גבוה ומדד PER יותר גבוה, לווייד יש WS ו-VORP יותר גבוהים אבל אלה מדדים שלא תלויים רק בשחקן עצמו אפשר להגיד.

למעלה