משחקי מהלילה

עידו17

New member
הניסוי של אוונס בעמדת הרכז פשט את הרגל

נכון שעברו רק כמה משחקים, אבל התוצאות היו כל כך קטסטרופליות שאני בספק אם ווסטפול ימשיך עם הקו הזה. לאוונס אין יכולת לשמור על פוינט גארדים, אין לו ראיית משחק או יכולת מסירה טובה והכי חשוב - אין לו מנטליות של עושה משחק. אני חושב שאלמלא קווין מרטין בחמישייה, אף אחד בכלל לא היה חושב על הרעיון הזה. אני לא אתפלא אם ווסטפול יעדיף לשחק עם אוונס ואודריך ביחד ויעביר את מרטין, לכשיחזור, לעמדה 3, בדומה למה שנייט מקמילן עושה עם ברנדון רוי בפורטלנד. המחיר שווסטפול ישלם בהגנה ובריבאונד יהיה נמוך לעומת הנזק שייגרם כשאוונס ומרטין ביחד בקו האחורי. כמובן שהנפגע העיקרי יהיה, כנראה, כספי, אבל לקבוצה זה יעשה רק טוב.

reem077

New member
אם אני זוכר נכון הביאו את אוונס כדי שיהיה רכז

חוץ ממנו היחיד שיכול לתפקד כרכז הוא בנו אודריך, וזאת בעיה שרק הוא (יש גם את סרג'יו שלדעתי הוא רכז טוב אבל ווסטפול לא נותן לו קרדיט משום מה הוא כנראה אוהב רכזים יותר סקוררים) קווין מרטין הוא סווינגמן כמו כספי (רק קצת יותר טוב
) הוא כבר שיחק בעמדה 3... יש לקבוצה הזאת גם בעיה בעמדת הסנטר, הוז בא לעבודה יום כן, יום לא.. ולא מספיק רק ג'יי.טי.. ועם כל הבעיות זה מדהים איך ביום שכולם נלחמים בהגנה ועל הריבאונד הם יכולים לנצח כל קבוצה, בדלאס עם פחות שתי רעידות בידיים הם היו מנצחים.. אהבתי את סקרמנטו בתקופת דיואץ' ו-וואבר ועכשיו כיף שיש כיוון חיובי סוף סוף

עידו17

New member
אוונס היה השחקן הטוב ביותר שנשאר על הלוח

אם הכוונה היתה ללכת בהכרח על פוינט גארד, על הלוח חיכו ג'וני פלין, ריקי רוביו, ברנדון ג'נינגס וטיי לאוסון. הקינגס חיפשו את החומר הטוב ביותר שאפשר היה למצוא - וזו גישה די נפוצה, בייחוד לקבוצה עם רמת כישרון נמוכה, כמו שהיה בסקרמנטו. לנסות לעשות מאוונס רכז זה אילתור שנבע מנסיבות - השאיפה לתת לאוונס את כל ההזדמנויות לשחק כמה שיותר, וסימני שאלה לגבי היכולת של אודריך, שבא מעונה מאכזבת, ורודריגז, שהוא שחקן נחמד אבל לא חומר לחמישייה. לגבי הקו הקידמי, צודק לגמרי. העובדה שקני ת'ומאס מוצא את עצמו ברוטציה - מדובר בשחקן שכבר קיבל הצעה לביי-אאוט לפני שנה, אומרת הכל.

למעלה