משחקי מוצש

rapgamer4ever

New member
משחקי מוצש

שימו לב שכמעט בכל המשחקים משתתפת קבוצה במירוץ הטנקינג:
פילדלפיה- אורלנדו.
מיאמי- ממפיס.
ניו יורק- בוסטון.

גולדן- אוקלהומה: המשחק המרכזי. אמור להיות מעניין במיוחד בזכות העובדה שהת'אנדרס ניצחו 2-0 במפגשים העונתיים עד כה. הקבוצות בהרכב הכי מלא שיהיו בהן העונה, נראה האם אוקלהומה בלי רוברסון ממשיכה לפגוע בשטף ההתקפי של גולדן.

מינסוטה- שיקאגו: היה אמור להתקרב לבאנקר אלא שהפציעה של באטלר שמה את כל העונה שלנו בסימן שאלה. לאבין התפוצץ במפגש הקודם מולנו במסגרת הפסדי החוץ המגעילים בחוף המזרחי, אני מאוד מקווה שנשמור על הבית הפעם.

פיניקס- פורטלנד.
יוטה- דאלאס.
סקראמנטו- לייקרס.

Cade Foster

New member
הכדורסל של OKC בלתי ניתן לצפייה

אבל הגנתית הם אחת הקבוצות הכי טובות שראיתי. היחידים שמצליחים להוציא את הווריורס מהשטף שלהם.
&nbsp
ועדיין, קליי מחטיא בינתיים יותר מידי זריקות שהוא בדרך כלל קולע מתוך שינה.

Cade Foster

New member
לאורך סדרה כמובן שאין על מה לדבר

אנחנו מכירים את גולדן ויודעים ש5 דקות של טירוף יכולות לגמור משחק. אבל אני לא ראיתי את גולדן מתקשה כל כך לאורך כל כך הרבה דקות כפי שהיא מתקשה נגד OKC הזאת.
&nbsp
בכל פעם שאני רואה את ג'ורג' מנסה להיכנס דרך כל ההגנה של הווריורס ומאבד את עצמו אני מחייך.

Anfield

New member
תפסת את המשחק הכי גרוע שלו העונה

משחק קודם נגדם לא חושב שחייכת כי הוא היה מדהים.
המשחקים נגדם מעניינים, יש דם רע, יש הרבה שחקנים טובים על הפרקט.
הפעם הם הביאו לנו בראש, אבל ממליץ להסתכל גם על המפגש הקודם. אני לא מפחד מגולדן סטייט יותר מדי. זאת תהיה קלישאה ויש פה אנשים שיודעים לנתח את המצב טוב ממני אבל לדעתי אוקלהומה יכולה להפסיד כל סדרה וגם לנצח כל סדרה בפלייאוף הזה.

rapgamer4ever

New member
ברמה העקרונית אני מסכים ש-OKC יכולה לנצח כל סדרה

לא מופרך לחלוטין שתנצחו את גולדן אבל הסבירות שזה יקרה היא מאוד נמוכה כנראה.
מה שאני כן יכול לומר שאוקלהומה היא היחידה ממקום 3-8 שיכולה לגרום לווריורס באמת להזיע ואפילו לגרום לכמה דפיקות לב בדרך להעפלה. אבל שתנצחו 4 מתוך 7? נראה יותר הגיוני אם לווריורס יפצע שחקן מפתח, או לפחות שרוברסון היה כשיר.
&nbsp
לגבי פול ג'ורג' אני מסכים, הוא מאוד מתאים למפגש מול הווריורס.

Cade Foster

New member
אני תפסתי מספיק משחקים "טובים" שלו

שבהם הוא קלע מעל 30 נקודות למשחק אבל זה לא קידם את הקבוצה שלו לכלום כי סגנון המשחק שלו לא מאפשר לאף אחד אחר להתבטא. באוקלהומה זה לא זהה למצב באינדיאנה כי יש עוד שחקן סופר דומיננטי חוץ ממנו אבל אני חושב שאחרי 60 משחקים אפשר לומר בבירור שאנחנו משמעותית טובים יותר בלעדיו מאשר איתו, זה לא במקרה.

Anfield

New member
גם אצלנו היו החטאות שכמעט תמיד לא קורות

במחצית ה1 זה היה מופע התקפי חלש של שתי הקבוצות כי היו מבטים שבד"כ מסתיימים בנקודות והפעם הוחמצו.
רבע 3 הם פירקו אותנו וזה גמר את המשחק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההרכב של ממפיס הלילה זה מחזה טראגי

נראה לי שחלק מהשחקנים שם אפילו לא ידעו שהם שחקנים עד אתמול.
עצוב לראות.

למעלה