משחקי מוצש

Rapgamer

Well-known member
טורונטו- בוסטון: טייטום חסר, סמארט וטיימלורד נפצעו ולא חזרו, ובוסטון עדיין מנצחת בזכות משחק גדול מ3 שחקני ספסל- גרנט וויליאמס קלע שיא קריירה של 25, ברוגדון גם הוא 20+ ופייטון פריצ'ארד קלע 3 שלשות ברבע האחרון וסיים עם הפלוס/מינוס הגבוה על המגרש.
סיאקם ניצח את ג'יילן בראון במצ'אפ הישיר ולמעשה טורונטו ניצחה בדו ספרתי את ה43 הדקות של פסקל אבל הושמדה כשירד לנוח. חוץ מזה ששני איבודים שלו בפוזשנים האחרונים חיסלו לראפטורס את המשחק.
יש הרבה באז סביב טורונטו לקראת הטרייד דדליין. הם 7 משחקים מתחת ל50% ויש להם המון שחקנים שיכולים לתרום לקונטנדריות. אני חושב שהקבוצה שהכי לא תרצה שטורונטו תהיה פעילה מבחינת טריידים היא בוסטון, שנראית כמו הפייבוריטית הברורה כרגע לאליפות ותעדיף כמה שפחות שינויים מסביב בסגל היריבות שלה.

וושינגטון- אורלנדו: הוויזארדס קלעו 138 נקודות, 0 מתוכן של אבדיה. בעיה.

אטלנטה- שארלוט: טיפ אין של קאפלה 5 שניות לסיום העלה את אטלנטה ליתרון נקודה אבל שריקה שנויה במחלוקת לעבירה הכריעה את המשחק. הייתי מעלה לפה סרטון שתשפטו בעצמכם אבל לא מוצא את המהלך ביוטיוב.

קליבלנד- מילווקי: קליבלנד בלי מיצ'ל מנצחת את מילווקי בלי יאניס וגם בלי מידלטון למי שזוכר שהוא חלק מהסגל. הקאבס פספסו את הפלייאוף בעונה שעברה בעקבות מכת פציעות בחצי השני של העונה. הפעם יש להם שני סטארים בקו האחורי והם מסוגלים לנצח עם אחד מהם, אוון מובלי קלע 38 נקודות מה שאני מניח שהוא שיא קריירה.

מינסוטה- יוסטון: אצלנו אין באנקרים, כבר הפסדנו לכל קבוצות התחתית בליגה פחות או יותר.גם הפעם המשחק לא בא בקלות אבל אדוארדס עם שיא עונתי של 44 נקודות וניית'ן נייט שכבר קלע שיא קריירה (21) אבל אז ביטלו לו את האנד1, הובילו אותנו לניצחון במשחק בו כמעט הוכפלנו בריבאונד (56-30). חלק מהעניין זה שיוסטון לא מסוגלת לנהל 3 התקפות רצופות בלי איבודים, 23 היו להם במשחק שזה די מרשים ביחס לקבוצה שמוסרת כל כך מעט. שנגואט היחיד שמסתכל לצדדים אבל ברגע שהוא מוסר הכדור לא חוזר אליו גם כשיש לו מיסמאץ' וזה לטובת לונג 2 תחת שמירה של אחד הנובאדיז בסגל של יוסטון. פשוט משחקים לא חכם.

פיניקס- אינדיאנה: אוקוגי הנוכל לא קלע 24 נקודות בעונה שלמה במינסוטה, עכשיו עלה מהספסל של פיניקס והוביל אותם לניצחון מול אינדיאנה המידרדרת. מתחברת להגדרה של טל "עדר ללא רועה", האמת שאני מחזיק ממקונל אבל בתור רכז מחליף מהטובים בליגה, לא בתור סטארטר מהחלשים. סיים עם טריפל דאבל אגב, מקונל.

סקראמנטו- פילדלפיה: רואד טריפ מושלם של הסיקסרס, מאזן 5-0 מול מערביות והפעם הגיע הניצחון המפתיע ביותר ללא אמביד והארדן. מקסי קיבל יד חופשית, הארל היה בגרסת העונה הרגילה הטובה שלו וריברס עשה לעצמו טובה כשסגר את המשחק עם ניאנג במקום טאקר. אני לא ממש מבין את חלוקת הדקות ביניהם, PJ עם 0 נקודות ב19 דקות בעוד שניאנג קלע 17 מהספסל. לדעתי הוא הקלעי הטהור הכי טוב שלהם בסגל, גם ההחטאות שלו נראות טוב.
הקינגס ניצחו את רוב משחקי הקלאץ' שלהם העונה אבל הפעם זה לא הסתייע, לחטוף 129 נקודות מהגרסה הזאת של פילדלפיה זה באמת יותר מדי.
פילי עולה למקום השני במזרח ופתאום ההימור שלי מתחילת העונה על אמביד MVP נראה פחות מגוחך למרות שכרגיל הוא פחות טוב מיוקיץ'.

Krit123

Well-known member
בדיוק חשבתי על זה שלשום, מקונול אנדרייטד ועושה יופי של קריירה ביחס לרכז צנום נטול קליעה. בדרך כלל שחקנים מסוגו תופסים טרמפ מתחנה לתחנה, עושה רושם שהוא הצליח להשתקע באינדי ויש לו מידת ביקוש מסוימת, יופי של רכז טבעי מהספסל.
סיפור מבאס עם הפייסרס, בנו שם משהו יפה בלי רעש וצלצולים, הכניסו צבע לתמונת הפלייאוף לעומת אלטרנטיבות אפורות משהו (או מסוכסכות עם עצמן) כמו הניקס, הוויז והבולס. וההוקס.. וטורונטו..? בנוסף ההצלחה שלהם סייעה לשקם את מעמדו של קרלייל בתור מאמן מעולה שלא איבד מהרלוונטיות שלו.

טורונטו נפלו מתחת לוושינגטון - ממש שפל המדרגה. עלילתית מדובר בטוויסט לא צפוי בכלל, מי חשב שככה תתעצב העונה שלהם? מאוד חיבבתי את סקוטי בארנס בקולג', האנגריות שלו היו מדבקות, חייב להודות שקצב ירד לי ממנו, יש בו מעין זחיחות מאז הכניסה לליגה. נתקלתי בסרטון שלו מתווכח עם ת'אד יאנג בו הוא נראה ילדותי לאללה.

שמתי לב לשיפור של אוקוגי בהתקפה אבל וואלה אין סימוכין לכך סטטיסטית. אותם אחוזים חרבנה שליוו אותו מרבית הקריירה.

חשבתי תחילה ששנגואט שגיאת כתיב, יפה שלמדת להכיר במציאות. הרוקטס קבוצה מבישה נעדרת הכוונה, כאילו, אם ג'ון וול אוף אול פיפל מלכלך על הקולצ'ר שבונים שם חבל על הזמן. מה שכן, יופי של כישרון בסגל, אז בחירת טופ 3 נוספת והם יהיו מסודרים קדימה. כבר אומר, אל תתפלאו אם שנגון יעשה לכל הפחות קפיצה הליבורטונית בעונה הבאה.

עריכה: תפסתי תקציר ה-38 של הולי מובלי, אכן שיא קריירה. אפשר להוסיף את החזרה המיוחלת של רוביו ודין ווייד כראייה לאיכות הסגל. מובלי זייף שם את ההאנד אוף והחל לתקוף מטווח הביניים, שם צפוי להיות הלחם והחמאה שלו התקפית. בתור רול מן יש כפילות עם אלן והידית לא הבשילה, משחק הפוסט שלו לוקה בחסר או שמא המבנה הצנום מצר את צעדיו, בקיצור, הוא אמור להיות אש מהמיד ריינג' אז מקווה שנזכה לראות המשכיות.

למעלה