משחקי ליל חמישי

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל חמישי

פילדלפיה- לייקרס: הלייקרס בדומה לעונה שעברה פתחו חזק ומתחילים לדעוך ולהתקרב למאזן הריאלי שלהם.

פיניקס- וושינגטון: בראדלי ביל יצא מתקופה חלשה עם התפוצות של 51 נקודות, נראה האם יצליח לשמור על יציבות הפעם.

ברוקלין- אוקלהומה: המשחק יערך במקסיקו. אוקלהומה תנסה לחזור סופסוף למאזן חצוי.

יוטה- יוסטון: המשחק המרכזי. רודי גובר חזר והג'אז שנמצאים בכושר טוב ינסו לעצור את הרוקטס האימתניים שדורסים את הליגה בתקופה האחרונה.

rapgamer4ever

New member
טכנית זה מוגדר כמשחק ביתי של ברוקלין

אני מניח שזה מתבטא ברווחים ממכירת הכרטיסים וכו' אבל מן הסתם הם לא באמת משחקים במגרש הביתי שלהם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסיקסרס סוף סוף מעבירים את אוקפור

שנשלח ביחד עם סטאוסקס לנטס
&nbsp
טרבור בוקר עושה את הדרך לפילדלפה

Anfield

New member
פול ג'ורג' וג'רמי גראנט יחסרו אצלנו

לא רואה אותנו מנצחים.
לא שאיתם ראיתי אותנו מנצחים, אנחנו די פח מחוץ לצ'ספיק.

Anfield

New member
נמאס לי כבר לראות את הקבוצה הזאת, זה אנטי כדורסל

גם ברוקלין לא משחקת כדורסל אבל לפחות מדי פעם יש שם איזשהוא מהלך.
היה משחק מחורבן. כמה ISO אפשר לראות במשחק אחד אני לא יודע.
אוקלהומה יוצאת מטיים אאוט בדקות מכריעות עם שלשה על שמירה של ווסטברוק, מה הערך של מאמן פה בכלל?
כמובן שרבע ראשון ניצחנו ב15 הפרש, שם אנחנו מקום 1 בליגה.
באמת שכל משחק אני יכול להגיד לכם מראש מה הולך לקרות.

rapgamer4ever

New member
יוסטון משיגים עוד ניצחון

למרות ערב יחסית שקט של הארדן.
כריס פול היה מעולה בשני צדי המגרש. בכלל זה יפה לראות את המחויבות ההגנתית של הרוקטס השנה, יש להם הרבה שחקנים עם ידיים טובות שבאים לעזרה על ה-roll man וכופים איבודים.
הפעם ראיין אנדרסון תפס יד חמה כדי לגמור את המשחק ברבע השלישי.
החלק הכי יפה במשחק של יוסטון הוא הפליימייקינג של פול והארדן, בכל משחק רואים מהם 3-4 מסירות מדהימות.
&nbsp
יוטה משחקת כדורסל נכון, יש להם המון שחקנים חכמים ומוסרים טובים אבל לא מספיק כוח אש כדי לנצל את המבטים הטובים שהם משיגים רוב הזמן.
דונובן מיצ'ל ללא ספק שחקן ההתקפה הכי טוב בקבוצה. בפרומו לעונה דיברנו על הבעיה שתהיה להם ביצירת מצבי קליעה, פתאום מיצ'ל בא משום מקום והופך לאופציה ראשונה בהתקפה. הבחור קולע ב-5 המשחקים האחרונים ממוצע של 28 למשחק. יש לו כדרור מצוין, bag of tricks מרשים, קליעה טובה, הוא יכול להפוך לסקורר מהרמה הכי גבוהה.

Anfield

New member
יוטה זה הכדורסל שאני חולם שהקבוצה שלי תשחק

ואני בחיים לא אקבל את החלום הזה. בדיוק הפוך אנחנו מקבלים.

למעלה