משחקי מוצש בסימן

rapgamer4ever

New member
משחקי מוצש בסימן

האם תפוז ימשיכו לצנזר אותי?

שארלוט- בוסטון: טכנית ההורנטס עדיין במירוץ לפלייאוף למרות שזה נראה ממש רע מבחינתם.

וושינגטון- מיאמי: משחק חשוב עבור מיאמי שהיא יכולה וצריכה לנצח.

אטלנטה- פילדלפיה: ההוקס ממש לגיטימיים בשבועות האחרונים, יכול להיות אחלה משחק.

שיקאגו- יוטה: אסור לג'אז לשמוט את זה.

ממפיס- מינסוטה: הגריזליס ראו שהם מנצחים בטעות יותר מדי אז הושיבו בחוץ את קונלי עם general soreness. נהיה ממש ציורי הקטע הזה של DNP-rest.

גולדן- דאלאס: קרי בDNP-rest.

פורטלנד- דטרויט: המשחק הכי מעניין הערב? איזו נפילה.

סקראמנטו- פיניקס: בהחלט נפילה.

שאלת היום:
איזו קבוצה מחזיקה במאזן הטוב ביותר בליגה ב-10 המשחקים האחרונים?

Cade Foster

New member
אתמול בדקתי וזו הייתה סן אנטוניו

אבל היא הפסידה. מצד שני יכול להיות שגם המשחק ה11 (שנדחק החוצה) היה הפסד, אז אני נשאר עם סן אנטוניו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שארלוט מנצחים את בוסטון ולא מוותרים על הפלייאוף עדיין

מעניין לראות כמה ההגנה של הסלטיקס מחוררת כשהורפורד לא משחק ואיזה מאץ מטורף היה בין קיירי לקמבה.
קיירי מסיים עם 31 7 6
קמבה עם 36 11 9
&nbsp
לצערם של ההורנטס, גם ההיט ניצחו והם עדיין רחוקים שלושה משחקים מהפלייאוף.
משימה קשה מאוד.

rapgamer4ever

New member
שארלוט סגרו את המשחק בריצת 30-5

הפכו פיגור 18 ליתרון 7 (תוצאת הסיום).
כבר אין משמעות להפרשים דו ספרתיים במחצית הראשונה. אפילו ברבע אחרון הם נמחקים בקלות.

rapgamer4ever

New member
השאלה עדיין לא נענתה נכונה

מוזמנים לתת ניחוש נוסף.
&nbsp
מינסוטה ניצחה את ממפיס במשחק ברמה נמוכה, בעיקר במחצית הראשונה. המון איבודים, החטאות של לייאפים, איירבולים משונים ועוד.
ברבע השלישי ביצענו את הריצה המשמעותית במשחק, 15-0. טאונס היה טוב מאוד בצבע. ברבע האחרון הבטחנו את הניצחון דרך הקליעה שלו מבחוץ, ולנצ'יונאס לא יכל להתמודד עם משחק הפיק אנד פופ של טאונס וממפיס לא הביאה מספיק עזרה.
&nbsp
היה אחלה מצ'אפ בין הסנטרים. טאונס סיים עם 33 נקודות ו-23 ריבאונדים, ולנצ'יונאס עם 20-14. אוקוגי היה דינמי וטוב, 17-6-4 זו תרומה אול אראונד שנדיר לקבל ממנו.

rapgamer4ever

New member
ניצחון יפה על פילדלפיה, אבל לא

אמביד איבד שני כדורים קריטיים, באטלר חי על קו העונשין אבל בפוזשן האחרון של פילי החזיק יותר מדי בכדור והם נתקעו בלי זריקה לסל.
מנגד טריי יאנג, שהוא כבר שחקן כדורסל נהדר למי שפספס, הכריע את המשחק עם סל ניצחון קשה בפלואטר.

Reutk

Active member
מיאמי?

אני חושבת שהם שיחקו נגד הספרס הוזכר שהם גם נמצאים ברצף ניצחונות עכשיו. ככה מראש המקסימום שאני זוכרת זה אם קבוצה הפסידה או ניצחה במשחק האחרון.

rapgamer4ever

New member
שלילי

אני מבסוט על השאלה כי זה מראה עד כמה אותה קבוצה מנצחת משחקים מתחת לרדאר.

למעלה