משחקי לילה

backdoorgirl

New member
משחקי לילה

"המגרש חשוך וריק", הוא לוחש לי. אנחנו חומקים דרך הפרצה בגדר.
הדשא הסינתטי מדגדג לי את כפות הרגליים בזמן שאני חולצת את נעלי הספורט ורצה קצת, נהנת מהחופש,כמו ילדה. הוא רץ אחרי, מנסה לתפוס אותי,אבל אני מנצלת את ההזמדנות לשחק בחושי הצייד שלו ומאיצה. הוא מפסיק לצחוק, רץ אחרי עד שתופס אותי ומפיל אותי לדשא כשהוא שוכב עלי, מתנשף.
אני מרגישה את הנשימה המהירה שלו, מרגישה את החום שלו ויודעת שהוא מגורה, כמו נמר שתפס לו אנטילופה חמקנית.
הוא תופס לי את הידיים בצדדים ומלקק לי את הסנטר,נוגס בו קלות, משפשף בו את הזיפים,מאדים אותו.
"חשבת שתברחי ממני? שתשחקי בי?"
אני מתפתלת מתחתיו, אבל הוא חזק ממני. שוכב עלי אני מנסה לנשק אותו אבל הוא מתרחק. עכשיו אני כבר ממש מעוצבנת.אני נושכת לו את היד ומנצלת את ההפתעה שלו בכדי להתהפך עליו, רוכבת לו על האגן, הזין שלו קשה מתחת לטריינינג שלו. הידיים שלי מחזיקות לו את הידיים גבוה, החזה שלי מעל לפניו והוא מרים את ראשו כדי לחכך אותו בין שדי.
אני צוחקת ובקלילות הוא משחרר יד אחת ותופס לי בתחת, מצמיד אותי אליו. אני מתכופפת לנשק אותו ומשחררת לו את היד השניה, נותנת לו לאחוז בשיערי, לנשק ולטעום את שפתי, את צווארי.אני מתגלגלת ממנו, נעמדת והולכת לכיוון השער המרושת.
הוא קם והולך אחרי כמו סהרורי. כשאנחנו מגיעים לשער הוא מפשיט ממני את החולצה, נותן לאוויר הלילה ללטף את העור החשוף שלי,להזקיר לי את הפטמות המגורות. הוא נעמד מאחורי, מחמם אותי בחיבוק העוטף שלו. מנשק את העורף שלי כשהוא מסיט את שיערי, יורד לאט לאורך הגב, ותוך כדי נשיקות מפשיל את הטייץ שלי. אני עומדת בתחתונים בלבד, במגרש הפתוח והחשוך. הוא כורע על ברכיו, רק הירח מאיר מעלינו, ומסתכל עלי מלמטה. אני מחבקת את ראשו, מצמידה אותו לאגן שלי,והוא נושם אותי מבעד לתחתון הדק. הוא נעמד,מפשיל את חולצתו, ואני מנצלת את היתרונות של השער כנדנדת אהבה, נותנת לו כמעט לקרוע מעלי את התחתונים ולהניף אותי. הידיים שלי מחזיקות בקורת השער מלמעלה והוא חודר אלי בעמידה, כשאשר כפות רגלי נשענות על הריבועים שמאחוריו, שתומכים בי.
אחרי כמה דקות הידיים שלי מתעייפות ואני יורדת , נעמדת בגבי אליו ונותנת לו לחדור אלי בעמידה,נשענת על השער כמעט בר' מושלם. הוא מחכך את אצבעותיו בדגדגן שלי,סוחט לי את הפטמות ואני מתכווצת סביבו.בשההתכווצויות דועכות הוא מרים אותי, מסובב אותי אליו ומרים את רגלי כך שתתלה גבוה על אחד הריבועים, שנותנים לי תמיכה מושלמת לשפגט בעמידה,ואני מקבלת אותו לתוכי, פשוקה ורטובה, לעוד חדירה עמוקה. הוא כבר קרוב לקצה, נוהם בשקט לאזני, מתכווץ עמוק לתוכי, ונרגע, מתנשף על קודקודי, מנשק אותו.
בזמן שהוא מתארגן, מתנקה ומסתדר אני מנצלת את ההזדמנות לגלגלון מושלם בעירום על הדשא,צוחקת בקול, נוחתת עם ידיים למעלה.
"את מופרעת לגמרי, אמרו לך?" הוא צוחק בשקט.
"10 שנות אימון אינטנסיבי לא הולכות ברגל!", אני מוחה בחיוך.

אנחנו חומקים בחזרה דרך הפרצה.
בפעם הבאה אני חושבת לנסות את מגרש הקריקט,אני לוחשת לו, ומקבלת ממנו מבט משועשע.

מתה על משחקים חיצוניים.אולי בפעם הבאה ננסה משחק קבוצתי, אני חושבת לי בשקט בזמן שאני מתקדמת לרכב.

giligil55

Member
משחקי הלילה שלך

גם אני רוצה להשתתף במשחקים שכאלה...

giligil55

Member
כי

אם רוצים סתם עם מישהו זו לא בעיה אבל קשה
למצוא את האחד למערכת יחסים

giligil55

Member

giligil55

Member
פנטזיות

זה כיף ורצוי לפנטז אך זה כיף ויותר מרצוי לממש

backdoorgirl

New member
עדיין לא

אבל מאוד אוהבת את השחקן.
תודה על ההמלצה,אצפה ואקווה לממש בקרוב :)

למעלה