משחקי ליל שלישי

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל שלישי

פילדלפיה- סקראמנטו: הסיקסרס בתקופה פחות טובה לאחרונה אמורים לנצח כאן.

וושינגטון- ניו אורלינס: וול וקאזינס החברים הותיקים לקנטאקי נפגשים. וושינגטון מדשדשת השנה מכל מיני סיבות, המבצר שלהם מעונה שעברה נפל יותר מדי פעמים והם ינסו להחזיק בו הלילה.

מילווקי- קליבלנד: המשחק המרכזי. יאניס מול לברון. בשני המפגשים הקודמים יאניס היה דומיננטי יותר אך לברון יצא עם ידו על העליונה. הבאקס הפסידו 3 רצוף ויגיעו למשחק במלוא העוצמה, יהיה מפגש מעניין ואני מאמין שגם צמוד.

rapgamer4ever

New member
באקס- קאבס היה משחק מעולה

אין לי זמן לתקצר את כל המשחק אז אתמקד ברבע הרביעי.
מילווקי עולה בפתיחת הרבע ליתרון 20, לברון יושב בחוץ. בול גיים?
קליבלנד שיחקה בחמישייה של וויד- קורבר- קראודר- ג'ף גרין- טריסטן. הם נעלו הגנתית את מילווקי (כולל בדקות שיאניס היה על המגרש), כפו איבודים ועשו ריצת 24-2 עם לברון על הספסל! כולל כמה שלשות של וויד עם יד בפרצוף.
ג'ייסון קיד הגיב באיחור גדול, הוריד את הנסון שתקע להם את ההתקפה ושיחק סופר סמול עם יאניס בסנטר: בלדסו-ברוגדון-מידלטון-סנל-יאניס.
טיירון לו חזר מפסק הזמן עם אותה חמישייה שעשתה את הריצה, כלומר לברון בחוץ, אבל כשראה שמילווקי מתחילה להשיג מבטים פנויים בהרכב הפרימטר הוא החזיר את לברון במקום טריסטן, כלומר ענה בחמישייה עם לברון בסנטר.
&nbsp
הייתה דרמה גדולה, לברון הלך באחד על אחד מול כל שומר של מילווקי חוץ מיאניס (בעיקר קורבר חסם לו והכריח את מילווקי לסוויץ').
בצד השני ההתקפה נראתה מאוזנת יותר אבל גם מילווקי התבססה על עזרה שיאניס משך, משם הניעו כדור והגיעו למבטים טובים. היתרון עבר מצד לצד, קורבר החטיא מבט נוח לשלוש ומילווקי לקחה ריבאונד עם 30 שניות לסיום, ביתרון שתי נקודות. קליבלנד לא חייבת לבצע עבירה.
היה נדמה שמילווקי הולכת למידלטון באחד על אחד אבל הוא נתקע ושחרר כדור לבלדסו. ניסיון מסירה לחיתוך של יאניס הסתיים בכמעט איבוד אבל מה-broken play יאניס הצליח לאסוף את הכדור מהרצפה, לקלוע לייאפ ועוד לקבל שריקה לעבירה. בסיום 119-116 מילווקי.
באותה קלות המהלך היה יכול להסתיים באיבוד ועם איך שלברון נראה לאורך המשחק גם בשלשת ניצחון שלו.
&nbsp
יאניס המצטיין במילווקי, היו לו דקות לא מדהימות אבל בסופו של דבר הוא הבסיס להכל. גם השורה הסטטיסטית 27-14-8 מרשימה.
מידלטון היה טוב, קלע את הזריקות שלו וביצע כמה מסירות נהדרות מהפוסט להנסון שסיים בדאנקים. 18 נקודות ו-10 אסיסטים.
בלדסו גם היה פעיל וסיים עם 26 נקודות.
&nbsp
בקליבלנד לברון שיחק כמו godfather, קלע כמעט מתי שבא לו (יאניס לפעמים הקשה על העניין) וסיים עם 39 נקודות ו-7 אסיסטים. אבל מעניין שהריצה המשמעותית הייתה בהיעדרו.
קווין לאב היה מצוין בפתיחה ובהמשך נעלם. אדריכלי הקאמבק היו וויד וג'ף גרין שהשיגו חטיפות ועפו קדימה לנקודות קלות.

Roeiii1

New member
למה מילווקי החטיאו בכוונה זריקה אחרונה?

היה 119-116 מילווקי , כדור שני מהקו
השחקן שזרק החטיא בכוונה את הכדור , לברון הצליח לתפוס אותו ולשחרר זריקה

למה הוא החטיא בכוונה? לא עדיף לקלוע לעשות 4 ולסיים סופית את הסיפור מאשר לגרום לשחקן לשחרר זריקה ואם במקרה זה נכנס זה הולך להארכה?

rapgamer4ever

New member
שאלה טובה... נראה לי טעות בחשבון

מדהים איך ב-NBA המון פעמים מסיימים עם דרמה,

לא משנה כמה זה נראה אבוד. הקאמבק היה הרבה בזכות זה שלפעמים יש משחק שווייד בזון של שלשות וכל דבר שלו נכנס. דווקא קורבר היה זה שעם שלשה פנויה לחלוטין, אבל איזה מטר מהקשת, הפסיד את המשחק.
&nbsp
בלדסו היה מעולה בתור סקורר במשחק הזה אבל סיים רק עם שני אסיסטים, אחד מהם לשלשה גדולה של סנל, דקה לסיום, שבלעדיה הניצחון כנראה נשאר אצל קליבלנד. וכמובן הפוטבאק המרשים הזה:
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=sb_dWN558W4
&nbsp
הגנת הפוינט גארדים של קליבלנד תהיה בעייתית. גם שנה שעברה המצב היה רע אבל לפחות קיירי כשהוא במוד יכול לעשות עבודה סבירה. כרגע קלדרון ו-ווייד (90% מדקותיו כ-PG השנה) משחקים רוב הדקות ב-1, וההגנה לא תשתפר כשאייזאה תומאס יישתלט על חלק מהדקות האלה.
&nbsp
&nbsp

ואני כל כך התרשמתי מהתצוגה שהתחלתי לחשוב אם יש צל צלו של

סיכוי שהם יתנו לג"ס פייט. סגרת לי את הפינה :)

יאניס הוא גרסא מוקדמת של לברון עם מסירה פחות טובה, עכשיו רק שיפתח קליעה מבחוץ ושלום על ישראל. גם בלדסו מאוד הרשים אותי, הוא תוספת נהדרת למילווקי.

למעלה