משחקי ליל רביעי

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל רביעי

אינדיאנה- אוקלהומה: המשחק המרכזי. פול ג'ורג' חוזר הביתה ויתקל בקבוצה פחות מוכשרת אבל יותר טובה. במפגש המוקדם יותר העונה הת'אנדרס דוקא ניצחו.

אורלנדו- קליפרס.
וושינגטון- ממפיס.
בוסטון- דנבר: קיירי צפוי לחזור.
מיאמי- פורטלנד: ההיט לא הצליחו לחבר רצף ניצחונות של ממש אבל הם מחזיקים מעמד במרחק נגיעה מהפלייאוף. פורטלנד לעומתם בעיצומו של רצף 5 הפסדים.

פליקנס- מילווקי: דיוויס בספק למשחק. יכול להיות מעניין לראות אותו מתמודד מול יאניס.

פיניקס- טורונטו.
יוסטון- שארלוט: הרוקטס שועטים לעבר ניצחון 11 ברציפות.

billc

New member
הסמול 3 מנצחים, זה נראה כאילו מי שלא מ3 שיחק טוב חוץ מהם

Cade Foster

New member
דבר אחד אי אפשר לקחת מאוקלהומה, הם קבוצת הגנה מדהימה

כל פעם שנתקלנו מול קבוצה מהסוג הזה התקשנו מאוד. הם נורא ארוכים ואגרסיבים והם הצליחו להוציא אותנו לגמרי מהFLOW.
&nbsp
סך הכל ההר הוליד עכבר, כל מי שלא קראו לו סטיבן אדאמס היה חלש היום (ובמיוחד השחקנים שהיו מעורבים בטרייד בין הקבוצות). מוזר שמכל הכוכבים שעל הפרקט זה היה אלכס אברינס שעם טיפ מנצח משחק צמוד. ווסטברוק עם טריפל דאבל אבל נראה שיכולת הסקורינג שלו ב5 רמות פחות טובה ממה שהתרגלנו.
&nbsp
מיילר טרנר פשוט לא ברמה הפיזית הנדרשת לליגה הזו, כמו שעון בכל פעם שמגיע איזה סנטר עם נוכחות הוא מתעלל בו. המצ'אפ שלו עם אדאמס עשה את ההבדל היום.

Anfield

New member
זה היה אחד המשחקים הטובים שלנו העונה

הכדור זז קצת בהתקפה, נהנתי מזה.
נתעלם מהניהול הבזיוני ב3 דקות אחרונות כי זה כבר כל כך חלק מהDNA שאני לא מצפה לעולם לשנות את זה. הגענו ל3 דקות לסוף עם יתרון 9 באינדיאנה שהקהל שם היה בטירוף כל המשחק (לא יודע אם זה תמיד ככה שם או שזה לכבוד ג'ורג') ולא סתם זה היה יתרון 9 אלא כי ההתקפה תפקדה הרבה יותר טוב מבד"כ.
אדאמס רוצח אותם בצבע, זה מה שקרה גם במפגש הקודם אז טרנר לא שיחק אפילו.
במשחק אחר הוא היה רואה חצי מכמות הכדורים והיינו מסתמכים יותר על ג'אמפרים.
אנטוני - רק קאץ' אנד שוט, אם למישהו יש סטטיסטיקה כזאת, לדעתי הפער בין קאץ' אנד שוט ליתר אצלו זה לפחות לפחות 8%.
בהגנה זה היה לא רע, רוברסון חסר אבל כמו שאמרתי מתחילת העונה, יוסטס זה שחקן אנדר רייטד, הוא נותן אחלה הגנה והוא טוב לשלוש. הוא מקבל את הדקות של רוברסון והוא משחק לא רע בכלל.
בבקשה תמשיכו לשחק ככה.

billc

New member
אני לא חושב שראיתי את המשחק כולו

הספסל שלכם היה ענק אדאמס היה ענק
השלושה שיחקו גרוע
אני מנסה לחשוב איך אנשים מגיעים למסקנות כמו שלך
כנראה הייליטס שיקריים ודקות הסיום

אחרת אין לי הסבר

Anfield

New member
כמה משחקים של אוקלהומה ראית העונה?

אני 27 מלאים.
אולי הבנת הכדורסל שלי מוגבלת אבל יש לי בנצ'מרק להשוות אליו. במשחק האחרון ג'ורג' מסר וחדר יותר מרוב המשחקים שלו העונה. כנ"ל אנטוני.
אתה אולי לא מודע לנזק שהשניים האלה עושים במרבית המשחקים העונה עם הג'אמפרים שלהם מטווחי חצי ומעלה.
הם לא שיחקו גרוע, זה היה משחק מעל הממוצע שלהם העונה ואחד המשחקים הכי טובים שלנו בהתקפה העונה. היו לנו יחסית מעט התקפות מטומטמות.

billc

New member
אני מקווה שאליקו ראה את המשחק

שתי הקבוצות היו גרועות
אדאמס והספסל היו טובים

השלושה ואולדיפו היו גרועים

אני מבין שטוב ורע זה דבר יחסי
ואם אתה אומר שטוב יחסית למה שהיה עד עכשיו, יכול להיות שאני צריך לקבל
אבל קשה לראות את המילה טוב עם ההופעה אתמול

Anfield

New member
אנחנו משחקים כדורסל שגורם לי לדמם מהעיניים

משחק ההתקפה שלנו מהגרועים בליגה וזה מגובה גם מספרית.
תאמין לי שאתמול היה הרבה מעל הממוצע.
אם זה היה חרא בעיניך, יכול להיות שזה חרא בהשוואה לליגה, אני לא רואה אף משחק אחר, רק את אוקלהומה.
בסטנדרטים שלנו זה היה טוב, אולי זה עצוב שזה המצב, אין לי מושג מה קורה ביתר הליגה. היריבות בד"כ משחקות חכם יותר מאיתנו, כמעט תמיד. דבילים כמונו ראיתי מעט העונה.

rapgamer4ever

New member
גם מינסוטה משחקת לא חכם בהתקפה

מעט מאוד הנעת כדור או תנועה ללא כדור. התקפות קפואות ויותר מדי אחד על אחד או מהלכי חסימה ללא אקשן מסביב. ההבדל שאצלנו השחקנים מנסים להגיע לצבע ולא מפחדים ממגע.

billc

New member
תראה, אני יודע שאתה לא רוצה לשמוע את זה

אבל כשהספסל שיחק ופולטון ריכז
זה נראה אחלה, ממש נהנתי מהחמישיה השניה

Anfield

New member
ככל שיש לך פחות סופרסטארים על הפרקט אתה תשחק כדורסל יותר

שיתופי, הסתברותית.
יחד עם זאת, אני לא מבקש מהחמישייה הראשונה לשחק כדורסל מושלם, רק להיכנס יותר לסל כמו שנכתב מעלי. אני פשוט מתעב ג'אמפרים על שמירה.
את אנטוני הייתי מגביל בכוח רק לקאץ' אנד שוט. יתר הזריקות שלו הן לא פחות מהפקרות. יש להן פחות מ20% לדעתי.

rapgamer4ever

New member
ג'ורג' היה חלש בהתקפה אבל מצוין בהגנה

בסופו של יום המשחק הוכרע על הדומיננטיות של סטיבן אדאמס בריבאונד התקפה... באמת קצת אנטי-קליימקס למפגש כזה.

Anfield

New member
ג'ורג' השחקן הכי טוב שלנו העונה

בהגנה הוא השחקן הכי טוב שיצא לי לראות אצלנו אי פעם, אחרי דוראנט פייטון ספולושה ורוברסון.
בהתקפה הוא לא רע. כמו שכבר חפרנו, אני מסכים שהוא לא מנצל את יכולתיו כראוי בחלק הזה של המגרש.

Cade Foster

New member
מסכים, דיברתי על תרומה כללית

אני חושב שהנזק שעשה בהתקפה היה יותר גדול מהתועלת שהביא בהגנה, לכן ציינתי שהוא היה חלש בסך הכל. אבל בכל פעם שהוא מקבל משימה לשמור על שחקן הפרימטר הבכיר של היריבה הוא מוכיח שהוא משומרי הפרימטר הטובים שהליגה הזאת ידעה.
&nbsp
אגב, ראוי היה לציין גם את אלכס אברינס יחד עם אדאמס בטובים. השחקן היחיד על הפרקט שלא ניגר מה3 ובנוסף מהלך האסל שניצח את המשחק, הוא האחרון שהיית מצפה ממנו.
&nbsp
מה שכן אם מדובר במשחק התקפה מהטובים של okc העונה אז מדובר בזוועת עולם.

billc

New member
הארדן יורד לספסל כריס עולה והספסל מתפוצץ

דאנטוני כבר אמר שלפחות אחד מהם יהיה תמיד על המגרש

דאנטוני מאמין שהארדן העונה יהיה הרבה יותר רענן לפלייאוף בגלל כריס

OrEl74

Well-known member
מנהל
בולס. מה נהיה?

ניצחון רביעי רצוף והקטע שהם מנצחים משחקים צמודים ימתעחים ברגעי ההכרעה.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
תזהר בסוף תפסידו כמה כדורי לוטרי

בינתיים אתם מרוויחים את קריס דאן. משחקן שלא ברור מה העתיד שלו בליגה, לאחרונה הוא מראה סימנים יפים.

למעלה