משחקי ליל שני

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל שני

פילדלפיה- קליבלנד: הקאבס מחזיקים ב-7 ניצחונות רצופים. הרצף שלהם יעמוד למבחן במגרש חוץ מול קבוצה טובה שנמצאת גם במומנטום חיובי..

אינדיאנה- אורלנדו: אולדיפו בספק למשחק מול האקסית.

בוסטון- דטרויט: קרב צמרת בין שתי הראשונות במזרח. נראה מה יש לפיסטונס למכור.

ניקס- פורטלנד: בזינגה בספק למשחק, מסכן נתפס לו הגב.

יוסטון- ברוקלין: הזדמנות לעוד התפוצצות של הרוקטס שמביסים את היריבות שלהם מאז שכריס פול חזר.

סאן אנטוניו- דאלאס: ברכות, משחק הבכורה של טוני פארקר.

גולדן סטייט- סקראמנטו: דוראנט בספק למשחק, כלומר כספי בספק לפתוח בחמישייה במשחק מול האקסית. גם קרי ודריימונד בספק לקבל DNP-rest במסווה של פציעה שקר כלשהו.

קליפרס- לייקרס: מי היה מאמין שהלייקרס יובילו בטבלה בשלב הזה של העונה? הקליפרס מתחילים להתאושש מפתיחת עונה רווית פציעות ולו"ז קשוח, הם פייבוריטים כאן.

FrecCo

Active member
מהמר

לכיף, בלי ליינים
&nbsp
קאבס
אורלנדו
בוסטון
פורטלנד
יוסטון
ספרס
ווריורס
לייקרס
&nbsp
בהצלחה לפילי, תוכיחו שאתם יכולים לנצח גם קבוצה גדולה
&nbsp

נצל"ש - דייויד פיזדייל וממפיס כבר לא.

יש קשר להתלוננות של גאסול במשחק האחרון?

Cade Foster

New member
זוכרים שהרעפתי מחמאות להנהלה של ממפיס?

אז אני חוזר בי. וואט דה פאקינג פאק. אני בכלל הייתי בטוח שהם החליטו על טנקינג והפציעה של קונלי פתאום תימשך באופן פתאומי עד סוף העונה והספסול של גאסול זה לא במקרה...
&nbsp
מקווה בשבילו שימצא מהר מקום חדש.

Cade Foster

New member
בדיוק חשבתי על זה

עכשיו יש ללא מעט קבוצות (קליבלנד, אוקלהומה, קליפרס, שיקגו) תמריץ לפטר את המאמן שלהן. מעניין מי תהיה הראשונה שתנצל איזה הפסד מקרי כדי לקפוץ על המציאה.

יותר מעניין מי יאמן את ממפיס עכשיו

האמת לא ברור לי בכלל מה הולך שם מאחורי הקלעים

rapgamer4ever

New member
הוא דמות מוערכת

לא בטוח שיש לו מוח כדורסל מבריק אבל שחקנים אוהבים אותו ומשחקים בשבילו חזק.

rapgamer4ever

New member
כנראה שזה על רקע סכסוך אישי עם מארק

ההחלטה לספסל אותו ברבע הרביעי הייתה די תמוהה. התגובה של מארק לאחר המשחק הייתה יוצאת דופן. והעובדה שהוא פוטר בסמוך לתקרית הזאת לא נראית כמו צירוף מקרים.
&nbsp
מבחינה מקצועית אני חושב שפיזדייל עשה עבודה טובה בממפיס. זו לא אשמתו שבלי קונלי חסר להם כישרון התקפי.

rkoron

New member
מקבל אותו בזרועות פתוחות במקום הויברג

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מקבל את הדחליל מארץ עוץ במקום הויברג

הייתי רוצה לראות את פיזדייל מגיע לניו אורלינס

ג'נטרי פרווה ואוברייטד, לדעתי פיזדייל יצליח להוציא מהם הרבה יותר

Cade Foster

New member
אולדיפו היה מדהים

כל דבר טוב שקרה בהתקפה שלנו קרה דרכו. החטיא בפעם הראשונה בערך 6 דקות לסיום. די מרגיע לראות שאין זכר לפציעה מול טורונטו.
&nbsp
סך הכל 3 רבעים לא משהו אבל הצגה ברבע האחרון ועוד W לאוסף. יש אבל דבר אחד שמציק לי וזו הרוטציה. 8 שחקנים בלבד זו רוטציה של פלייאוף ואנחנו בקושי עברנו רבע מהעונה הסדירה. אני לגמרי מבין שליף לא מוכן עדיין לליגה הזאת אבל חייבים את הדקות שלו לא רק בשביל ההתפתחות שלו אלא בשביל לשמור על רגליים טריות. ואם מקמילן עד כדי כך לא סומך עליו אז שיחזיר את סאבוניס ל4 במשרה מלאה ויוצא את ג'פרסון מההקפאה.

בינתיים הוא ה MIP של השנה, לא?

אני זוכר שטענו שאפשר היה לקבל יותר על ג'ורג' אפילו לשנה אחת - בינתיים זה נראה כמו שיחוק של אינדי. ממש אשמח לראות שזה נמשך עד סיום העונה.

Cade Foster

New member
בדיעבד אי אפשר היה לקבל יותר

לא עולים לי בראש מועמדים אחרים לMIP אבל הוא בהחלט אחד מהם.

rapgamer4ever

New member
מה שמעניין באולדיפו

היו לו די הרבה הזדמנויות לפרוץ בין אם ככוכב עיקרי (באורלנדו) או משני (באוקלהומה).
רוב השחקנים שמשתפרים ככה בעונה החמישית בליגה מגיעים לסיטואציה יותר טובה משהיה להם בעבר. במקרה של אולדיפו מההתרשמות שלי הוא כן קיבל הזדמנויות טובות.
&nbsp
ללא ספק מועמד טוב ל-MIP, משחקן פרווה ולא ממומש לאולסטאר.
&nbsp

למעלה