משחקי ליל שלישי

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל שלישי

קליבלנד- מיאמי: לברון אוהב להפסיד למיאמי אבל הפעם הקאבס מחזיקים ברצף הניצחונות הארוך ביותר בליגה. עם חוזה קלדרון בחמישייה הם נראים טוב בינתיים.

שיקאגו- פיניקס: אז אחרי ששיקאגו ביססה את עצמה כקבוצה הגרועה בליגה, תהיה לה הזדמנות להשיג ניצחון נדיר.

מינסוטה- וושינגטון: ג'ון וול עדיין פצוע, טיג ובייליצה בספק למשחק. יש לנו כאן סיכוי טוב, הוויזארדס הם לא מסוג הקבוצות שחושפות את החולשות שלנו בירידה להגנה או בהגנה בכלל. הם ישחקו בסגנון יחסית איטי, קצת מיושן, דומה לשלנו. הפסד בהחלט יאכזב.

יוטה- דנבר: קרב ישיר על הפלייאוף ומשחק מאוד חשוב ליוטה שכבר ניצחה את דנבר בתחילת העונה. גובר חסר ביוטה, מילסאפ בדנבר.

סקראמנטו- מילווקי: בק טו בק לקינגס שכבר עקצו את גולדן ועשו את שלהם.

botend

New member
קווין לאב עולה באש

20 דקות של משחק בינתיים, לאב שיחק מהן 14.
יש לו כבר 30 נקודות

FrecCo

Active member
כהייטר של לברון שנים, זה פשוט מעצבן

בוואלה פירסמו את המספרים (חדירות/זריקות בצבע לעומת שריקות בהשוואה לשחקנים אחרים בליגה) שמוכיחים באמת באופן מובהק כמה מעט כבוד הוא מקבל מהשופטים לאורך השנים. הבנאדם יכל להיות עם עוד איזה 5 נק׳ בממוצע למשחק בקריירה אם היה מקבל אותו יחס ששחקנים אחרים עם כמות הזריקות שלו היו מקבלים.
השופטים בליגה תופסים את הכותרות יותר מדי לאחרונה.

rapgamer4ever

New member
הפסדנו את המשחק על שיפוט ביזיון

אחד המשחקים הטובים שלנו העונה אבל וושינגטון פשוט מרביצים בצבע כל המשחק ולא סופגים שריקות. זה היה הכי גרוע עם טאונס, לפחות 4 לייאפים שהוא מקבל מכה ו-0 הליכות שלו לעונשין, מיותר לציין שהוא חוטף עבירות על מגע הרבה יותר מינורי מזה. פשוט עלוב השיפוט שמקבלים ביג מן לעומת שחקני פרימטר, אלא אם קוראים לך פורזינגיס שבערב כזה היה הולך לעונשין 10 פעמים על אותן עבירות שביצעו על טאונס.

איליה13

New member
ראיתי את המשחק בחטף

תוך זפזופ לשיקגו - פיניקס (אין לי מושג למה, אולי לא היה לי סבלנות לפסקי הזמן הארוכים), אבל גם ביתרון 10 של מיני וגם ביתרון 7 בתוך הרבע השני, ראיתי אוסף התקפות ארוכות ללא תכלית, ללא תרגיל או חסימה, אומנם זה לא ISO, אבל זה שחקן אחד עם הכדור ועוד 4 מסתכלים, לרוב מחוץ לקשת, ובעת זריקה טואנס רץ מהשלוש לנסות להביא ריבאונד התקפה, באמת שבמבט על 7 הדקות האחרונות, לא ראיתי שום דבר יוצא דופן ממיניסוטה, ממש מוזר לי שדווקא זה מקוטלג אצלך כ"אחד המשחקים הטובים"

rapgamer4ever

New member
תפסת את הסטרצ'ים הכי גרועים לאורך המשחק

זה היה משחק טוב מאוד בעיקר בהגנה, חוץ מכמה דקות בהרכב הפרימטר המזוויע של ארון ברוקס-קרופורד-שבאז מוחמד שמרנו טוב מאוד לכל אורך המשחק. זה יוצא דופן אצלנו.
&nbsp
התקפית אף פעם אין תרגילים יותר מדי, אנחנו מתבססים על תנועה מינימלית ומהלכי חסימה בסיסיים, ככה זה תמיד. 89 הנקודות שלנו הן season low בין השאר בגלל ש-14 זריקות עונשין בלבד הן גם כנראה season low (לא בדקתי אבל ככה זה הרגיש).

fatnoam

Active member
התחלתי לראות

מינסוטה שחטו אותם ברבע הראשון, וושינגטון בלי וול, משחק די אפור, אמרתי יאללה משחק הבא.
&nbsp
לא ציפיתי לזה.

fatnoam

Active member
סיכום קליבלנד מיאמי

משחק עם הרבה אקשן!
&nbsp
נתחיל מזה שווייד ולברון לראשונה נפגשים יחד מול מיאמי. ווייד קיבל הרבה עידוד מהקהל המקומי וגם מאוהדי ההיט שנקלעו למשחק הזה.
&nbsp
למה נקלעו? כי קליבלנד יצאה כמו כדור מתותח למשחק הזה, במיוחד קווין לאב ולברון. לברון התחיל עם השננגינז, אבל אז לאב פשוט טחן את ווייטסייד ואוליניק ואדאבאיו (אחלה רוקי אגב) ובעצם כל מה שזרקו עליו. גם כשהתקרר אחרי איזה טיים אאוט של ספו׳, לברון עדיין הלך אליו, ולאב סיים את הרבע הראשון עם 22, ואת המחצית עם 32. סיק.
&nbsp
כשירדו לטיים אאוט, לאב בא ללברון פעמיים, וקיבל לחיצת יד קרירה משהו. מצד שני על המגרש לברון מפרגן לו. אחרי מסירת חזה ארוכה של לאב ללברון, השני הסתבך עם הכדור, ניסה להציל אותו מהחוץ, ודפק אותו בגב של הלוח. כתגובה לאיבוד שלו עצמו, לברון הצביע על קראודר שישב על הספסל, וסימן לו לעלות, בזמן שלברון צועד על הבייסליין ומתיישב על הספסל. למקרה שמישהו תהה איך מתנהלים העניינים בקבוצה הזו.
&nbsp
הייתי צריך לעבוד ולאכול במהלך הרבע השני והשלישי, וממש לקראת סוף השלישי חזרתי למשחק, כדי לראות את לברון לא מקבל שריקה, ובמקום לרדת להגנה פשוט צועק על השופט, שבתגובה מרחיק אותו. השדרים אמרו שלברון Used foul language, ובגדול השדרים של מיאמי די אוהבים את לברון (ממש עודדו בסלים שלו), כך שאני נוטה להאמין להם. לברון יורד לחדר ההלבשה. ההתקפה של ההיט בכאוס, ג׳ייאר סתם מעיף אבנים, ובהגנה מיאמי מנצלת את הבלגן בשביל לקזז את ההפרש ובסוף הרבע הקאבס מובילים רק ב-19 הפרש אחרי שכבר היה 30. המומנטום עם ההיט, שמנצלים משחק לא רע של JAMES JOHNSON ושל ציון ווייטרס.
&nbsp
נפתח רבע רביעי, ואיזה כיף שמלבד לברון משחק עוד future hall of famer בקבוצה. ווייד מתחיל את הרבע עם שש נקודות רצופות, ועוד אסיסט לשלשה של קורבר, הקאבס רצים 9-2 ושוברים את ההיט סופית. רבע אחרון של גארבג׳ טיים, בו ההיט מקזזים קצת מההפרש בלי סיכוי לחזור, קליבלנד עושים כמה סלים, נגמר בהפרש מכובד ולא בתבוסה אז ההיט ירגישו פחות רע עם עצמם.
&nbsp
מקצועית, לקאבס יש את הסגל אולי הכי עמוק בליגה. אם אייזיה יחזור בכושר, אין ספק שהם יהיו סופר מפחידים. המון המון המון כלים בהתקפה. בעוד שממול עולים כל מיני וויין אלינגטון שממש מזכיר לי את ה״לא-ידועים״ בימי ה-WWF שבכל שבוע היו מקבלים טומבסטון או רייזור׳ז אדג׳ מאחד הכוכבים, בקאבס עולה למגרש שם אחרי שם אחרי שם, ולא נראה כאילו מישהו מהם גמר את הסוס. גם לזקנים בחבורה - פריי, ווייד וקורבר - יש המון מה לתרום. לברון - עדיין השחקן הטוב בליגה - מנצח על כל העסק הזה, ולא סתם הם כבר סופרים 8-9 ניצחונות רצופים.
&nbsp
במיאמי יש כשרון ויש מאמן ויש כימיה הגנתית. הבעיה היא חוסר חשק אצל ווייטסייד, שכבר לא נראה כמו שחקן שהוא פוטנציאל ל-30 נקודות ו-20 ריבאונדים כמו שהיה בעונת הפריצה שלו בליגה. כל השאר שאמורים לתת את הטון - דראגיץ׳, ג׳ונסון (שניהם), ווייטרס ואוליניק - ממש לא יציבים. אז במשחקים שהם מתחממים, סבבה. במשחקים שלא? זה נראה רע. דראגיץ׳ התקשה מאוד במשחק הזה מול קלדרון. מול קלדרון. מול קלדרון. הוא לא יכול לשמור אותי. אוליניק ממש בהגנה סבל מול קווין לאב, ובהתקפה לא עשה שום דבר. ציון כאמור נתן משחק טוב, אבל משחק הבא הוא בטח ייתן 7 נקודות ב-2-8 מהשדה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אנתוני דיוויס אומר ללברון

כל מה שאתה יכול לעשות, אני עושה טוב יותר

rapgamer4ever

New member
משחק ענק לגורגי ג'נג

טאונס הסתבך בבעיית עבירות כי שרקו לו 4 עבירות תוקף במשחק. ג'נג היה נפלא- קלע את הזריקות שלו, שמר מצוין על קאזינס, חילק מסירות טובות (הוא אחד המוסרים הטובים בקבוצה).

יש לנו כרגע בעיה ברוטציה- ת'יבס הגיע למסקנה המתבקשת ששבאז מוחמד שחקן פח. זה אומר שהמחליף היחיד שלנו בכנפיים הוא ג'מאל קרופורד. בייליצה יחזור ואולי ישחק קצת בעמדה 3 אבל מניסיון העבר זה רחוק מלהיות אידיאלי.
וויגינס ובאטלר ימשיכו לטחון דקות, אני לא רוצה לחשוב מה קורה אם אחד מהם נפצע.

fatnoam

Active member
האם זה בעייתי?

כי ממבט על הפרסונל, זה נראה שזה מתאים לכולם.
&nbsp
ת׳יבס אוהב לטחון דקות עם החמישיה.
ג׳ימי אוהב לשחק הרבה דקות.
וויגינס בשלב בקריירה שהוא צריך לשחק כמה שיותר.
&nbsp
כאילו בעיניי שניהם יכולים לשחק 34-36 דקות למשחק, ג׳מאל איזה 20 ובייליצה בווינג בערך 8 דקות. כאילו היה עדיף לעוד שחקן לתמהיל, בטח בימים רעים של ג׳מאל או נגד קבוצות שבייליצה לא יכול לשחק בווינג.
&nbsp
אם בכלל לקראת הפלייאוף או בפלייאוף הוא בכלל יכול לשחק איתם 38-40 דקות לראש, ושג׳מאל ישחק את השאריות.
&nbsp
&nbsp
מעבר לזה, אתה יודע שאני שונא את טיג, אבל גם במבט שמנסה להיות אובייקטיבי אני חושב שטיוס ג׳ונס מריץ אותם הרבה יותר טוב.

rapgamer4ever

New member
זה פשוט מרגיש כמו רוטציה קצרה מדי

לא הייתי רוצה לשחק עם בייליצה בווינג באופן קבוע. מה גם שזה מגדל קלפים שעלול להתמוטט בכל פציעה/משחק חושך של ג'מאל/בעיית עבירות וכו'.
&nbsp
טיוס הציג את היכולת הטובה בקריירה שלו במשחקים האחרונים והצליח להשכיח את החיסרון של טיג. לא חושב שהוא עדיף לטווח הארוך אבל בינתיים זו הפתעה נעימה.

Roeiii1

New member
וושינגטון עשו האק-א סימונס

מה שעזר להם להוריד פיגור 15 לפיגור 5

בן סימונס עם 15-29 מהעונשין..

מילא סנטרים קולעים ככה , אבל SF?
הוא חייב לעבוד על הקליעה שלו לפחות מהמייד ריינג' , אחרת פציעה הכי קטנה שתפגע לו באתלטיות והוא יירד ברמה

למעלה